и аз вече съм горд собственик на е30

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Аватар
Кара: колело

Re: и аз вече съм горд собственик на е30

Мнение от golf gtd » 11 Юли 2010, 15:56

честито колега с здраве да си я караш
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30-ката да си пали джапанките
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от JoRkAtA_pld » 14 Юли 2010, 18:34

Честито колега и много да те радва
My E30
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 14 Юли 2010, 21:48

Честито :D :D :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 14 Юли 2010, 22:09

///ivanE30 написа:
E30_M_Tech_ll написа:ако недай си боже стане катастрофа без значение кой е виновен ще го искарат него защото е със сменен незаконен агрегат....
нали се сещаш какви са сприачките и окачването на 316-ката и на 320-ката :yes: за целта се минава технотест ала бала...... и след седмици ходене по мъките и една торба с пари и почерпки може и да успееш да го озакониш с такъв мотор....

брат ти по добре си мълчи изглеждаш по интелигентен :mhihi:

Бате няма такъв идиот като тебе! Не мога да разбера защо целия форум ти е крив,ама просто където можеш се заяждаш!Я земи си купи едно е36 поне ще се оправдава селянията ти!Недей да срамиш е30ките!
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 15 Юли 2010, 8:47

Stoicho написа:
Явор написа:честито колега..ама внимавай с полицията..че тея 16ки,а отдолу 6так...или недай си боже стане нещо по сериозно....не е добре..успех :yes:

е кво толкова да стане...че някой да му гледа какъв е мотора и купето :paranoid:

А вие, колеги, сигурни ли сте, че jivko86, не е минал и не мисли да мине техно тест.
Веднага се коментират ядовете с полицаите. А не се мисли за истинските последствия от смяната на двигателя при една евентуална катастрофа. Аман от това елементарно мислене да се пазим от полицаите за да не ни пишат глоба. А че може да отрепете някой, като не ходите на ГТП като хората, това не ви е****.

jivko86,отиди на техно тест ако не си го направил, направи си талона както трябва да е и си карай спокойно.
Безаварийно и разумно шофиране!
:driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 15 Юли 2010, 8:53

BULL3T написа:

прав си... :yes: сега си бракуваи едната 5тичка и си регни другата наново с новия агрегат :yes:
bedrock city racing

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 15 Юли 2010, 22:11

Честито, колега! Честито! Като всички със малко бензин в кръвта се радвам за придобивката ти и ти пожелавам много безаварийни километри, които да ти донесат само приятни изживявания. Искам да те посъветвам първо да не се впрягаш много, моите впечатления са, че тук момчетата са с малко по "огнен" характер и понякога се пишат и неща, които не съм сигурен че се мислят, но това е съвсем в реда на нещата както се казва. После-опитай се да бъдеш изряден на тема документация. Вече нещата се променят-затяга се колана при прегледите, недай си боже стане някоя беля и видят че не е това колата от застраховката.. Първо не важи, което значи че си виновен, каквото и да става, както и да го мъдрим- то си е застрахователна измама, а то може да се окаже пък че е подсъдно.., така че това е чисто приятелски съвет- ако имаш възможност, оправи и документите. Естествено както колегата по-горе е написал и съм сигурен, че с право те съветва, можеш да минеш технотест, да си сигурен, че колата е безопасна. Не забравяй, че много полицаи четат тези форуми, колкото и тъпи да се струват на някои колеги,без да се интересуваме от мотивите им,, ти ще береш ядовете, ако стане беля. Но нека да поддържаш колата си заради афинитета към марката БМВ и нека водещото при теб да е безопастността както на теб самият, така и на околните.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30.......

Мнение от Night_Shadow » 16 Юли 2010, 10:55

Честито колега с много усмивки да ти доставя когато си в нея :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от Petar_Tonev » 01 Авг 2010, 17:53

честито колега и сподели има ли разлика с новия мотор или няма как е вав варвенето :mrgreen: :lalala:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
Мечтае да кара: BMW E30 M3

Мнение от georde123000 » 17 Авг 2010, 18:31

честито колега със здраве да я караш
Изображение

Предишна

Назад към E30