Въпрос отнсно 540

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Re: Въпрос отнсно 540

Мнение от kraininski » 17 Юли 2010, 16:14

по принцип тая тема се заформи около желанието хем да ни бият с умрелите тдс-и и 20-ки ама хем и да не е скъпо това удоволствие...а всичко се плаща...а когато караш бмв вместо опел се плаща по-скъпо, когато караш мощно бмв е още по-скъпо, ако пък караш вейрон е съвсем скъпо...тва е положението - качеството струва пари без изключения и компромиси
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

Потребител
Аватар
Кара: '00 S3

Мнение от dani90 » 17 Юли 2010, 16:45

Фенове , разбирам че почти всеки пубер пуска такива теми за м3 , м5 и тем подобни.Аз си знам колко ми е дълбок джоба и каде мога да се хвърля в джаза.На единия мерцедес дебитомера с отстъпка ми е 730 лева , взех си го веднага от балканстар.

Поне мога да гарантирам , че не съм от питащите само.

Изображение

Изображение

В тази кола почти всичко е променено , благодарение на "питането ми по форуми".

Та сега Мерси на Стоян ( разбрах че така се казва с 7мицата) за отговорите.Здрав мотор , велика кола.Фен съм на коли като 124 , е34 , нищо че по междодругото си имам и голфче 3ка :mrgreen: .

Мерси на всички за мненията.Септември месец , живот и здраве ще се пътува до Германия и ще се оглеждам за автомобила.

Мерси на всички за мненията.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 17 Юли 2010, 17:19

dani90 написа:Фенове , разбирам че почти всеки пубер пуска такива теми за м3 , м5 и тем подобни.Аз си знам колко ми е дълбок джоба и каде мога да се хвърля в джаза.На единия мерцедес дебитомера с отстъпка ми е 730 лева , взех си го веднага от балканстар.

Поне мога да гарантирам , че не съм от питащите само.

Изображение

Изображение

В тази кола почти всичко е променено , благодарение на "питането ми по форуми".

Та сега Мерси на Стоян ( разбрах че така се казва с 7мицата) за отговорите.Здрав мотор , велика кола.Фен съм на коли като 124 , е34 , нищо че по междодругото си имам и голфче 3ка :mrgreen: .

Мерси на всички за мненията.Септември месец , живот и здраве ще се пътува до Германия и ще се оглеждам за автомобила.

Мерси на всички за мненията.

евалата за мерака и за хубавата 124-ка която виждам :) и си много прав да благодарим на тия форуми и хора като стоян и мн други винаги помагащи...

П.С. само да питам ти ли беше оня дет са го видели да "реве пред балканстар" :D (без лошо отношение) ;)
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 17 Юли 2010, 17:20

успех с купуването и питай (ако харесаш кола, разбира се) дали маслената помпа е контолирана, защото великите М60 имат кофтия навик да си събират винтовете в картера. В зависимост от късмета можеш да приключиш и с целият мотор.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 17 Юли 2010, 18:12

Познавам момчето.Сериозен е.

Потребител
Аватар

Мнение от dani90 » 17 Юли 2010, 19:06

Евалата Стояне :) Ще правим бмв клуб и в окол :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 17 Юли 2010, 19:07

BULL3T написа:офф всички питате за 540 ама не си зимате?

тая кола не гние ако се пази,ако загние то е там където каза Стоян,и малко по пода на купето. 540 е перфектна кола от към разход вървеж.Дава по-нисък разход от 520 и 525и ако се кара до 3000 оборота

:lol: :lol: :lol: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :wave: :wave: :clap: :help: :kuku: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :ok:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от dani90 » 17 Юли 2010, 19:29

Понеже не разбрах , какво значи това аз да съм ревал пред балкан стар ??? :) Аз лично там не съм ходил никога :) През човек от фирмата която работя ми го донесе с % отстъпка.

Потребител
Аватар
Кара: e31 e34 e21
Мечтае да кара: e 911 ;)

Мнение от hallokalo1 » 17 Юли 2010, 20:56

..голям или пишман гъзар,видях го да реве пред балкан стар .....из творчеството на ъпсурт
цитата вероятно не е тояен,но поне е орентировъчен ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 17 Юли 2010, 21:12

Колегата пита за BMW и то за определен модел - 540
Кой какво прави пред БС е друга тема за друг форум ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 17 Юли 2010, 22:51

дай още снимки и инфо за 124-та :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 17 Юли 2010, 23:01

Тая тема малко заприлича на плашене на кучето с кокал.
Личното ми мнение е че за такива коли няма невъзможни неща.
От днес съм фен на V12 и обмислям покупката, и знам каква ще е първата ви реакция, как съм се изхвърлил като ч***я на мокър пясък, е моя отговор ще е - като си купите такива коли, тогава ще говорите.
Според мен мотор от типа на М60 и М70, може и малко да харчи, това не е като мойто М30 от абитуриентския на Хитлер, дето под 9 няма сваляне. Най-малкото имат и хидравлични повдигачи, и са били и ще бъдат черешката на инжинерната мисъл.
Само че като премиум мотори си искат своето докато започнат да харчат нормални количества гориво, както и приличен бензин.
При мене всичко по всмукателите е топ кондиция, дебитомера е настроен идеално и за това мога да се похваля и с вървеж и с нормален разход, а не като повечето дето скачат като ощипани госпожици като си помислят за големи мотори.
Ето и 750-ката на колегата според немеца беше идеална и харчела нормално, ама съскаше като гърмяща змия от паразитен въдух...

За финал ще ви кажа едно основно мое правило - такива коли се карат или с МНОГО пари или с много любов. Мога с месеци да ходя с градския транспорт ако знам че като се кача после резултата ще ме кара да се разплача едва ли не, независимо от парите.
За мен всяко останало мнение как било скъпо и тн мисля че е излишен спам.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 17 Юли 2010, 23:21

всеки луд с номера си, кофти е като е цяла програма.

темата така или иначе приключи. най - важното е да се прегледа маслената помпа, защото повечето от М60 приключват по един и същ начин - всичките винтове събрани в картера с всичките последици от това.

ако е от Германия, няма начин да не е гнила, защото тук се ръси толкова сол, че ум да ти зайде. ако е със сезони номера и се изкарва чат пат - няма да има ръжда, ама и цената няма да има нищо общо с цените в мобиле.де

пък за голямата любов и возенето в градският транспорт - кой, както го разбира. лично аз не виждам голям кяр да имам кола, която чат пат ще карам, пък през другото време, ще вися по спирките, ама кой, както го разбира.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 18 Юли 2010, 8:36

dani90 написа:... Кажете ми вашите мнения за автомобила ... мотор , окачване , ръчка или автомат(иска ми се ръчка) , абе всичко .... кажете и каде са им слабите места на купето....

Въпроса ми конкретно е към хора които имат поне малко виждане към автомобила.

Да напомня, че все пак темата е пусната защото колегата има конкретни въпроси

tsb_bg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 18 Юли 2010, 10:23

Комби или седан се търси? Имаше едно страхотно комби в аутоскаута. 540 с М пакет вътре и вънка. Разни алкантари и тн. Страшно беше.

Ето 1 приятен седан http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b2jipdcdtgqf
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ПредишнаСледваща

Назад към E34