Колко е реалният разход на Е39 М5 ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
Re: Колко е реалният разход на Е39 М5 ?
абе що всяка тема завършва по един и същ начин, колегата пита колко харчи м5, според мен е нормално да има и коментари от рода: накладките заминават бързо, съединителя се топи като лед, а дисковете струват 5 пъти повече от нормалните, ама тва колко зимаш и пък тате работи митничар и т.н изобщо е встрани от цялата работа, ясно е , че няма да оправим света.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
akula написа:абе що всяка тема завършва по един и същ начин, колегата пита колко харчи м5, според мен е нормално да има и коментари от рода: накладките заминават бързо, съединителя се топи като лед, а дисковете струват 5 пъти повече от нормалните, ама тва колко зимаш и пък тате работи митничар и т.н изобщо е встрани от цялата работа, ясно е , че няма да оправим света.
Мда няма оправия с пустата завист (или аз вече не знам как да го нарека). Доказано е че доста от забогателите хора (по света) са пестеливи. (за повече информация погледнете съседната тема за Бугатито)

Последна промяна cod-cdbp на 05 Авг 2010, 13:09, променена общо 1 път

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
akula написа:абе що всяка тема завършва по един и същ начин, колегата пита колко харчи м5, според мен е нормално да има и коментари от рода: накладките заминават бързо, съединителя се топи като лед, а дисковете струват 5 пъти повече от нормалните, ама тва колко зимаш и пък тате работи митничар и т.н изобщо е встрани от цялата работа, ясно е , че няма да оправим света.
Е не са баш встрани сега. Човека щом пита за реалния разход на М5 значи не се е сбсъсквал преди с такова животно. И според мен е по-добре сега да го хокат малко и да се огледа за нещо, което ще може да поддържа(било сам, било с помощта на родителите си), отколкото да скочи седмица след покупката на М5-цата с тема от сорта на "Колеги, ще слагам ГИ на М-ката, кажете каква" или да почне да плюе марката, щото примерно някой турбиниран на върха на възможностите си сивик или астра или нещо подобно го скъса на светофара примерно.

- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
е хубаво де, и аз това казвам- коментарите да са такива, че колегата да си направи сметката, а не някакви от типа: ако взимаш малко пари можеш да пестиш, пък ако зимаш много, кучките щи ги вземат, така че по добре си купи поло1.2 (примерно).
а пък ако неква смотана астра или сивик те скъсат с м5- ми то марката си е за плюене
не, че няма манияци, дето искат да докажат, че с кола за 5к евро бият кола за да речем 80к... един вид това също си е маниящина и заслужава уважение според мен
а пък ако неква смотана астра или сивик те скъсат с м5- ми то марката си е за плюене

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
като сме отворили тема за разходите - спомнете си айса защо взе 550ка ,а не М-ка Е60......!! ...защото наистина вървенето е малко ,но малко по-различно ,а разликата в разходите е огромна. и тука не говориме само за първоначалното закупуване. аз последните месеци смятах разходи по поддръжка и каране на алпина и м-ка от един модел и също разходите за м-ката са впечатляващо повече.само въпроса ,че алпина трудно се поддържа изобщо в България е проблем. иначе М-ката отвсякъде струва повече-не само като разход. и по-чести /т.е. къси/ сервизни интервали има и е по-скъпо... и като чуя да се говори: "щом имаш пари за м-ка ,кво ти пука разходите !?" и ми се повръща. на всеки му пука за разходите -дори султана на бруней уволни брат си ,щото отупал 20млрд без много да мисли....
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Скис, уволнил го? За 20 милиарда човекът пак има късмет, че не пищи в агония от месеци... 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Вярно що винаги така свършват тия теми . Кой колко вземал? Мама и тате кви са ? ....
Не схващам , за да караш М5 трябва да си мафиот или мамино синче ли ? М5 Е39 отдавна не е непостижима супер кола.... Ако толкова ви интересува печеля толкова че мога да си позволя М5 и нямам мама и тате с милиони
Елементарно , возил съм се в такава кола , харесала ми е и аз искам такава , нямам идея колко и е реалният разход и пуснах тема да го разбера ....... Относно подръжката знам че ще е по-скъпа от тази на 330-ката и от тази на 328-цата но не вярвам да има огромна разлика .
Не схващам , за да караш М5 трябва да си мафиот или мамино синче ли ? М5 Е39 отдавна не е непостижима супер кола.... Ако толкова ви интересува печеля толкова че мога да си позволя М5 и нямам мама и тате с милиони

