да си намериш колата без броня

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 730d
Мечтае да кара: това е мечтата

да си намериш колата без броня

Мнение от hari0996 » 30 Юли 2010, 17:51

сутрин петък отпуска.да ама не- ужас.слизаме с жената и първия ми поглед се прикова в нещо което го няма няма.първа дума обади се в полицията.след 10 метра заставам челно пред колата и осещам как ми се пълнят очите със сълзи няма предната броня барабар всички убавини по бронята халогени парктроници пръскалки така мило и нежно свалена че и едно винтче няма артисало.обаждам се на полицията не могат да дойдат да отидем ние там ок званя на булката дето ми прави каското много голям ужас каското може да не ми покрие щетите защото можело аз да си ги сваля и да искам пари а на мен ми се реве та глава ме боли.качвам се в колата полдял паля и втори удар право в главата няма ми дясното огледало погледа ми веднага отива на лявото и то там само че цялото напукано не са успяли да го свалят.след една цигара време тръгвам за полицията там един час обяснения и краткия отговор че повече от това да ми дадат бележка не могат да направят и такса от 3.50 това. в армеец ме гледаха гледаха снимаха заведоха щета щяли да я дадат на юристите пак да видим все пак сме в българия има какви ли не чудеса......................Отивам да се напия че още ми се ревеееееееееее

Аватар
Кара: Е46 320d
Мечтае да кара: F02 760Li individual

Re: да си намериш колата без броня

Мнение от Stefan_666 » 31 Юли 2010, 9:46

Колега това вечерта ли се е случило?На кое място е станало?
Това е действителността в БГ за съжаление, и най-лошото е че си даваме парите за автокаско да сме спокойни и накрая и застрахователите ни го набутват :ranting:

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 31 Юли 2010, 12:28

Ужас !!! Съчуствам ти колега. За това решението е само едно - ГАРАЖ. Верно че плащаме каско + още 1200-1300лв гараж на година, но поне ми е мирна главата и въобще не я мисля колата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 31 Юли 2010, 13:53

И на мен са ми я сваляли предната броня преди 4 години и тогава я взех от колега от форума за 1000лв.Отешението за теб колега е че сега са по 300-400лв.
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от hari0996 » 31 Юли 2010, 21:15

кой не ни го набутва полиция-не можем да дойдем на оглед.застрахователи не можем да платим а ние всичко можем да плащаме да търпим че ни крадат да се примиряваме и ако може само да им носим пари най-добре

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related

Мнение от Дифашир » 01 Авг 2010, 0:48

bace_martu написа:Ужас !!! Съчуствам ти колега. За това решението е само едно - ГАРАЖ. Верно че плащаме каско + още 1200-1300лв гараж на година, но поне ми е мирна главата и въобще не я мисля колата.

колега не че искам да те угорча но за съжаление съм се убедил че хора има всякъкви и за всичко,като започнеш от там бащи да си насилват децата,ограбват банки ......... и на този фон какво остава за една невинна машина която е създадена да служи на човека :confused:

На колегата искрено му съчувствам :|

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 01 Авг 2010, 11:21

Дифашир написа:
bace_martu написа:Ужас !!! Съчуствам ти колега. За това решението е само едно - ГАРАЖ. Верно че плащаме каско + още 1200-1300лв гараж на година, но поне ми е мирна главата и въобще не я мисля колата.

колега не че искам да те угорча но за съжаление съм се убедил че хора има всякъкви и за всичко,като започнеш от там бащи да си насилват децата,ограбват банки ......... и на този фон какво остава за една невинна машина която е създадена да служи на човека :confused:

Нещо не те разбрах :roll: Това какво общо имаше с казаното от мен ?

ентусиаст
Аватар
Кара: Entwicklung 38
Мечтае да кара: B12

Мнение от 7BREYTON » 01 Авг 2010, 13:50

Грозно. И още по грозното е че това е някои с Е38 на които му е трябвала предницата, сами се крадем помежду си.
Тоя дето ще си я боядиса и монтира и е окрал така колегата, да не му излезе колата от сервиза дано. Мама им на всички дето пипат, смерт за шибаните крадци. Дано успееш да намериш вариант бързо, но гадното чувство остава.
Дано и застрахователя ти изплати че само ги храним и тях мама им.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

Мнение от ZLATEN » 01 Авг 2010, 14:50

дано крадеца да я огъне тая броня около някой стълб ... заедно с калниците
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от l-s » 01 Авг 2010, 16:29

То е ясно че е открадната от някой дето му трябва или знае на некой да я продаде!И малко или много ние подпомагаме този порочен кръг ,като купуваме части втора употреба от какви ли не търгаши щото са много по евтини,и бедния българин неможе да си позволи да извди 2-3 бона за нова броня.Един ден когата дай боже България стигне стандарта човек да даден 2 бона за нова броня,тия мангали ше умират

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46
Мечтае да кара: sl 63 amg black series

Мнение от samuil_m3 » 01 Авг 2010, 17:25

много е гадно колега :cry:
преди година една сутрин заварих моята без фарове и cd :bang:
платен паркинг му е майката
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Дифашир » 02 Авг 2010, 7:39

bace_martu написа:
Дифашир написа:

Нещо не те разбрах :roll: Това какво общо имаше с казаното от мен ?

искам да кажа че не в гараж ами в трезор да си оставиш колата ако някой я набеди нищо не може да го спре,затова казвам че хора си има за всичко за съжаление :( апък за тее застрахователи нямам думи,имам един приятел който работи в ''Алианз'' и им казва на някой компании ''мутрагенски'' (има предвид бившите ''Сик'' и ''вис 2'' и според него дейноста им е по-скоро да взимат парите на хората от от колкото да ги дават....

Потребител
Аватар

Мнение от hari0996 » 02 Авг 2010, 19:43

колеги какво да кажа работата е дебела нещо няма много такива брони на пазара в няколко морги ми казаха,ЧЕ НЯМАТ НО АКО СИ НАПРАВЯ ПОРЪЧКА ЩЕ ИМАМ!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Дифашир » 02 Авг 2010, 22:15

а в mobile.bg търси ли? има няколко обяви на е 38-ци на части.а застрахователите ще плащат ли?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от l-s » 03 Авг 2010, 12:54

Трудно ще намериш щото от едно е38 на части заминават първо бронята и фаровете

Следваща

Назад към Е38