Съвет за ел. стъклата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Re: Съвет за ел. стъклата
ами колега като махнеш лайстната на вратата,сваляш постепенно прозореца докато не видиш един болт през 1на от големите дупки(мисля че бяха 2).там го дават да се вкарва шестограм или еврейска звезда и по този начин да се регулира прозореца.от едното място се регулира "напред-назад",а от другото "нагоре-надолу".аз лично не можах да го отвия и го оставих.имам едни листа,които са на немски и аз лично нищо не им разбирам,само това което е като картинки.ще видя да ти го снимам и да го кача.
а при теб проблема се е появил след като си сменил уплътнението?чудя се дали ако го сменя,ще спре да шуми,въпреки че на пръв поглед си е добре.нито е скъсано,нито пробито...
а при теб проблема се е появил след като си сменил уплътнението?чудя се дали ако го сменя,ще спре да шуми,въпреки че на пръв поглед си е добре.нито е скъсано,нито пробито...

аха, дам при мен като смених уплатнението, но като видях вчера това което съм сложил е по сплескано....и май отам идва проблема. ще е добре ново но цената е 500 лв, по добре да продам колата 

- азззз
- младши ентусиаст
-
знам знам колко е едно ново
даже ако трябва да сме точно е 540
.наскоро проверих колко е във Вари-то.

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
колеги има още нещо, чудех се защо когато затварям шофьорската врата на отворен прозорец, вратата се затваря като хладлник, а като затварям на затворен прозорец трябва доста сила и се чува гаден трясък и вчера като се загледах задната част на прозореца леко опираше в колонката и кото го надигнах с ръка леко само в задната част и се намести и така разбрах че нещо прозореца е хлабав, щото неби трябвало така с ръка да мога да го местя. Някой знаели от къде мога да го затегна.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
мн съм прост сега забелязах, че единия болт който държи ножицата неподвижна (който е в задната част на вратата), се е разхлабил, така че разбрах от къде да го затегна 

- азззз
- младши ентусиаст
-
Nikito_nn написа:мн съм прост сега забелязах, че единия болт който държи ножицата неподвижна (който е в задната част на вратата), се е разхлабил, така че разбрах от къде да го затегна
щом само разхлабен болт ти е проблема,вдигай банкет

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2