Клубни сервизи?

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Клубни сервизи?

Мнение от Jivko7777 » 11 Авг 2010, 22:19

Здравейте на всички, след покупка на 530д Е39 193кс искам да Ви попитам къде бихте ми препоръчали да я сервизирам!
Като изключим Дура Кар и Комор...Тей като съм нов тук искам да Ви попитам имате ли клубни сервизи на БМВ както другите марки...където качеството съм забелязъл дори е по добро дори от оторизираните, а за сметка на това цените са малко по приемливи...
Ще Ви помоля да ме насочите към сервизи в София или Стара Загора, няма значение :)
Това е от мен от колеги. Поздрави!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Клубни сервизи?

Мнение от Jivko7777 » 15 Авг 2010, 12:31

Никой ли не знае нищо, колеги?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Авг 2010, 0:17

Няма клубни сервизи. Има членове на клуба или посетители във форума, които имат сервизи. Съответно има много доволни и още толкова недоволни клиенти ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 16 Авг 2010, 16:42

За Стара Загора мога да ти препоръчам сервиза в който работи един не малък фен на марката (M-TEAM).

0887 575253 - Пламен

ПС: В Нова Загора по майстори не я карай :yes:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jivko7777 » 16 Авг 2010, 23:02

bum_bum написа:Няма клубни сервизи. Има членове на клуба или посетители във форума, които имат сервизи. Съответно има много доволни и още толкова недоволни клиенти ;)

Това е лошо колега! Освен бавареца имам и Алфа Ромео и имаме 4 клубни сервиза, който и да избереш ще е поне 3 пъти по добре от Ауто Италия и Милано моторс :!: Та тей като съм нов тук и за това исках да попитам :)

deyan-enchev написа:За Стара Загора мога да ти препоръчам сервиза в който работи един не малък фен на марката (M-TEAM).

0887 575253 - Пламен

ПС: В Нова Загора по майстори не я карай :yes:

Колега имаш лично :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от dalev » 18 Авг 2010, 20:18

Във най скоро в Пловдив ще има. Организират се нещата. За повече информация на личен.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 318i

Мнение от doganay » 06 Окт 2010, 11:26

Jivko7777 написа:
bum_bum написа:Няма клубни сервизи. Има членове на клуба или посетители във форума, които имат сервизи. Съответно има много доволни и още толкова недоволни клиенти ;)

Това е лошо колега! Освен бавареца имам и Алфа Ромео и имаме 4 клубни сервиза, който и да избереш ще е поне 3 пъти по добре от Ауто Италия и Милано моторс :!: Та тей като съм нов тук и за това исках да попитам :)

a в тези сервизи неразбират ли от бмв-та!?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jivko7777 » 30 Дек 2010, 18:02

Клубния е намерен в Стара Загора! Много пекани момчета и истински фенове! :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 04 Фев 2011, 14:11

Мога да ти дам телефона на човека, който поддържа моята кола и още няколко дизела от форума. Аз съм доволен от него. Работи в голям сервиз и пипа качествено. По моята е правил вече какво ли не. Ако искаш пиши на ЛС.
Touring & windsurf club

Назад към Сервизно обслужване на БМВ