318 ис генерация
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: 318 ис генерация
Ми sonny щеше преди да показва ис-а какъв звук вади с тези 2-те резонатори който ги правиха с bum_bum ама нещо забрави май?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Nukem написа:Ми sonny щеше преди да показва ис-а какъв звук вади с тези 2-те резонатори който ги правиха с bum_bum ама нещо забрави май?
Не съм, не съм, имаме вече и една двайска, а като кача ис-а на комбито, амо не ме домързи ще експериментирам с него, ама не ми се дават толко пари за не ръждавейка дееба за тоя кош, та ще видим. Като цяло съм уговорил и Допестара да се правят тестове на неговия ис, ама нещо се загуби.
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Deliriumz написа:Аз пък съм с стокова генерация(без катализатор) с крайно гърне на Шницер и бих казал че колата ми вади по хубав звук от 90% от 320 на пътя... Така че слагай си нормална генерациика без катализатор ами с някой резонатор и си готов... а ако имаш повече пари за даване сложи катализатор...
Къде в София ги продават тея гърнета на Шницер? Горе долу колко излиза едно такова крайно гърне за ис?
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Аз леко оффтопик - някой знае ли гайките на "двуцевката" (т.е. на фланците на колектора към останалата част на генерацията) от какъв материал са ? Щото моите са видимо адски спекли (не съм ги пробвал още), а скоро ще ходя да си правя генерацията
А знам, че на доста коли се правят от материал (забравих му името), който не залепва така и се отвиват лесно, макар и да са от много време там

ръб написа:Аз леко оффтопик - някой знае ли гайките на "двуцевката" (т.е. на фланците на колектора към останалата част на генерацията) от какъв материал са ? Щото моите са видимо адски спекли (не съм ги пробвал още), а скоро ще ходя да си правя генерациятаА знам, че на доста коли се правят от материал (забравих му името), който не залепва така и се отвиват лесно, макар и да са от много време там
водят се медни, но всъщност са помеднени.
- Is-STAR
- Потребител
-
- Кара: BMW ///E36
- Мечтае да кара: M-power E93
Значи на моята ИС-ка преди 4 месеца смених крайно гърне с спортно гърне на FK Automotive.
Без катализатор съм с 2 резонаторни гърнета и крайното гърне и трябва да ви кажа
невероятен звук извадих просто уникален
Без катализатор съм с 2 резонаторни гърнета и крайното гърне и трябва да ви кажа
невероятен звук извадих просто уникален

Живей,мечтай и без страх УМРИ !!!!

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Ами крайното гърне ти е хубаво 

E хубаво да е Шницер,тея ФК са си доста бюджетни варианти.Най-добре е варианта с 25цово или Мково.Средно имаш ли?или само резонаторите и крайното(проходно или...)?

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
звука е чисто без значение, важно е как се чувства мотора и как върви така колата 

Я седнете и прочетет старите теми за звука на ис-а, имам писано с първия ис колко мъка преживя и звук НЕМА. Сега съм се зарекъл, че ще направя последен опит, нема се лъжем тоя мотор ми е омразен до дъно, нищо, че след неколко дена шси го тура на комбито да къса към морето, ма тва е друга бира 

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
sonny написа:Я седнете и прочетет старите теми за звука на ис-а, имам писано с първия ис колко мъка преживя и звук НЕМА. Сега съм се зарекъл, че ще направя последен опит, нема се лъжем тоя мотор ми е омразен до дъно, нищо, че след неколко дена шси го тура на комбито да къса към морето, ма тва е друга бира
Дано да не вади звука, който вадеше при мен, че до морето ще се побъркате

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Няма ли някой ИС с крайно гърне от 325 или 328 да качи едно клипче да чуеме звука ? И колегата Is-STAR, ако може да качи един клип да чуеме уникалния звук на ИС-то 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ми аз съм със оригинално гърне Remus, старото на Dizzel с резонатор от Крафт и
, даже вчера като ходих да си взимам атопилотчето от Еконт я понатиснах и ми се дорева, преди карах 320-ка и можеби заради това го намразих ис-а - скапан двигател, скапан звук и съм се зарекъл никога повече <6 цилиндъра, затова имам интерес ако sonny успее да го докара до нещо по добро от жигула да се възползвам ако не е супер, поне да не дразни!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Хахаха....има един колега бмвист, дето всяка нощ като мине и ме буди с този отвратителен силен звук от ис-а, аз карам 20-ка ама сравнение с това си е песен за ушето...но да си призная ми идва в повече вече
а съм с резонатор и крайно гърне заводско с неква приставка
+15hp (rofl)

ама да не те накъса са ис-а с грозния звук, а Savy 
здрав и пъргав мотор е, в класа на е36 другите атмосферни 1.8 не вярвам да са по-хубави или по-бързи (може и да греша)...само му липсват 2 цилиндъра

здрав и пъргав мотор е, в класа на е36 другите атмосферни 1.8 не вярвам да са по-хубави или по-бързи (може и да греша)...само му липсват 2 цилиндъра

virtue and tranquillity
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3