Здравейте колеги.

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

Здравейте колеги.

Мнение от bobchoo » 18 Юли 2010, 16:44

Първо искам да се извиня за тази тема ако соред вас местото й не е тук,новичак съм в форома и незнам каде да го напиша.Благодаря.Та питането ми е следното намерих онзи ден една Е30 и реших да я купя човекат който ми я продава иска 900лв. работата е там че тя е на бензин-гас 2000 кубика 136 коня 6 цилиндров блок,отидох вчера да я видя и продавачат каза че небила палена 8 месеца нз може,сложи и един акомулатор и запали от 1 пат зарадвах се мотора работеше перфектно без страничен шум клапани и стржения тихо и гладко,колицата ме кефи фен съм от много време и чак сега реших да си купя баварец ;) каза ми че била 86-87 година искам ако може малко помощ да я зимам ли добра ли е като мотор ваншен вид ясно че не е ласната но за 900 лв без гражданска и преглед какво ще кажете
0557.jpg
0558.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

триногата
Аватар

Re: Здравейте колеги.

Мнение от Andronoff » 19 Юли 2010, 22:10

Да вземеш да се върнеш в училище ли..?
На 20-тата правописна грешка спрях да ги броя..
И все пак - купуваш кола за 900 лева, не са милиони...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 20 Юли 2010, 1:45

bobchoo написа:... 6 цилиндров блок...

Главата да не е от 4 цилиндрово? :mhihi:
Ако те кефи и си бачка като хората на бензин,взимай и приготвяй торбата с парите.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 20 Юли 2010, 10:32

Поздрави, колега. Не може да се каже много по това, което се вижда. Прецени си на място, като огледаш купето в детайли, че доста ръждясват. По-трудно е да правиш купе, отколкото двигател. Ако не става двигателя е по-добре, но гледай купето да няма угнило! Не ме питай от къде знам.. Дано ти е удачна покупката, много успехи ти пожелавам. А ако се откажеш да го зимаш- моля, драсни ми едно лично, че да го видя и аз ;)
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
Мечтае да кара: BMW E30 M3

Мнение от georde123000 » 20 Юли 2010, 16:26

колега взимаи и не му мисли двигателя е м20б20 щом е 136 коня тези мотори са здрави по принцип но ако се прегреят лесно пука главата а до купето и теса много здрави и не гният ако са пазени има е30 без грам ръжда но ако гният гният долу по вратите,отзаде при теглича и в багажника при двата джоба но всичко се прави стига да искаш успех :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт

Мнение от Mecho Puh » 20 Юли 2010, 17:10

Като за начало цената е примамлива и е добра оферта,НО внимателно огледаи купето за удари ,ръжди на двете бомбета отпред в коша и под акумолатора,отдоло на леглата на задните пружини,дъното на багажника и тем подобни....М20Б20 е добър мотор,но не е 136,а 129к.с. а ако не се чуват клапаните да почукват лекичко е възможно някои да се е правил на МАИСТОР и да ги е натегнал за да не чукат!!!виждал съм подобни Мунинг изпънения,в такива случаи колата върви мудно и тромаво,от снимките които си качил не може да се разбере нищо съществено,направи няколко кръгчета с нея,заслушаи се имали виене някъде - скорости,диференциал,лагери и т.н.виж и стоиката - дали е много разкрачена отзад ,волана лесно или трудно се върти,но колкото и да ти давам съвети мисля че е наи добре да си вземеш с себе си и някои лют е30 фен за да гледа и тои.....ако пък парите които си приготвил по принцип за авантюрата ти с е30ката не са с лимит,смело я взимаи и после ще му мислиш,успех колега :winky:
Едно не мога да разбера - хората все си чистят мухите от предните стъкла,а на мене все са ми отстрани
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bobchoo » 20 Юли 2010, 23:01

Благодаря колеги зимам я,гедах няма удари и преправяниа няма тех.преглед и гражданска,взех и човек който разбира каза ми,че мотора е в мн добро тех састояние, иначе си е за боя все пак за 900 лв,Благодаря още веднъж

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: Е39 М5

Мнение от daniel.penchev » 22 Юли 2010, 22:13

прав е колегата че е 129 коня и дано да уцелиш да е с "мотроника" че иначе е кофти :yes:
[img]zagadka_padenii_v_futbole_yapfiles.ru.gif[/img]

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 23 Юли 2010, 1:43

daniel.penchev написа:прав е колегата че е 129 коня и дано да уцелиш да е с "мотроника" че иначе е кофти :yes:

И кое му е кофтито колега, освен настройката на празния ход :?:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: Е39 М5

Мнение от daniel.penchev » 30 Юли 2010, 9:39

ge_a написа:
daniel.penchev написа:прав е колегата че е 129 коня и дано да уцелиш да е с "мотроника" че иначе е кофти :yes:

И кое му е кофтито колега, освен настройката на празния ход :?:

абе де да знам кое ама .... така съм чувал :winky:
[img]zagadka_padenii_v_futbole_yapfiles.ru.gif[/img]

Назад към E30