VW или AUDI?
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
VW или AUDI?
С един приятел спориме коя марка прави: по-качествени, добри или както искате го наречете автомобили. Пускам темата във вашия форум защото мисля, че ще сте обективни и обоснователни. Няма смисъл да се намесват други марки, спора е между двете, нека няма излишни коментари. Айде слушам ви 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Аз залагам на Ауди, въпреки че технически колите се правят от един производител, бих взел А3 вместо Голф 5 и А8 вместо Файтона, според мен е очевано, Ауди 100%!

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
За мен като карантия и двете марки са еднакви (последните модели) и въпрос на вкус е всеки да избере коя кола/модел му допада повече... 

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
А между Ауди и Бентли, кое Ви кефи повече! Майка ми има новата А4 и въпреки, че изработката на салона буди само преклонение пред германското качество ми е трудно да посоча по-скучен автомобил от него! Гледайки и карайки го нещо вътрешно ми казва "пенсионер"!
Иначе по темата Фолксваген груп си има ирархия, която се следи доста стриктно, няма препокриващи се сегменти като качество! Иначе ще е обида за по-богатите и въобще как Ви звучи следния хипотетичен диалог: "Здрасти, днес си купих новия Пасат, я а ти си си взел Бентли Азур! Аааа еленовата кожа е абсол'тно еднаква! А и ти си ВВ8 двигател"

Иначе по темата Фолксваген груп си има ирархия, която се следи доста стриктно, няма препокриващи се сегменти като качество! Иначе ще е обида за по-богатите и въобще как Ви звучи следния хипотетичен диалог: "Здрасти, днес си купих новия Пасат, я а ти си си взел Бентли Азур! Аааа еленовата кожа е абсол'тно еднаква! А и ти си ВВ8 двигател"

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Павчо имахме и имаме ФВ имахме и Аудита и според моето мнение АУДИТО просто е несравнимо с ФВ 

ТДС - Турбо Див Селянин
Re: ре
май не четеш правилно въпроса на темата. А и къде виждаш място за сравнение между Ауди и Бентли?Ачо написа:А между Ауди и Бентли:

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Помисли 3-4-5 сек. и пак се изкажи 

- F-14
- младши ентусиаст
-
контрола на качеството на труда и изработка в Ауди е в пъти по-строг от този на vw
имах нагледен пример доскоро с голф 4 и а3
имах нагледен пример доскоро с голф 4 и а3
75 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5