Е36 Предницата Забива за секунда

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: e36

Е36 Предницата Забива за секунда

Мнение от B8020KM » 20 Юли 2010, 20:48

Имам проблем. Карах колата в един мн голям дъжд, като се има на предвид че не сам я вкарвал в локвите и сам внимавал, така де както си карам в дъжда ми присвирва един ремак мисля че е на динамото и колата забива леко - тва става мн рядко явно когато се намокри и приплъзва. Мотора е 1.8 ис, и след като се прибрах колата стоя 4 5 часа на паркинга качвам се паля я и след известно време карам 3-та 3000 оборота и ми заби предницата, стрелката на обортомера заби в 0-лата колата поиска да изгасне но за секунда се оправи, този път обаче на вън беше сухо и ремак не ми е присвирвал. Покарах я малко и няколко пъти ми го направи, след това спря .... Моля помагаите някои ако е имал същия проблем да пише, от какво може да е и как да разбера.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i Turbo
Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.

Re: Е36 Предницата Забива за секунда

Мнение от VENBO » 22 Юли 2010, 1:39

:) тва в дъжда си е ремъка- и на двете ми 3-ки така ставаше... другото- щом оборотомера пада на 0 - датчици колянов и разпр. вал- поне при мен беше от това- кабелите им беха остарели и окъсяваха вътре.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Е36 Предницата Забива за секунда

Мнение от Le Transporteur » 22 Юли 2010, 19:15

Направи една диагностика, би трябвало да е записала грешка. Колегата над мен правилно те е насочил, аз в момента съм в същия проблем, при постоянна скорост, за секунда колата яко излашква и след това си продължава все едно нищо не е било, чистих на два пъти грешка за датчик колянов вал. Почиствах му буксата, пак записа, скоро вероятно ще го поръчам.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Назад към E36