Въпрос относно стъкла на огледала

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос относно стъкла на огледала

Мнение от Nikolay86 » 23 Юли 2010, 10:44

Абе колеги,някое наркоманче хареса ли си колата..тея не мислят.За 5-10лв.страшни бели,ще ти направят.Или на някой некоректен колега му потрябва нещо,няма какво да го спре.Найстина спасението си или около някое районно,посолство или платен паркинг(да не може човек да си паркира колата пред тях)-смешна работа :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 23 Юли 2010, 23:08

:OT:
chegevara1 написа:то и мойте бяха маркирани даже по 5 лв давах на бройка допълнително за маркиране но ефекта е никакъв.

в тъмното дали ще видят маркировката
не става въпрос за 5 лв-ядовете са повече -ходи карай покрай умствено увредени шофйори, давай назад в глуха улица или се престрой впът с три ленти в 8 сутринта в пика
аз карах цяла седмица докато колега ми прати от форума(от англичанка)цели огледала
как я мразя тая цялата простотия смешно или не вадя ги ,като се начупят купувам си други но поне сутринта като тръгна за работа има къде да ги сложа
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318i (E46)

Мнение от giordani » 25 Юли 2010, 2:40

и на мен ми откраднаха лявото огледало.... да знаете къде да намера за Е46 само стъклото ?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 25 Юли 2010, 9:40

трябва да е същото като на е39,става и от е 34 и е36 ама няма подгрев и зона
едното ми стъкло е от е46 без зона но с подгрев,да знаеш че от английска кола пиновете на подгрева са на друго място
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от PLUX » 03 Авг 2010, 7:53

Понеже вчера и аз осъмнах без стъкла на огледалата, от къде мога да си купя, защото преди време като ми ги свалиха един колега от форума ми продаде някви стари обаче сега не мога да му намеря обявата.

Някой ако може да ме насочи ще съм много благодарен. Не ми се ще да ходя от Симеон да купувам защото съм сигурен, че ще купя някой от вашите свалени малко преди мойте.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay86 » 03 Авг 2010, 11:08

PLUX написа:Понеже вчера и аз осъмнах без стъкла на огледалата, от къде мога да си купя, защото преди време като ми ги свалиха един колега от форума ми продаде някви стари обаче сега не мога да му намеря обявата.

Някой ако може да ме насочи ще съм много благодарен. Не ми се ще да ходя от Симеон да купувам защото съм сигурен, че ще купя някой от вашите свалени малко преди мойте.

..Ами колега,като за начало може да видиш по-моргите..Има доста колеги в форума,който продават коли на части,разрови се из обявите.Ако те нямат..,почвай другите варианти,по-скъпите(магазините за части) :yes:

Потребител
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: bmw e60 xd

Мнение от ikatam » 05 Авг 2010, 22:07

да умрът всички гепачи :banghead: след като си сложих новите огледала и се изръсих 160лв.за тях отново ме навестиха , една седмица неможах да изкарам с тях. Върщям се в годините когато карах ладата слизаики от нея свалях всичко което крадяха тогава,сега съм решил да вема да си изрежа две обикновенни огледала.Ако някои е правил такова нещо нека сподели.

Потребител
Аватар

Мнение от blekibleki » 14 Апр 2013, 19:13

Колеги,
току-що ми откраднаха страничните огледала на 318купе, Някой може ли да помогне със съвет, от къде спешно да си намеря стъклата? В София съм и ако може да не е Дару или Камор. И ако някой знае колко трябва да си приготвя?

Благодаря предварително колеги

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 15 Апр 2013, 9:27

Не знам, защо търсиш огледала за тройка в подфорум за петици, но потърси тук viewforum.php?f=134

Потребител
Аватар

Мнение от sensas » 22 Апр 2013, 11:03

Здравейте колеги
Аз също усъмнах без стъкла на огледалата,искам да попитам от къде може да се купят читави стъкла при мен стърчат и две кабелчета,благодаря ви предварително

Предишна

Назад към E39