Стрелката за бензина заби
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- transporter_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: нещо черно
- Мечтае да кара: 850i
- Детайли за колата: Рег. на 30.01.2009
Re: Стрелката за бензина заби
Колеги и при мен се появи тозй проблем. Карах е така 5-6 дена, и след това ми се наложи да махна акумолатора(по други причини) и след тоеа проблема го нямаше
Ура да ама не днес пак имах -6 литра в резервоара 

325i на части- viewtopic.php?f=134&t=253370
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
На въпроса по колко слагам.. ами 2 пъти сложих по 10 лв и пак стои точно преди червеното.. 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Абе обяснете ми моля ви се, от какъв зор слагате по 5-10 лв ?!?!?! То е абсолютно без смисъл
Под 20лв не сипвам, то, ебати да отида и да налея 4,5л..нали са 40-45 км
не ви разбирам
и братовчед ми същия - налива по 10 лв и всяка седмица поне по веднъж ми се обажда, че останало някъде без бензин бмв-то и аз търча с тубата..
методи80 не мисля, че е нужно да се сърдиш като девица. Ако наистина си решил да си полезен направи темата както си трябва.

Под 20лв не сипвам, то, ебати да отида и да налея 4,5л..нали са 40-45 км

и братовчед ми същия - налива по 10 лв и всяка седмица поне по веднъж ми се обажда, че останало някъде без бензин бмв-то и аз търча с тубата..
методи80 не мисля, че е нужно да се сърдиш като девица. Ако наистина си решил да си полезен направи темата както си трябва.
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2

Човек ако има пари по-добре да си сложиш наведнъж 50-100 лева да си има бензинче,то така или иначе все някога ще ги дадеш парите по добре е да е наведнъж

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
ръб написа:
От тебе съм бил 10 пъти по-полезен на форума ! Кой си ти бе , че да ми казваш кво да правя ?!
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Отношението ти не ти подхожда на възрастта
Не съм споменавал никъде, че съм бил полезен. Ако ще правиш нещо го прави, нали уж сме зрели хора ? Ще се сърдим и ще се правим ли ? Или ще правим изцепки от сорта на "ще го направя...абе отказах се щото не ме ебавате".
Няма да пиша повече в тази тема. Ако наистина смяташ, че може да си полезен с нещо го правиш, не се правиш на интересен (съвет от 22 годишен келеш).

Не съм споменавал никъде, че съм бил полезен. Ако ще правиш нещо го прави, нали уж сме зрели хора ? Ще се сърдим и ще се правим ли ? Или ще правим изцепки от сорта на "ще го направя...абе отказах се щото не ме ебавате".
Няма да пиша повече в тази тема. Ако наистина смяташ, че може да си полезен с нещо го правиш, не се правиш на интересен (съвет от 22 годишен келеш).
- metodi80
- старши ентусиаст
-
ръб написа:Отношението ти не ти подхожда на възрастта![]()
Ако искаше нещо конкретно, можеше просто да ми напишеш ЛС. Още в предния си коментар казах , че ще помогна на всеки , който смята , че не може да се справи с коментирания в темата проблем.... (както всъщност вече дадох информация на колеки , които ми писаха). А тема няма да пусна заради коментари като твоя , не защото искам да се правя на "интересен" , а защото именно такова отношение ме обижда.... И като последно искам да кажа , че каквото и да правиме , го правиме на добровони начала , така , че коментари от сорта - "Ако ще правиш нещо , го прави ...." , са излищни ... Ако Мишо реши да пусне тема ще видите за какво иде реч .....
Спирам да пиша в тази тема и се извинявам на колегата пуснал темата за офтопика !
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
Колеги преди малко сложих една 20-ка
и стрелката както беше забила от няколко дето точно на края на червеното отиде малко преди 30-то литра сега дали показва вярно или .. ? 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
Radoslav318i написа:Колеги преди малко сложих една 20-каи стрелката както беше забила от няколко дето точно на края на червеното отиде малко преди 30-то литра сега дали показва вярно или .. ?
Би трябвало да е вярно наблюдавай как ти пада бензина и ще разбереш.Успех

ето снимки да видете каде се намира бензиновата помпа и поплавака. ето и няаколко снимки
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- transporter_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: нещо черно
- Мечтае да кара: 850i
- Детайли за колата: Рег. на 30.01.2009
Евала за снимките колега
Много ме улесни 

325i на части- viewtopic.php?f=134&t=253370
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Radoslav318i написа:Колеги преди малко сложих една 20-каи стрелката както беше забила от няколко дето точно на края на червеното отиде малко преди 30-то литра сега дали показва вярно или .. ?
Видя ли за какво говорим

УСПЕХ!!! И дано се е управило

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2