Млад глупав и неопитен
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Млад глупав и неопитен
Колеги с това заглавие е описанието ми в момента !!!
преди 3 години си направих отдолу газарииката права тръба с ремус като си махнах катализатора и го подарих първата простотия !!! Втората простотия която направих е че колата ми почна да пърди като дедо ми
и понеже си подарих и гърнето
сега милият ми въпрост към вас е как да си премахна тая система газария БУМ БУМ и колата ми да стане тихичка че вече немога да се чуя с жената въпроса ми е имате ли някфо сервисче да праат гърнета системки безсшумни или ако някои знае оптимално как да си направя колата тиха да пише щото се дразня на тая пръдня пред блока а иначе колата си я обичам
. Единственото място което знаем е на Ал.Стамболииски към западният парк там има такива бол и мисля че на ломско шосе се намираха . Помощ колеги кажете ми как да си успокоя приятелката
. Единственото което знаем е че гърне ми трябва за катализатор от 200 лв няма говора не ми тряя ще тровя София с грешката си за съжеление кажете някои дръг пинис за тишинка моля 

- mitko_dd
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 m3
Re: Млад глупав и неопитен
сервизи за гърнета колкото щеш
другия вариан които според мен е по удачен е да си вземеш цяла оригинална генерация втора рака от форума и да си я сложиш
другия вариан които според мен е по удачен е да си вземеш цяла оригинална генерация втора рака от форума и да си я сложиш
- malenov
- кандидат ентусиаст
-
mitko_dd написа:сервизи за гърнета колкото щеш
колегата е прав, определено е по добре да си вземеш генерация втора ръка и да си решиш проблема завинаги
This is my FREEDOM
- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пасатор с турбо..
- Мечтае да кара: самолет
колега имам средно и задно гърне!!!оргинални в перфектно здраве!!!пиши на лс при интерес 

не става само с БМВ....трябва и акъл...
А друг вариянт е да бартеросаш твоята генерация,за оригинална.Предполагам няма да е трудно да намериш кандидат,като се има предвид колко тюнингисти има.
Не искам да се изказвам неподготвем ама имам познат, който постоянно ми казва как да ми свали гърнето, да сложи права тръба на дупки, да я облече с каменна вата и ламарина (тоест дас е получи като гърне) и колата първо, че щяла да върви много по - добре без да бъдат спирани газовете от преградите в гърнето, второ щяло да се получи много хубаво и леко буботене като ремус ....
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Колега, слагаш резонаторно гърне на мястото на катализатора и си купуваш хубаво крайно гърне
Аз лично съм с права тръба на мястото на катализатора, защото ми казаха, че е по-здраво пък и нищо не спира изгорелите газове. Но найстина дръчни неприятно и мисля да слагам хубаво крайно гърне 

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
gelet0 написа:Колеги с това заглавие е описанието ми в момента !!!преди 3 години си направих отдолу газарииката права тръба с ремус като си махнах катализатора и го подарих първата простотия !!! Втората простотия която направих е че колата ми почна да пърди като дедо ми
и понеже си подарих и гърнето
сега милият ми въпрост към вас е как да си премахна тая система газария БУМ БУМ и колата ми да стане тихичка че вече немога да се чуя с жената въпроса ми е имате ли някфо сервисче да праат гърнета системки безсшумни или ако някои знае оптимално как да си направя колата тиха да пише щото се дразня на тая пръдня пред блока а иначе колата си я обичам
. Единственото място което знаем е на Ал.Стамболииски към западният парк там има такива бол и мисля че на ломско шосе се намираха . Помощ колеги кажете ми как да си успокоя приятелката
. Единственото което знаем е че гърне ми трябва за катализатор от 200 лв няма говора не ми тряя ще тровя София с грешката си за съжеление кажете някои дръг пинис за тишинка моля
Каква е колата, колега?
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Едно крайно гърне хубаво... и в средата или резонатори, или изтърбушен катализатор, или друго гърне и не бучи
с прави тръби се чува неприятно меко казано според мен

Think. Believe. Dream. Dare...
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
Значи махай тези неща ... взимай си хубав резонатор (аз си сложих за 140 лв, много хубаво се чува с него, плътен басов звук и е много тиха колата, има и по-евтини), а след резонатора едно оригинално гърне от 325-ца или 328-ца и колата ти ще пее, ще е тиха и същевременно ще има много хубав звук. Гърнета се продават доста, пусни си една тема и все някой колега ще ти предложи такова гърне. Това е най-добрия вариант. Но моя съвет е резонатор за 40-50 лв да не слагаш, просто няма да издържи много и пак ще дадеш пари след това.
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
аз съм за оригинална изпускателна втора ръка в добро състояние или в краен случай резонаторно гърне на мястото на катализатора и за гъзария крайно от 328
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Понеже не пише на профила ти каква е колата колега, аз ще почна как си знам
За М50Б20 скромното ми мнение е - резонатор на мястото на катализатора, веднага след него на 2 тръби и крайно гърне от 328. НЕ СЛУЧАЙНО от 328!!!!! След като навържеш този "сетъп" можеш да си прецениш - ако ти е шумно ( при мен стана по-тихо от оригиналните гърнета, които си бяха в перфектно здраве, на ниски обороти и доста по-басово, разбирай хубаво
) винаги можеш да си навържеш механизма на клапата която когато е затворена е поне 2 пъти по-тихо...
П.С. По въпроса с тая клапа отговора ( поне това успях да измисля де
) връзва се клапата от гърнето до двигателя с тръбичка ( дето не е просто гумена,а има и няк'ви оплетки...) вакуум се взима с тройник от маркуча за сервото на спирачките, слага се един бензинов клапан от газова уредба (ел. магнитен) и накрая финалните щрихи са едно ключе за подгрев на седалките вътре, чрез което се определя положението на клапата ( което е 10 пъти по-добър вариант за мен, от колкото ECU-то да я управлява )... Успех дано ти е полезно 

П.С. По въпроса с тая клапа отговора ( поне това успях да измисля де

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
vanka7a написа:Колега, слагаш резонаторно гърне на мястото на катализатора и си купуваш хубаво крайно гърнеАз лично съм с права тръба на мястото на катализатора, защото ми казаха, че е по-здраво пък и нищо не спира изгорелите газове. Но найстина дръчни неприятно и мисля да слагам хубаво крайно гърне
Аз съм с резонатор на мястото на катализатора и съм доволен . Всичко ми стръваше 80 лв . При теб ще е повечко защото ти трябва и крайно гърне . Иначе резонаторчето е с 2 години гаранция

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Аз никога обаче няма да сложа резонатор
Ако имах достатъчно пари бих сложил права генерация и накрая едно хубаво крайно гърне, но пара няма за такива неща
Просто препоръчах на колегата какво да направи за да му е тиха колата 

vanka7a написа:Аз никога обаче няма да сложа резонатор![]()
много смело изказване за ис
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3