Заварен диф?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
Re: Заварен диф?
моя диф си виеше и преди,но сега е страшна работа след заварката,направо не се седи в колата - също го слагам към недостатъците
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
само гледай по биващи гумки за отпред, щото не завива,а за пързаляне е идеално, ръчна не ти трябва,връщаш газта и се плъзга чудесно..,карал съм едн година така,проблеми не съм имал,само в мокрото внимавай.. 

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
заварения диф е най доброто решение за без пари,компромис е спрямо истинския кааз но въпреки всичко е доста по добър от оригиналния 25 процентов или отворения на бмв.все пак не всичко е диф,важни са и настройките на самата кола,стила на каране и уменията на шофьора,инцидентите стават заради хората,къфто и диф да сложиш като не си наясно и поемаш излишни рискове рано или късно стават фалове 

- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kolite da se 4upqt
- Мечтае да кара: E30 s izgled kum zvesdite(kabrio)mai mu vikat :D
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
rahoGabroveca написа:само гледай по биващи гумки за отпред, щото не завива,а за пързаляне е идеално, ръчна не ти трябва,връщаш газта и се плъзга чудесно..,карал съм едн година така,проблеми не съм имал,само в мокрото внимавай..
така си е ама и една хидражлична ръчна не е излишна

всеки истински ентусиаст рано или къснно прави двигателя на мармалад 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а всеки истински е30 ентусиаст..си купува опел,след като си направи м40то на мармалад
..и се почва..аз тва..аз онва...ама нещо не пасва м30б25 в е30..какво да правя...ма нещо му има на м50то от 340лв и т.н. 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- free_agent
- Потребител
-
Явор написа:а всеки истински е30 ентусиаст..си купува опел,след като си направи м40то на мармалад..и се почва..аз тва..аз онва...ама нещо не пасва м30б25 в е30..какво да правя...ма нещо му има на м50то от 340лв и т.н.
Къв беше лафа няма луканка от 4 лв а луканка от 14
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
free_agent написа:Явор написа:а всеки истински е30 ентусиаст..си купува опел,след като си направи м40то на мармалад..и се почва..аз тва..аз онва...ама нещо не пасва м30б25 в е30..какво да правя...ма нещо му има на м50то от 340лв и т.н.
така е,затва ям барбекю за 7лв килото,щото от полусурови,мляни и боядисани лукаки ми става лошо.има и друг лаф,"бълъците няма да свършат"

- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
kirililiev написа:free_agent написа:Явор написа:а всеки истински е30 ентусиаст..си купува опел,след като си направи м40то на мармалад..и се почва..аз тва..аз онва...ама нещо не пасва м30б25 в е30..какво да правя...ма нещо му има на м50то от 340лв и т.н.
така е,затва ям барбекю за 7лв килото,щото от полусурови,мляни и боядисани лукаки ми става лошо.има и друг лаф,"бълъците няма да свършат"
Спокойно, скоро влиза БДС и всичко ще си дойде на мястото

- free_agent
- Потребител
-
В крайна сметка всеки да си троши главата.Ако беше толкова тирикатско секи втори щеше да си завари дифа а не да се дават големи пари за хубави шперчета .. макар че вече знае ли се 

- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
Заварения диф става само за ръчкане, но не и за нормално каране.
Шпер диференциала пък се е консуматив. Трябва да му се сменя маслото и фрикционните дискове се износват с времето.
Моята мечта е диф. с ел. блокаж. Караш си нормално и включваш блокажа когато си на полигона или си на лед. След това цъкаш бутончето и си караш нормално. Но задължително да е с бутонче за ръчно включване.
Става на въпрос за нещо такова:

Но няма такъв диф. за BMW.
Шпер диференциала пък се е консуматив. Трябва да му се сменя маслото и фрикционните дискове се износват с времето.
Моята мечта е диф. с ел. блокаж. Караш си нормално и включваш блокажа когато си на полигона или си на лед. След това цъкаш бутончето и си караш нормално. Но задължително да е с бутонче за ръчно включване.
Става на въпрос за нещо такова:

- forstt
- Потребител
-
- Кара: E30
незнам какви са тея измислици4е заварения диф е опасех аз сам с м20б20 с заварен диф 4.27 карам же4е 2 години така и досега не сам имал проблеми единствения недостатьк е 4е на мокро си е самоубииство
ина4е изван града си го рь4кам колкото може даже и завоите по добре се взимат 

- djbibo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 325 convertible
- Детайли за колата: e36 320
e36 325 convertible
forstt написа:незнам какви са тея измислици4е заварения диф е опасех аз сам с м20б20 с заварен диф 4.27 карам же4е 2 години така и досега не сам имал проблеми единствения недостатьк е 4е на мокро си е самоубииствоина4е изван града си го рь4кам колкото може даже и завоите по добре се взимат

Аз мойта така я взех, даже и с изтъркани гуми нямам проблем. Преди няколко дена обаче разбрах какво е да караш с отворен диф и повярвайте ми стана ми много смешно :Д. Както са казали по-горе колгите - недостатък са маневрите, но лесно се свиква.
добавяне на фенове към фейбсук страница
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
bmw325tds написа:.....
дали ?

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
еми винаги много се говори за заварен диф.
Ето това е с заварен диф: и изобщо аз и доста познати тук караме с заварени ...... най хубавото е че никой не се тревожи че ще го счупи
http://www.youtube.com/watch?v=sZWrukcv138
Ето това е с заварен диф: и изобщо аз и доста познати тук караме с заварени ...... най хубавото е че никой не се тревожи че ще го счупи

http://www.youtube.com/watch?v=sZWrukcv138

59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4