e30 324td ремонт - фалит

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

e30 324td ремонт - фалит

Мнение от johnnien » 23 Юли 2010, 22:28

Колеги и аз да споделя своята мъка. От 3 месеца е30ката ми е в сервиза, Заради проблеми с прегряване залепих главата и смених гумичките за да не пуши и се оказа че блокът ми е спукан, Купих двигател от тоя форум за 350лв заедно с нафтова помпа и картер което е добра цена според мен. смених двигателя и вече стъпих на 2хил лв. Оказа се обаче че главата на новия двигател е спукана и айде пак сменяй, а и имаше и хиляди други неща като смених двигателя като ел проблеми, посещение в супер дизел където не направиха нищо и ми взеха 100лв както и маховика но си сложих моя. Сега след като моя механик сложи предишната глава, колата най сетне тръгна, но аз вече съм разорен. Моя механик привидно умен човек наистина е добър като майстор му оставих колата да дооправи разни неща по нея. И той без книжка направи едно последно кръгче с колата този понеделник, което се оказа фатално..... Нацели някъкъв магазин като повлече мотор на тротоара който влезе под колата и изкриви желязото под бронята спука радиатора и картера. Имах големи проблеми с полицията които ми струваха още 250лв или ме грозеше съд. За него имаше много по големи проблеми и пари, както за полицията така и за притежателя на мотора, който също доста се изпотроши Ще ми върне тези 250 надявам се но го виждам че не е платежоспособен и много притеснен в момента.
Сега не мога да намеря радиатор евтино, изглежда са кът Пак предстои набутване а и не мога много да чакам тъй като трябва да продавам колата че след месец заминавам за чужбина.
Благодаря ви че го прочетохте това и се извинявам ако ви е било досадно или скучно.

Аватар

Re: e30 324td ремонт - фалит

Мнение от toranaga » 23 Юли 2010, 22:52

Екстра беше! :clap:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 23 Юли 2010, 23:29

johnnien написа:...залепих главата...Купих двигател от тоя форум за 350лв заедно с нафтова помпа и картер...да намеря радиатор евтино...трябва да продавам колата...

1во...честито на бъдещия собственик.
2ро Объркал си рейса,пич ;) .Е30 въпреки известни външни прилики НЕ Е Лада,тоест не можеш да минеш тънко и за 500лв да купиш перфектен двигател в комплект със скорости,генерация,купе и вила в Арбанаси.
П.С. Добре дошъл "У филмо"
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 26 Юли 2010, 11:48

Има един лаф: Ако не се потиш когато даваш пари - ще се потиш когато трябва да си ги връщаш.

Колега какъв е тоя филм? Купуваш кола, която трябва да продаваш, а още не си я карал.
Механик без книжка...

Само не се нерви за некви железа, живей си живота и това е.

Потребител
Аватар

Мнение от Petar_Tonev » 28 Юли 2010, 16:44

колега ло6а работа! това е наистина фалит стягаи колата и я продаваи това е

Назад към E30