Поблем с радиото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Поблем с радиото
Колеги,имам проблем със звука.Ту го има ту го няма,става въпрос и за радиото и за телевизията.По някога като премина от радио на телевизия звука се появява след това като превключа на радио всичко е наред докато не спре отново.Колата е 525d и е с малката навигация.Моля ако някой е имал същия проблем и е успял да го отстрани да ми укаже съдействие!!!
- kreatin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3-E83-3d, E61-530xd
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: Поблем с радиото
Провери буксите и на радиото и на тв тунера със сигурност има окиси които влошават контакта. Най-лесното е да ги напръскаш с контактен спрей.

Днес бях тръгнал да ходя при майстор,но преди това реших да прегледам буксите както ме посъветва колегата.Разкачих всички,нямаше някакви видими проблеми.Включих ги обратно и всичко заработи перфектно!Сега отивам да купя спрей и ще ги продухам основно.
- Iceman 13
- Потребител
-
- Кара: Х5 3.0i
Имам същия проблем от доста време, в началото беше точно както го описваш, но после стана още по зле.
На панела имам едно копче за радиото, което преминава от функция "ТР" към "Т" и обратно. Когато го натисна
да премине към "Т" блокира цялата клавиатура на панела и няма бутон ,който да работи. И гасене на колата не помага. Ако със спрея има ефект пиши, че без музика в колата не е оферта.
На панела имам едно копче за радиото, което преминава от функция "ТР" към "Т" и обратно. Когато го натисна
да премине към "Т" блокира цялата клавиатура на панела и няма бутон ,който да работи. И гасене на колата не помага. Ако със спрея има ефект пиши, че без музика в колата не е оферта.
5 мнения
• Страница 1 от 1