Гаден шум след скъсан амортисьор.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ALDIS
- Потребител
-
- Кара: 525tds
- Мечтае да кара: Голф само на сън.
Гаден шум след скъсан амортисьор.
Скъсах чашката на амортисьора десния ,майка им да
на тея дето асфалтират оставили са по една педя ръб. Помлях амортисьора, гумата, подкалника, кабелите вътре всичко стана на
.
За 3ти път я карам тая кола 2 пъти нещо става, баси !!!! Както и да е закарах я оправиха я уж
, но това лоботене при по-висока скорост (>60) остана, същото както като беше скъсан амортиьора преди да спра окончателно. Едно такова постепенно засилващо се със скороста хър-хър-хър много дразнещо и не мога да го локализирам точно. някъде отпред в ляво, после в средата ми се чува от към съединителя дали е възможно да се е изсипало нещо там влезнах с 120 в ямата ,обаче дори и да карам с 160 вибрации няма от никъде само това мрън-мрън-мрън 

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: Гаден шум след скъсан амортисьор.
Колега, кофти работа, можеш ли да постнеш снимка ? Най-вероятно е лагер.Но да не би да има посукване и горе чашката на амортисьора да е дала фира нещо.
- ALDIS
- Потребител
-
Sesko написа:Лагер
Възможно ли е да го пренася по кормилните накрайници и да го чувам от ляво (левия лагер е сменян скоро няма начин да е заминал) иначе десния лагер може да е след удара ама като я засиля изключвам от скорост гася двигателя и слухтя все от ляво го чувам или около средната конзола.

Снимки на кое то всичко е оправено визуално, а ботуша на амортисьора си е видимо добре не изглежда деформиран няма ръжди или изгнило.

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
ALDIS написа:Sesko написа:Лагер
Възможно ли е да го пренася по кормилните накрайници и да го чувам от ляво (левия лагер е сменян скоро няма начин да е заминал) иначе десния лагер може да е след удара ама като я засиля изключвам от скорост гася двигателя и слухтя все от ляво го чувам или около средната конзола.![]()
Снимки на кое то всичко е оправено визуално, а ботуша на амортисьора си е видимо добре не изглежда деформиран няма ръжди или изгнило.
Вдигни колата на крик или на подемник и завърти с ръце преднте колела,ако е лагер трябва да го чуеш виенето
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
im0tep написа:ALDIS написа:Sesko написа:Лагер
Възможно ли е да го пренася по кормилните накрайници и да го чувам от ляво (левия лагер е сменян скоро няма начин да е заминал) иначе десния лагер може да е след удара ама като я засиля изключвам от скорост гася двигателя и слухтя все от ляво го чувам или около средната конзола.![]()
Вдигни колата на крик или на подемник и завърти с ръце преднте колела,ако е лагер трябва да го чуеш виенето
Точно ! Пък лагерите трудно се разбират в движение и затова се сменят комплект доколкото знам

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Sesko написа:im0tep написа:ALDIS написа:Sesko написа:Лагер
Точно ! Пък лагерите трудно се разбират в движение и затова се сменят комплект доколкото знам
Ами аз смених левия преди седмица,тръгнах на път и през цялото време имах чувството,че ми вие и десния...та ще се сменя и той

- ALDIS
- Потребител
-
im0tep написа:Ами аз смених левия преди седмица,тръгнах на път и през цялото време имах чувството,че ми вие и десния...та ще се сменя и той
И аз така знам като е лагер си вие и в завой се засилва и на голфа преди пак така ,ама тая гадост като стана и от тогава не е виене ами хъркане периодично и се учестява със скороста.

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
При такъв удар сачмите се набиват в черупката на лагера и си правят легло. Ако покараш така известно време мъркането ще намалее, а след още време ще вземе и да вие.
9 мнения
• Страница 1 от 1