Огледало
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Огледало
Снощи се разминах с някакъв в много опасна близост и си ударихме огледалата. От удара корпуса остана здрав (само се спука малко) , но самото огледалце падна. Кажете от къде и за колко парички да си взема ново. Ако може цена с и без подгряване. Ааа и някой ако знае как се сваля самото огледалце да сваля дясното да си го сложа на лявото докато си купя и сложа.
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Имам с едно подгряване и мога да ти го дам за 20 кинта, заедно с корпуса, за който бяхме говорили.
Само ще те помоля да ми дадеш телефон, на който утре или в събота да ти звънна да се видим, че ми е много сложна организацията на времето напоследък...
Само ще те помоля да ми дадеш телефон, на който утре или в събота да ти звънна да се видим, че ми е много сложна организацията на времето напоследък...

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Re: Огледало
kopchev написа:... някой ако знае как се сваля самото огледалце да сваля дясното да си го сложа на лявото докато си купя и сложа.
Сваля се така: Даваи огредалото в най- горно или най- долно положение и хващаш по към средата с двете си ръще на изпъкналата част и дърпаш. Може да се откачи малко трудно, но това е начина. И внимавай да не го счупиш

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Еми, то синьото си е доста синьо, няма как да го сбъркаш!kopchev написа:Мисля, че са от тези сивите, но несъм сигурен ще видя.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Има 2 варианта на захващане. По-често срещания е с едно палче, което трябва да бутнеш след като вдигнеш стъклото в най-горно положение. И не слагай дясното на шофьорската страна, много е неудобно и страшно лъже. Ама ти си знаеш... И малко оф-топик... Яворе, пак ми трябва ляво стъкло, опитаха се да го крадат въпреки маркировката и са го счупили. 

Never mistake motion for action...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Според мен се вижда всичко, което трябва да виждаш... Ама зависи на какво си свикнал. Все пак колкото по-панорамно е огледалото, толкова повече лъже за разстоянието и размерите 

Never mistake motion for action...
Ами аз когато карам не ми трябват толкова растояния колкото наличност на кола зад или до мен. Както казах по горе преди съм карал японски коли и там виждаш мн.повече и мога да твърдя, че нито един път несъм се подлъгал за растоянието.А тук виждаш само ако колата наистина е точно зад теб , но не ако е в лявата лента, а това за София си е мн. кофти.Според мен де и все пак това неможе да откаже от марката
)))))))

14 мнения
• Страница 1 от 1