рециклиране на рейката ,а след това малък проблем с волана
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: рециклиране на рейката ,а след това малък проблем с волана
Не знам как сте от Варна ,София ,Пловдив ама при нас от провинцията нещата са по различни с тези рейки и доста други неща .Най напред в цяла Ст Загора няма нито един единствен сервиз където да се наемат да ти я рециклират най близо до Ст Загора е завода за хидр системи в Казанлък,обаче там само ги рециклират въобще не се занимават с монтаж ,демонтаж,т. е. трябва някой да я разглоби и да им я занесе и после пак този някой да я сглоби по обратен ред обаче и този някой не е могъл да я сглоби както си е била ,а пак ти казва ама те в Казанлък са сбъркали и така си прехвърлят топката и ти ходи като муха без глава ако си нямаш друга работа и от него се тръгва на трети ,четвърти и накрая с поолекнал джоб ,загубено време и ядове трябва да викам неволята да запрятам ръкави и да си я центровам сам ,въпреки че никога не съм се занимавал с такива работи ,а си уча немски и английски,не съм монтьор ако е за нещо по дребно по електрическата част може ама то си е електроника и не смея. Та така брато работих в Сименс ЕДИН КОлЕГА ГЕрмАНЕц мИ ВИКА навсякъде не ви бива ама в сферата на услугите сте гола вода
Последна промяна GEORGBMW на 21 Юли 2010, 17:31, променена общо 1 път
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колеги не им се плашете на тези рейки толкова
. Аз на мойта барака сам си я оправих- сминих семерингите (20лв двата), хамалогията е качването и свалянето, другото е работа за 10мин. И не на последно място да имаш условия къде да я разколачваш колата. Като поразпитах насам- натам и видях какви пари искат за рециклажа, ми се изправи косата и си викам аве аз да не съм по- тъп от тях.
Хванахме се с един приятел и за 1 ден рейката от лейка стана чисто нова. Имах късмет, че гребена ми беше ок, както и буталото. Ако има износване по тях вече проблемите стават сериозни и си трябва да пипне някой който е много в час с рейките, но в случай когато семерингите са сдали е лесно.

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
колега я кажи от къде намери тези семеринги ,че и моята беше протекла и я свалихме избихме семерингите но тия които сложихме протекоха веднага -просто не държат на налягането иначе рейката е ок, нито тропа, не тече правиха я някъде в софия
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Ами семерингите ги купих от един магазин, в който продават само семеринги и о пръстени в София. Като караш по Опълченска- от центъра към гарата, след като пресечеш Сливница 2рата пряка в дясно се намира. Там продават читави неща, много пъти съм пазарувал от тях семерингите държат.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
можеш ли да дадеш някъкъв код ще полезно за всички които искат да сменят само семеринги
аз съм в другата посока на морето и не знам магазините в софия
аз съм в другата посока на морето и не знам магазините в софия
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2