ГНП за 318 tds

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

ГНП за 318 tds

Мнение от Vartolin » 04 Авг 2010, 22:29

Здравейте колеги,
от скоро ГНП-то започна да просълзява, след това да тече и колата вече не е в движение. Майсторите я разглобиха и се оказа, че е счупена оста към плочката. Затова искам да попитам къде мога да намеря такава. Въобще има ли я като резервна част. Също така вариант е да намеря повредена ГНП, но със здрава ос. Доколкото ми е известно в 99% от случаите се прецаква електрониката, затова смятам, че все някъде или някой ще има стара, повредена помпа но със здрава ос. Номерът на помпата е 995.
За вякаква информация предварително ви благодаря. Ако пък случайно ви се намира такава част ще бъде супер.
Позрави!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xd F11 individual

Re: ГНП за 318 tds

Мнение от tekabg » 05 Авг 2010, 0:31

И аз миналата седмица имах същия проблем и направо си купих друга помпа.Указа се че ги няма тези оси.Скоро ще имаме една такава помпа от колата на брат ми и може да се спазарим нещо.

Потребител
Аватар

Мнение от Vartolin » 05 Авг 2010, 10:18

tekabg написа:И аз миналата седмица имах същия проблем и направо си купих друга помпа.Указа се че ги няма тези оси.Скоро ще имаме една такава помпа от колата на брат ми и може да се спазарим нещо.

Същият проблем ли?
А колко скоро ще имаш помпа от брат ти и защо ще я сваляте, повредена ли е?

Поздрави!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xd F11 individual

Мнение от tekabg » 06 Авг 2010, 23:54

При мен се беше счупила оста в помпата която подкачва горивото или нещо подобно изпълнява.А иначе другата седмица брат ми ще си слага М51 на компакта сега е с М41 иска да го направи малко по-стреснат че сега не върви въпреки че мотора му е перфектен и за това ще имаме помпа.Купихме вече друга кола за донор и сега само чакаме майстора да се върне от море и я започваме. Ако искаш като я свалим ще ти пиша ?

Потребител
Аватар

Мнение от Vartolin » 08 Авг 2010, 0:24

ок, пиши
:yes:

Назад към E36