Писна ми вече:))
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- Loewe
- младши ентусиаст
-
http://news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=167133
Е т'ва обаче не е монтаж за съжаление
Освен това в оригиналната статия в Шпигел пише и за едно Z4 което нашите също не искат да върнат. Собственика на Х5цата е автокъща, която със сигурност няма да плати откуп, просто и да искат няма после как да го пишат в дебелите книги
, така че нашите ще имат разправии с него.
Е т'ва обаче не е монтаж за съжаление

Абсурдна история с германска кола, която България не връща на собственика й, дискредитира кандидатурата на страната за Евросъюза, пише в днешния си брой списание "Шпигел", цитирано от БиБиСи, и описва одисеята на луксозен джип BMW Х5.
Освен това в оригиналната статия в Шпигел пише и за едно Z4 което нашите също не искат да върнат. Собственика на Х5цата е автокъща, която със сигурност няма да плати откуп, просто и да искат няма после как да го пишат в дебелите книги

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Боже, прибери си вересиите
Защо ли не се учудвам? После в Доклада от ЕС се пита... Защо няма нито един корумпиран администратор от висшата власт в затвора...
Ми, много просто ве
България е правова държава
Който държи властта, той има право. И това, ако не е логика. 
Да му пожелаем успех...
Случая ще се разглежда след 3 месеца. Дано дотогава на съдийката и дойде друга идея в главата, как да се сдобие с BMW 

БМВ-то в момента се кара от българска съдийка.

В лично писмо от посолството обаче собственикът бил посъветван, въз основа на опита който съществува в България, да се откаже от надеждите си да види отново колата.
Юристи в София му съобщили, че единственият начин да получи джипа си е, да приготви солиден подкуп, подчертава списанието.
Меглена Плугчиева писмено уверила търсещия правата си, че става дума за "единичен случай", че е налице "прискърбно недоразумение", тъй като България, в края на крайщата, "е правова държава".
Защо ли не се учудвам? После в Доклада от ЕС се пита... Защо няма нито един корумпиран администратор от висшата власт в затвора...
Ми, много просто ве

...случаят му ще се разглежда през февруари догодина във Върховния касационен съд.
Да му пожелаем успех...

Да караш Peugeot е страст!
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Re: Писна ми вече:))
versaceto написа:
Да го върна,та да го върнаМи няма,бе

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
А някой замислял ли се е, че тоя пич е организирал застрахователна измама по-всяка вероятност. Прочетете по-внимателно всичко написано по въпроса и ще схванете. А за магистратите не ми се и приказва - аман от тия скубачи и некадърнициАбсурдна история с германска кола, която България не връща на собственика й, дискредитира кандидатурата на страната за Евросъюза

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
За тези,които още не са загряли-сложих си просто снимката на моята кола върху статията в интернет и това е
За случая-много кофти за тоя немец.На негово място щях да си направя една екскурзия до БГ/без образователна и развлекателна цел/и да го видя този дето ми кара хубавата 3L машина
А нашия пичага,то е ясно,че нещо е сгафил,за да я вземе.Просто и е платил всички такси/мита,акцизи . . . /и се е сдобил с конфискувания на митницата джип.Пак е дал някой лев,не е без хич

За случая-много кофти за тоя немец.На негово място щях да си направя една екскурзия до БГ/без образователна и развлекателна цел/и да го видя този дето ми кара хубавата 3L машина

А нашия пичага,то е ясно,че нещо е сгафил,за да я вземе.Просто и е платил всички такси/мита,акцизи . . . /и се е сдобил с конфискувания на митницата джип.Пак е дал някой лев,не е без хич

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
versaceto написа:За тези,които още не са загряли-сложих си просто снимката на моята кола върху статията в интернет и това е
Хубаво е, че си призна сега няма да те предадем на органите на реда заради покаянието ти, но ще трябва да обещаеш, че повече няма да правиш така, понеже е незаконно да се фалшифицират такива неща

10 мнения
• Страница 1 от 1