Елементарно , возил съм се в такава кола , харесала ми е и аз искам такава , нямам идея колко и е реалният разход и пуснах тема да го разбера ....... Относно подръжката знам че ще е по-скъпа от тази на 330-ката и от тази на 328-цата но не вярвам да има огромна разлика .

- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
vvaskoo написа:Вярно що винаги така свършват тия теми . Кой колко вземал? Мама и тате кви са ? ....
Не схващам , за да караш М5 трябва да си мафиот или мамино синче ли ? М5 Е39 отдавна не е непостижима супер кола.... Ако толкова ви интересува печеля толкова че мога да си позволя М5 и нямам мама и тате с милиони![]()
Напълно съм съгласен с тебе относно завършека на темите от този род. Истината е че малко хора притежават такъв автомобил и немогат да ти отговорят на въпроса и понеже темата е любопитна всеки иска да каже нещо и да отчете присъствие, да се направи на интересен, на каже че на леля му , лелинчо и имал такаква кола и той се е возил и случайно видял на борда разхода и, па му се сторило че нещо не било наред, но пък не бил много сигурен.
Така че най добре намери от някаде, ако трябва дай някой лев, покарай, поговори с правилните хора , пък нека тука си говорят че тая кола била само за милионери и 525д с стъклопластов М-пакет е 100 пъти по-добре..

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
alx написа:vicho написа:alx написа:10/11 на 100 на дълъг път ако не натискаш
13-14 на 100 на градско ако не натискаш
за горене на масло- не съм чувал. освен ако не е много издухана и/или не са и отишли гумичките на клапаните.
виж е60 м5- си гори масло... и е доста по-лакома за бензин
е тук не престара ли се малко?
28-цата харчи 13 в града с каране до 2-3к рпм
тия 4.9 литра и 400 коня могат да харчат 13 градско, само ако си я возиш на платформа и буса, бих сложил 50лв на бас
ми... моята едно време толкова харчеше...
Вечер в 2 от орлов мост до околовръстното може и под 14 ... климатроник , се предполага че не се пуска в такава евтина кола...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Ачо, мислиш ли, че тоз мАтор ще усети климатика?
И да, ако не се вреш в задръствания, градско под 15/100 ми изглежда съвсем постижимо при нормално каране. Това са ми наблюденията. Мен повече ме притеснява поддръжката, не разхода.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Feanor написа:Ачо, мислиш ли, че тоз мАтор ще усети климатика?И да, ако не се вреш в задръствания, градско под 15/100 ми изглежда съвсем постижимо при нормално каране. Това са ми наблюденията. Мен повече ме притеснява поддръжката, не разхода.
всеки мотор усеща климатика.. дори един 800 коня мотор...

подръжка? кое е по-сложното на подръжката? ако можеш да подържаш друго "по-малко" е39- това няма да е много по-скъпо...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
alx написа:Feanor написа:
всеки мотор усеща климатика.. дори един 800 коня мотор...особено като седиш в задръстване.
подръжка? кое е по-сложното на подръжката? ако можеш да подържаш друго "по-малко" е39- това няма да е много по-скъпо...
сериозно ли бре.... да мятаме йеМките тогаз казваш

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Понеже темата си е чист спам - няма да я бъде !
Аз поне не виждам нищо смислено написано по самата тема
Аз поне не виждам нищо смислено написано по самата тема

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3