да си намериш колата без броня
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- hari0996
- Потребител
-
- Кара: 730d
- Мечтае да кара: това е мечтата
да си намериш колата без броня
сутрин петък отпуска.да ама не- ужас.слизаме с жената и първия ми поглед се прикова в нещо което го няма няма.първа дума обади се в полицията.след 10 метра заставам челно пред колата и осещам как ми се пълнят очите със сълзи няма предната броня барабар всички убавини по бронята халогени парктроници пръскалки така мило и нежно свалена че и едно винтче няма артисало.обаждам се на полицията не могат да дойдат да отидем ние там ок званя на булката дето ми прави каското много голям ужас каското може да не ми покрие щетите защото можело аз да си ги сваля и да искам пари а на мен ми се реве та глава ме боли.качвам се в колата полдял паля и втори удар право в главата няма ми дясното огледало погледа ми веднага отива на лявото и то там само че цялото напукано не са успяли да го свалят.след една цигара време тръгвам за полицията там един час обяснения и краткия отговор че повече от това да ми дадат бележка не могат да направят и такса от 3.50 това. в армеец ме гледаха гледаха снимаха заведоха щета щяли да я дадат на юристите пак да видим все пак сме в българия има какви ли не чудеса......................Отивам да се напия че още ми се ревеееееееееее
- Stefan_666
-
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: F02 760Li individual
Re: да си намериш колата без броня
Колега това вечерта ли се е случило?На кое място е станало?
Това е действителността в БГ за съжаление, и най-лошото е че си даваме парите за автокаско да сме спокойни и накрая и застрахователите ни го набутват
Това е действителността в БГ за съжаление, и най-лошото е че си даваме парите за автокаско да сме спокойни и накрая и застрахователите ни го набутват

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Ужас !!! Съчуствам ти колега. За това решението е само едно - ГАРАЖ. Верно че плащаме каско + още 1200-1300лв гараж на година, но поне ми е мирна главата и въобще не я мисля колата.
И на мен са ми я сваляли предната броня преди 4 години и тогава я взех от колега от форума за 1000лв.Отешението за теб колега е че сега са по 300-400лв.
- hari0996
- Потребител
-
кой не ни го набутва полиция-не можем да дойдем на оглед.застрахователи не можем да платим а ние всичко можем да плащаме да търпим че ни крадат да се примиряваме и ако може само да им носим пари най-добре
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
bace_martu написа:Ужас !!! Съчуствам ти колега. За това решението е само едно - ГАРАЖ. Верно че плащаме каско + още 1200-1300лв гараж на година, но поне ми е мирна главата и въобще не я мисля колата.
колега не че искам да те угорча но за съжаление съм се убедил че хора има всякъкви и за всичко,като започнеш от там бащи да си насилват децата,ограбват банки ......... и на този фон какво остава за една невинна машина която е създадена да служи на човека

На колегата искрено му съчувствам

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Дифашир написа:bace_martu написа:Ужас !!! Съчуствам ти колега. За това решението е само едно - ГАРАЖ. Верно че плащаме каско + още 1200-1300лв гараж на година, но поне ми е мирна главата и въобще не я мисля колата.
колега не че искам да те угорча но за съжаление съм се убедил че хора има всякъкви и за всичко,като започнеш от там бащи да си насилват децата,ограбват банки ......... и на този фон какво остава за една невинна машина която е създадена да служи на човека![]()
Нещо не те разбрах

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Грозно. И още по грозното е че това е някои с Е38 на които му е трябвала предницата, сами се крадем помежду си.
Тоя дето ще си я боядиса и монтира и е окрал така колегата, да не му излезе колата от сервиза дано. Мама им на всички дето пипат, смерт за шибаните крадци. Дано успееш да намериш вариант бързо, но гадното чувство остава.
Дано и застрахователя ти изплати че само ги храним и тях мама им.
Тоя дето ще си я боядиса и монтира и е окрал така колегата, да не му излезе колата от сервиза дано. Мама им на всички дето пипат, смерт за шибаните крадци. Дано успееш да намериш вариант бързо, но гадното чувство остава.
Дано и застрахователя ти изплати че само ги храним и тях мама им.
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
дано крадеца да я огъне тая броня около някой стълб ... заедно с калниците
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
То е ясно че е открадната от някой дето му трябва или знае на некой да я продаде!И малко или много ние подпомагаме този порочен кръг ,като купуваме части втора употреба от какви ли не търгаши щото са много по евтини,и бедния българин неможе да си позволи да извди 2-3 бона за нова броня.Един ден когата дай боже България стигне стандарта човек да даден 2 бона за нова броня,тия мангали ше умират
- samuil_m3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: sl 63 amg black series
много е гадно колега
преди година една сутрин заварих моята без фарове и cd
платен паркинг му е майката

преди година една сутрин заварих моята без фарове и cd

платен паркинг му е майката
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
bace_martu написа:Дифашир написа:bace_martu написа:Ужас !!! Съчуствам ти колега. За това решението е само едно - ГАРАЖ. Верно че плащаме каско + още 1200-1300лв гараж на година, но поне ми е мирна главата и въобще не я мисля колата.
колега не че искам да те угорча но за съжаление съм се убедил че хора има всякъкви и за всичко,като започнеш от там бащи да си насилват децата,ограбват банки ......... и на този фон какво остава за една невинна машина която е създадена да служи на човека![]()
Нещо не те разбрахТова какво общо имаше с казаното от мен ?
искам да кажа че не в гараж ами в трезор да си оставиш колата ако някой я набеди нищо не може да го спре,затова казвам че хора си има за всичко за съжаление

- hari0996
- Потребител
-
колеги какво да кажа работата е дебела нещо няма много такива брони на пазара в няколко морги ми казаха,ЧЕ НЯМАТ НО АКО СИ НАПРАВЯ ПОРЪЧКА ЩЕ ИМАМ!!!!!!!
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
а в mobile.bg търси ли? има няколко обяви на е 38-ци на части.а застрахователите ще плащат ли?
Трудно ще намериш щото от едно е38 на части заминават първо бронята и фаровете
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2