интересен проблем с една и-еска
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
интересен проблем с една и-еска
здравеите колеги мои познат има проблем та рещих да попитам.става въпрос за следното вчера минал през някаква дупка и всичко по таблото спряло да работи .скоростомер ,оборотомер.стрелката за бензина температурата всичко.по негови думи всичко е проверено само не съм го питал за буксите. предварително ви благодаря 

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Re: интересен проблем с една и-еска
Ми нещо на късо му дава. Да огледа хубаво връзки, букси - всичко. Щом от дупка е спряло да работи, просто не прави някаде контакт
А твоя приятел през каква дупка е минал, за да огасне всичко - много ми е интересно 

- niko11
- StanceWorks addicted
-
- niko11
- StanceWorks addicted
-
казха че ще проверят с друго табло и ще видим дали ще има резултат.мерси все пак

- vodichkata
- Потребител
-
- Кара: IS"95 KOUPE
niko_11 написа:здравеите колеги мои познат има проблем та рещих да попитам.става въпрос за следното вчера минал през някаква дупка и всичко по таблото спряло да работи .скоростомер ,оборотомер.стрелката за бензина температурата всичко.по негови думи всичко е проверено само не съм го питал за буксите. предварително ви благодаря
И аз го имах този проблем. Ту ми светеше ту гаснеше докато накрая спре да работи. оказа се че е някакъв чип които е изгорял или се е бил разпоил но нямаше оправяне. Като отвориш таблото наи големият чип и е с хиляди споики. та си реших проблема с ново табло 50 кинта и нямам ядове засега.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
vodichkata написа:niko_11 написа:здравеите колеги мои познат има проблем та рещих да попитам.става въпрос за следното вчера минал през някаква дупка и всичко по таблото спряло да работи .скоростомер ,оборотомер.стрелката за бензина температурата всичко.по негови думи всичко е проверено само не съм го питал за буксите. предварително ви благодаря
И аз го имах този проблем. Ту ми светеше ту гаснеше докато накрая спре да работи. оказа се че е някакъв чип които е изгорял или се е бил разпоил но нямаше оправяне. Като отвориш таблото наи големият чип и е с хиляди споики. та си реших проблема с ново табло 50 кинта и нямам ядове засега.
решението е ново табло .

- niko11
- StanceWorks addicted
-
8 мнения
• Страница 1 от 1