Мигачи,табло ..... Проблем :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Мигачи,табло ..... Проблем :)
Здравейте,моля за малко помощ.
Така не ми свети осветлението по таблото.Светят ми лампичките за бензина,аирбега,накладки и плафоните.
Останалите светлини - цифербала,пепелниците,климатроника и т.н. не светят.
Не ми работят и мигачите.Сменям бушона цъкам ръчката да пусна мигач и се чува някакъв гаден звук и до там.
Когато пусна мигач релето си цъква веднъж(не трябва ли да цъка постоянно) но самите мигачи не работят.
По тъблото уж няма нищо нередно нямам късо по-мигачите от пред и от зад.Всичко друго си свети и работи.
Та ще помоля за някакви съвети или някаква възможна повреда към която да се насоча.
Зимата един майстор сваля тъблото да го почисти че цялото беше в кит и прах от боядисването.Незнам какво е ставало там,но .....според мен всичко си е на мястото.
Тос същия майстор е правил заварка по купето без да откачи акомулатора - пълен нещастник.Скаран съм с него и затова неща да го питам и неща да си връщам колата пак при него.
Благодаря!
Така не ми свети осветлението по таблото.Светят ми лампичките за бензина,аирбега,накладки и плафоните.
Останалите светлини - цифербала,пепелниците,климатроника и т.н. не светят.
Не ми работят и мигачите.Сменям бушона цъкам ръчката да пусна мигач и се чува някакъв гаден звук и до там.
Когато пусна мигач релето си цъква веднъж(не трябва ли да цъка постоянно) но самите мигачи не работят.
По тъблото уж няма нищо нередно нямам късо по-мигачите от пред и от зад.Всичко друго си свети и работи.
Та ще помоля за някакви съвети или някаква възможна повреда към която да се насоча.
Зимата един майстор сваля тъблото да го почисти че цялото беше в кит и прах от боядисването.Незнам какво е ставало там,но .....според мен всичко си е на мястото.
Тос същия майстор е правил заварка по купето без да откачи акомулатора - пълен нещастник.Скаран съм с него и затова неща да го питам и неща да си връщам колата пак при него.
Благодаря!

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Re: Мигачи,табло ..... Проблем :)
Щом се съмняваш в него, значи по-голямата вероятност е той да е прецакал нещо. Провери си хубаво таблото за лоши връзки, виж всички бушони, може да не е вързано нещо правилно щом е такъв "идиот" този
Отиди при някой добър жичкаджия, ако не можеш сам да откриеш проблема.

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
3 мнения
• Страница 1 от 1