Алакантара?
Модератор: Технически модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Алакантара?
Как стоят нещата с тая работа? При положение че сам ще си я правя няма да ми я тапицират някъде?
Инртересува ме какво лепило се използва и колко струва самата алкантара? Свалил съм всичко от колата и искам всичко да го правя в това чудо.Под всичко имам впредвид табло таван и под задното стъкло.
Става въпрос за Черна алкантара
Инртересува ме какво лепило се използва и колко струва самата алкантара? Свалил съм всичко от колата и искам всичко да го правя в това чудо.Под всичко имам впредвид табло таван и под задното стъкло.
Става въпрос за Черна алкантара

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Алакантара?
Колега да не забравиш снимков материал в процеса на работа,темата ти ще е много полезна на всички.
- BULL3T
- ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:Колега да не забравиш снимков материал в процеса на работа,темата ти ще е много полезна на всички.
Има тема в проекти, там трябва да гледате,иначе ще пусна и тук една.Като го направя разбира се,но ми трябва помощ от колегите,чудя се дали да не те помоля да я преместиш тази тема в основния форум или в някой друг по твое усмотрение.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Аз тук права нямам,но темата ти не е за основния раздел,тук и е добре.
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
А пък аз си мисля че няма нищо да направиш
Има си хора за тая работа и те са едни - Марто и брата - София 

- BULL3T
- ентусиаст
-
Peter Angelov написа:А пък аз си мисля че няма нищо да направишИма си хора за тая работа и те са едни - Марто и брата - София
Е хубу де ама кви цени ще ми искат за това нещо?

- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Адрес: гр. София, ул. "Емануил Попдимитров" №13 (отбивката на Симеоновско шосе, преди хотел "Макси")
Телефон: 02/962-21-43 , 962-21-50 (не гарантирам че още са на същия адрес...информацията е от приятел)
По неговите думи алкантрата там била доста евтина (цифри не спомена)
Успех
Телефон: 02/962-21-43 , 962-21-50 (не гарантирам че още са на същия адрес...информацията е от приятел)
По неговите думи алкантрата там била доста евтина (цифри не спомена)
Успех

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Не се хващай на въдицата друг да ти го прави, сам си смених тавана, колонки и на задното стъкло, магазина се намира на следното място:
Каквото Ви трябва всичко има в магазина: лепило по кило и баки, платове с дунапрен, кожа: естествена и изкуствена, дамаски за тапицерия, някви скоби
ай стига толкоз
Ето и оригиналната тема от Е36: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=82410 - хората там са я сложили във важни и полезни теми и връзки.
Желая Ви успех с начинанието
.Пътя за панчарево,от дясно ще гледаш за хотел Галант влизаш на паркинга на хотела и ще видиш склада
Каквото Ви трябва всичко има в магазина: лепило по кило и баки, платове с дунапрен, кожа: естествена и изкуствена, дамаски за тапицерия, някви скоби

Ето и оригиналната тема от Е36: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=82410 - хората там са я сложили във важни и полезни теми и връзки.
- BULL3T
- ентусиаст
-
NikiNikolov написа:Не се хващай на въдицата друг да ти го прави, сам си смених тавана, колонки и на задното стъкло, магазина се намира на следното място:.Пътя за панчарево,от дясно ще гледаш за хотел Галант влизаш на паркинга на хотела и ще видиш склада
Каквото Ви трябва всичко има в магазина: лепило по кило и баки, платове с дунапрен, кожа: естествена и изкуствена, дамаски за тапицерия, някви скобиай стига толкоз
Добре а как стоят нещата с алкантарата?

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
BULL3T написа:NikiNikolov написа:Не се хващай на въдицата друг да ти го прави, сам си смених тавана, колонки и на задното стъкло, магазина се намира на следното място:.Пътя за панчарево,от дясно ще гледаш за хотел Галант влизаш на паркинга на хотела и ще видиш склада
Каквото Ви трябва всичко има в магазина: лепило по кило и баки, платове с дунапрен, кожа: естествена и изкуствена, дамаски за тапицерия, някви скобиай стига толкоз
Добре а как стоят нещата с алкантарата?
Не се занимавай с глупости

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Плата миналата година струваше 11 лв./метър, алкантрата беше 15 лв/метър. Петьо всички знаеме Марто, идеята е съм да си направиш нещата, ако ти пратя снимки на колата след катастрофата и след това което съм направил изобщо няма да вденеш, че е правено нещо, освен ако знаеш какво да търсиш, но това е друг въпрос. Поздрави.
Стария дунапрен се чисти лесно със телена четка, послбе минаваш с кореселин "вафлата" и почваш да слагаш новия плат/кожа.
Стария дунапрен се чисти лесно със телена четка, послбе минаваш с кореселин "вафлата" и почваш да слагаш новия плат/кожа.
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
NikiNikolov написа:Плата миналата година струваше 11 лв./метър, алкантрата беше 15 лв/метър.
...
На каква ширина?

Тези телефони не работят.Ако някой знае актуални да сподели ,защото от една седмица търся черна алкантара без резултат.Мерси предварително.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Плата е на 1,40 м твърдо съм сигурен, а алкантрата или пак 1,40 или 1,50м. Това си спомням.
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4