Вече и аз съм в отбора 530d :) + снимки.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Вече и аз съм в отбора 530d :)
Колата ще я регистрирам тая седмица че не ми остана време тия дни.
Има някой дразнещи забележки като например че подлакътника е сцепен (кожата) но ще го претапицирам,кожата на волана също някой умник я е свалил явно защото колата е покарана не малко,другото което е че предните седалки са претапицирани и не са закачили долната част на коланите.. От дясната врата след 140 има някакъв шум може би от оплътненията но трябва да се види. Като цяло колицата е стегната има много леко потропване в предницата което почти не се чува,явно някоя биалетка. Съединителя и двигателя поне според мен са перфектни.. Съединителя отделя доло а двигателя няма шумове и да пуши. Скоростите превключват перфектно. Задния мост също на пръв поглед е здрав. Външни забелжеки има тук там натиснато,леко надрано и на капака и на тавана две мънички вдлъбнатини може би от градушка. Airbag поне по-таблото не свети. Имам някакъв проблем с ASC-то защото на арматурното табло изобщо не свети и не работи може би някой датчик и хората от автокъщата са махнали лампичката да не свети.. (предполагам) Нямам тарпение да я регистрирам и малко по-малко да отстраня въпросните проблемчета. Иначе колицата е много приятна от към вървеж,поведение на пътя и спирачки макарче заради ASC-то не работи ABS-а. Стегната е като цяло!
Трябва да си купя и един чейнджър защото по-неясни неща го няма..
Казвам проблемите и реалното състояние на колата такова каквото е,не е нов автомобил и мисля че за годините и парите за която съм я взел е нормално.
Лек ден!
Има някой дразнещи забележки като например че подлакътника е сцепен (кожата) но ще го претапицирам,кожата на волана също някой умник я е свалил явно защото колата е покарана не малко,другото което е че предните седалки са претапицирани и не са закачили долната част на коланите.. От дясната врата след 140 има някакъв шум може би от оплътненията но трябва да се види. Като цяло колицата е стегната има много леко потропване в предницата което почти не се чува,явно някоя биалетка. Съединителя и двигателя поне според мен са перфектни.. Съединителя отделя доло а двигателя няма шумове и да пуши. Скоростите превключват перфектно. Задния мост също на пръв поглед е здрав. Външни забелжеки има тук там натиснато,леко надрано и на капака и на тавана две мънички вдлъбнатини може би от градушка. Airbag поне по-таблото не свети. Имам някакъв проблем с ASC-то защото на арматурното табло изобщо не свети и не работи може би някой датчик и хората от автокъщата са махнали лампичката да не свети.. (предполагам) Нямам тарпение да я регистрирам и малко по-малко да отстраня въпросните проблемчета. Иначе колицата е много приятна от към вървеж,поведение на пътя и спирачки макарче заради ASC-то не работи ABS-а. Стегната е като цяло!

Казвам проблемите и реалното състояние на колата такова каквото е,не е нов автомобил и мисля че за годините и парите за която съм я взел е нормално.
Лек ден!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
на мене не ми харесва, това, че съединителя отделя долу
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
LUCIFER'S написа:на мене не ми харесва, това, че съединителя отделя долу
Не отделя доло а малко под средата,така го казах просто.

Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
Re: Вече и аз съм в отбора 530d :) + снимки.
520_i написа:Честито и от мен и многа безаварийни!От къде го взе?
От Кюстендил.

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Честито колега! Добра е колата, м/у другото е същия цвят като моята
. Със здраве да я караш и само безаварийно!
И аз имам подобен проблем с асц-то, при мен също не бачка, абс си работи без проблем обаче, така я взех моята, на диагностики я качвахме гледахме, умувахме, но така и не разбрах какво му е на това асц
.

И аз имам подобен проблем с асц-то, при мен също не бачка, абс си работи без проблем обаче, така я взех моята, на диагностики я качвахме гледахме, умувахме, но така и не разбрах какво му е на това асц

- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
boksioraE39 написа:520_i написа:Честито и от мен и многа безаварийни!От къде го взе?
От Кюстендил.

- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Ооо бежовото салонче и аз съм със същото,много радва колата честита да ти е и от мен безпроблемно да си я караш и да нямаш ядове успех! 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
Колеги други ден ще я карам в КАТ за регистрация.
Имам италянския талон и някаква декларация дето човека от авто къщата ми написа на мое име. Може ли да ме ориентирате колко парички излиза регистрацията + екотакси и нали принципно е акцизна и там плаща ли се нещо?
Другото което е какво масло и т.н?
И цена за накладки за 530d че почти няма..
Имам италянския талон и някаква декларация дето човека от авто къщата ми написа на мое име. Може ли да ме ориентирате колко парички излиза регистрацията + екотакси и нали принципно е акцизна и там плаща ли се нещо?
Другото което е какво масло и т.н?
И цена за накладки за 530d че почти няма..

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
в обявите намери Митак 7 масло от там- 7л БМВ 5 В 30 ЛЛ 04 за смяна и 1л за доливане да имаш на 15 хил сменяй би трябвало да ти изхарчи мах 1 л за този пробег, освен ако не караш само градско- тогава не го бара.... и други неща продава... от Сф си нищо не ти пречи да отидеш на место. Обезателно и филтърче картерни газове смени, и си почисти АГРа и провери дали работи!!! горивен филтър и т.н.
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
LUCIFER'S написа:в обявите намери Митак 7 масло от там- 7л БМВ 5 В 30 ЛЛ 04 за смяна и 1л за доливане да имаш на 15 хил сменяй би трябвало да ти изхарчи мах 1 л за този пробег, освен ако не караш само градско- тогава не го бара.... и други неща продава... от Сф си нищо не ти пречи да отидеш на место. Обезателно и филтърче картерни газове смени, и си почисти АГРа и провери дали работи!!! горивен филтър и т.н.
Мерси!

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3