Въпрос за ASC и ABS
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Въпрос за ASC и ABS
Има и други теми в раздела, дори една по скорошна, но проблема е малко по-различен...
Става въпрос, че преди време светна лампата на ASC-то и ABS-а, цъкнах в форума и първия вариянт както повечето знаете е датчика, сменихме няколко датчика обаче не се оправи, последва смяна на ABS модула, сменихме няколко като беше сигурно, че са читави обаче грешката си седи
Каква може да е причината като се изключат тези дне неща, предполагаме че има някое прекъснато кабелче и трабва да се прегледа цялата верига
Става въпрос, че преди време светна лампата на ASC-то и ABS-а, цъкнах в форума и първия вариянт както повечето знаете е датчика, сменихме няколко датчика обаче не се оправи, последва смяна на ABS модула, сменихме няколко като беше сигурно, че са читави обаче грешката си седи

Каква може да е причината като се изключат тези дне неща, предполагаме че има някое прекъснато кабелче и трабва да се прегледа цялата верига

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Re: Въпрос за ASC и ABS
Диагностика не сте ли правили.
Ето една тема, която е много полезна за ASC/ABS и е събрана всичката информация отностно диагностицирането на проблеми по системата. --> http://www.bimmerfest.com/forums/showpo ... stcount=48
Ето една тема, която е много полезна за ASC/ABS и е събрана всичката информация отностно диагностицирането на проблеми по системата. --> http://www.bimmerfest.com/forums/showpo ... stcount=48
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Не е от гумите, те са си предписаните от производителя 235/45/17"
Не е от него, колата си върти доста гумите без досадното АСЦ да отнема газта
Колата я кара баща ми иначе ако я карах аз по-добре без това АСЦ, но все пак ни се иска да открием проблема възможно по най-лесния начин

FANTOM написа:колега а таблото с уредите погледна ли проблема да не е в него?
Не е от него, колата си върти доста гумите без досадното АСЦ да отнема газта

Колата я кара баща ми иначе ако я карах аз по-добре без това АСЦ, но все пак ни се иска да открием проблема възможно по най-лесния начин

дам.....и аз така бях.....като смених abs управлението и си заработи както трябва (угаснаха и си работят системите)..не че не смених 2 датчика преди това , но това е да знаеш....на магазина е между 1100 и 1500 лв. , аз го взех от една ударена за 200
:).........badsharki ти е дал точния линк ....там го има точно блока...

Измервай живота си не с това, което си направил, а с това как се чустваш !
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Май споменах че сменихме около четири блока, не помня вече, айде първия да беше преебан и той, втория ама третия и четвъртия
Дали може някой да помогне със схема на жиците на тоя блок

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Bavarcho написа:Май споменах че сменихме около четири блока, не помня вече, айде първия да беше преебан и той, втория ама третия и четвъртия![]()
А като ги сменяхте тия блокове,някой направи ли си труда и да ги програмира за колата на която ги слагате ?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Еми мисля че да, ама съм сигурен на 99,9%, днеска ше го питам пича дето ги сменя...

8 мнения
• Страница 1 от 1