Каква е тази добавка под бронята?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Каква е тази добавка под бронята?

Мнение от krisu » 17 Юли 2010, 23:51

Аууу, заслепила е мацката с познания явно, ама колега, надявам се познанията и, да не са били само в сферата на автомобилите хехехе :yes:

азззз написа: това че някои нямат проблеми със липове,сплитове и всякакви М-брони,а други с нормално окачване и без никакви добавки пак им задира е най вече до това кой къде кара.ако маршрутите по които се движите,са все прави и хубави булеварди и живеете в крвартал без лежащи полицаи и не си катерите колата по тротоари и тем подобни,няма да имате проблеми наистина.но ако сте като мен да карате из цяла софия,и до кварталите в покрайнините,ще разберете как става фокуса с нормално окачване и заводска броня пак да задирате :mhihi:

Да, напълно си прав. Аз например още при излизане от двора имам 2 легнали полицаи, направени от комшията ми, щото играят децата отвънка и колите да не дават газ. През единия сега не минавам, бая висок е и аз през него немога да мина. Заобикалям къщата си, за да мина през по ниския. Да не говорим, че Надежда е толкова надупчена, че направо мъкааа...
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 18 Юли 2010, 0:22

bum_bum написа:Е, аз карам само по Цариградското :mhihi: Карам там, където и всички останали, просто внимавам повече.

Не го приемай като заяждане ;)
Как ще минеш пред легналите полицаи на ул.Жолио Кюри с М-кова броня, ниско окачване и гт сплитери примерно? Е ше заобикаляш по малките улички ли :shock: Иии да, примерно ако те поканя нагости у нас ( Студентски град) ти ще си спреш ли колата на 2 преки за да дойдеш до блока ми? Същото важи за Лозенец... И аз виждам коли с най-ниските окачвания и с ГТ, мити, липове и тн и ми закача на входа на ОМВ, извинете ама не може да ми кажете че с внимателно каране може да се отиде с т'ва окачване из цЕла София, а не само по главните улици....
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 18 Юли 2010, 3:47

Като неразбиращ друго ми е по чудно...вие тези липове,сплитове и т.н. демонтирате ли ги през зимата,тъй като тогава според мен сложността става на квадрат :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Юли 2010, 12:54

Какво има за следене, има хора, които карат внимателно и си ги пазят и такива, които не го правят. Взимаш си такива и ги пазиш или ги чупиш за 0 време и си пак без тях, все пак не струват хиляди..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 21 Юли 2010, 21:38

Абе не знам на Вас дали Ви задират ГТ сплитерите, но аз съм със сток окачване, сток броня с лип /добавка/ на шнитцер и на морето колкото и да бях внимателен я задрах 3-4 пъти из морските бабуни, че чак сърцето ми се късаше /липа е боядисан перфе преди месец/ и се чудех що съм тръгнал на море, пък после да правя брони, но пък за да си гъзар, трябва после да може да преглътнеш фрактурите по автомобила

ентусиаст
Аватар
Кара: 24 Клапанова гад!!!
Мечтае да кара: М3 Е36 3.2

Мнение от delas_328 » 21 Юли 2010, 23:04

:bchug: Ако някой има нещо подобно нека го даде да му вземем отливка и да си го купуваме за по 50-100 лева :driving:
Иначе и аз търся но без успех :banghead:
По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 22 Юли 2010, 1:06

Сега малко побългаряване да предложа аз, не че съм го направил но си търся.

Изображение Изображение

Този "лип" си го правят от лайстни за изолация на гаражни ролетни врати(слага се най-отдолу на вратата - в процепа между вратата и земята), а именно от подобен материал (този не е точно същия, с различна форма е но го слагам за пример, предполагам схващате идеята). Предполагам излиза в пъти по-евтино, няма да ви боли като задере, а и е от гума :) Ако някой е чувал нещо по въпроса - да сподели, понеже аз искам но не знам от къде да си намеря такъв материал :)

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krisu » 23 Юли 2010, 0:50

ръб написа:Този "лип" си го правят от лайстни за изолация на гаражни ролетни врати(слага се най-отдолу на вратата - в процепа между вратата и земята), а именно от подобен материал (този не е точно същия, с различна форма е но го слагам за пример, предполагам схващате идеята). Предполагам излиза в пъти по-евтино, няма да ви боли като задере, а и е от гума :) Ако някой е чувал нещо по въпроса - да сподели, понеже аз искам но не знам от къде да си намеря такъв материал :)

Баце, що не питаш някой познат ако имаш, дето се занимава с такива ролетни врати? Може пък да ти намери такъв матерял за зглобка...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ръб » 23 Юли 2010, 11:14

Ами защото не познавам никой, който да се занимава с такива :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Юли 2010, 11:24

Тия дни ще слагам такава врата и ще питам, но според мен не си заслужава да си окепазиш колата с уплътнение за врата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krisu » 23 Юли 2010, 11:25

ем дано искочи някой с подобна информация, макар че на мене тва ми е бая смешно да ти кажа с тая гума... то и седи малко калпаво

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 23 Юли 2010, 11:30

bum_bum написа:Тия дни ще слагам такава врата и ще питам, но според мен не си заслужава да си окепазиш колата с уплътнение за врата.

Разни хора, разни идеали, дет се вика :mhihi: Все някога ще те пита някой: "Абе, къв е тоя лип, не съм го виждал досега?" и тогава няма да ти се иска да отговаряш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ръб » 23 Юли 2010, 11:32

Е, аз не страдам от такива предразсъдъци :) Макар веждите на фаровете ми да са KAMEI (Made in Germany) не ме бърка липа под бронята ми да е от оплътнение на ролетна врата :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Юли 2010, 11:41

Навярно ще те разочаровам, но Камей си мислехме, че е супер тарикатска фирма преди 20 години по времето на Некерман, боланата и първите наточени голфове. Същите най-обикновени китайски боклуци, където ще намериш и в Илиянци са, но просто са брандирани.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 Yes-ka 97''

Мнение от DarkPsy » 23 Юли 2010, 11:44

Този вариант също не е зле:
Изображение

Така няма да има проблем с легналите полицаи :D
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36