Проблем с кожена тапицерия на вратите ПОМОЩ !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с кожена тапицерия на вратите ПОМОЩ !!!
Колеги имам следния проблем: Наду(отлепи) ми се кожената тапицерия и на двете врати нямам идея как да я оправя !!!
Някой имал ли е същия проблем, ако може да даде съвет ще сам благодарен.
От Варна съм ако някой знае добър тапицер в града изпитан от форума при когото да отида също е вариант
Машината е е36 купе
Някой имал ли е същия проблем, ако може да даде съвет ще сам благодарен.
От Варна съм ако някой знае добър тапицер в града изпитан от форума при когото да отида също е вариант

Машината е е36 купе
- kjm
- Потребител
-
- Кара: Е36 320 93г.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Re: Проблем с кожена тапицерия на вратите ПОМОЩ !!!
Nasko_325TD написа:С лепило!
Благодаря колега страшно много ми помогна

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Хахахах,налли!
Еми дай снимки да се види все пак де.То идеи много,ама резолтат=не се знае!

Моя таван е лепен с един бял силикон и не е мръднал досега година и половина вече.
Еми дай снимки да се види все пак де.То идеи много,ама резолтат=не се знае!

Моя таван е лепен с един бял силикон и не е мръднал досега година и половина вече.
пич доста игрчка си е, аз на мойта ги сменях и на 4-те врати . виж в албума ми как станаха
лошо е че си от варна ако беше в сф и ако ти харесат как е станало можеше да измислим нещо 

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
...
Последна промяна stony1 на 11 Авг 2010, 23:00, променена общо 1 път
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
точно той е човека-
,станислав се казва,той ми е комшия,при него си направих тавана и колонките на мойта кола.даже сега съм му оставил и дами тапицира и корите на вратите,много е точен и работи ефтино и качествено 

stony1 написа:kjm написа:http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=101&t=158045
Този няма да се справи с корите на Е36. Споделям личен опит, още ми стоят корите при него и днес като ми се обади ми каза, че едната е готова, но може да не ми хареса как е станало, а трябваше да я направи като мостра понеже изхаби кожа за четири и не ги направи както трябва.
Ако някой знае друг добър тапицер във Варна да казва.
Ами колега аз мислех при него да отида ... айде пиши ми като видиш каква работа е свършил с твойте ... бе незнам от жегата ли от годините ли много грозно се наду кожата иначе никаде не е скъсана.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
kolov написа:пич доста игрчка си е, аз на мойта ги сменях и на 4-те врати . виж в албума ми как станахалошо е че си от варна ако беше в сф и ако ти харесат как е станало можеше да измислим нещо
Ако ти си тапицирал задните врати, то станало е перфектно

При мен кожата много се мачка при ръбовете

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Изтрих си предния пост и признавам, че съм сгрешил в преценката си, защото Станислав, така се казва тапицера, се оказа много коректен. При първия опит да се справи с моите кори, за които предварително бяхме обсъдили дизайна, не се получи очаквания резултат. Говорихме с него да се коригират някой неща. Той направи едната кора пробно и ми се обади, че е готова, но самия той явно не харесваше резултата, защото ми каза, че има друга идея и като е готов пак ще се обади. Като направи двете кори ги видях, бяха направени добре и днес окончателно си взех корите.
Колега spens_82, ако черните кори от седана са твоите, предполагам си видял моите тапицирани с червената кожа. Сега като ги сглобих изглеждат супер. Още миналата година исках да постигна този ефект, но докато бях в София не успях да намеря кожа с такъв цвят. Ето две снимки, утре по светло ще ги снимам монтирани на колата:

Колега spens_82, ако черните кори от седана са твоите, предполагам си видял моите тапицирани с червената кожа. Сега като ги сглобих изглеждат супер. Още миналата година исках да постигна този ефект, но докато бях в София не успях да намеря кожа с такъв цвят. Ето две снимки, утре по светло ще ги снимам монтирани на колата:

Българския вариант:
да с едно приятелче я правихме на неговото също я сменяхме но неговата с шплат я правихме, сега в най-скоро време почвам тавана и колонките 

12 мнения
• Страница 1 от 1