Най каръшката М5 която може да съществува
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Най каръшката М5 която може да съществува
Явор написа:колата се продаваше по спомен около 8клв от да уолфа у форума..че е ментекс е ясно за тая цена,трее си баси балъка,че да не стоплиш..ама следващия собственик завъртя нещата и се стигна до 15к лв за уж обслужена и чудесна...щот и аз имам ся една м5ца.ама струва 10е..
т'ва луда работа бе

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ти па де се обади и какво разбираш от читави Мки
..ако имаш преки наблюдения , освен от тези от мобиле.де ,моля да споделиш
.извинявам се ,ако си се обидил..ама тва с колите от вън и цената направо рулира...все едно,че ще вземеш читаво м3 е30 за 3к евра или читава 325ца за 1000евра

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Виж сега най ми е лесно да го кажа... ама не съм аз човека дето трябва да го каже това бре... Чесно казано моето мнение е,че нямат място тука такива типове като Shondy ,кучета мучета и т.н. след такива мизерий
Момчето даде една торба пари за уж перфектната реставрирана кола,купи я с такъв мерак и желание,а накрая изяде дървото
Нека видим въпросните как ще се защитят,макар че не виждам какво могат да кажат в случая
Нали затова сме общество-за да сме полезни един на друг,а не да се наиграваме...

- ///Явор
- Летящия холандец
-
аз няма какво да гледам...ама ето почва се с имената 

Явор написа:ти па де се обади и какво разбираш от читави Мки..ако имаш преки наблюдения , освен от тези от мобиле.де ,моля да споделиш
ми представи си, че имам...т'ва че не карам М, не означава, че нямам наблюдения, колко вървят и в какво състояние са, или че не разбирам....просто съм си направил добре сметката, какво мога да си позваля и какво не.
около 8€k се въртят нормалните М5 - нито имат много за правене, нито малко. с две думи става. надолу са кенефи, нагоре....всеки сам си решава. и това са форумски цени и да те излъжат е малко вероятно.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
@2bar написа:Явор написа:ти па де се обади и какво разбираш от читави Мки..ако имаш преки наблюдения , освен от тези от мобиле.де ,моля да споделиш
ми представи си, че имам...т'ва че не карам М, не означава, че нямам наблюдения, колко вървят и в какво състояние са, или че не разбирам....просто съм си направил добре сметката, какво мога да си позваля и какво не.
около 8€k се въртят нормалните М5 - нито имат много за правене, нито малко. с две думи става. надолу са кенефи, нагоре....всеки сам си решава. и това са форумски цени и да те излъжат е малко вероятно.
мисълта ми беше дали си ходил на оглед и дали поне си звънял на такива обяви...ама тва е малко различно от темата в момента

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Аз не мога да разбера,какво ви е страх да ги назовете по име,някой поглеждал ли е темата за некоректните,колко народ изгоря,обръщаме внимание на всеки сигнал,но по този начин няма как,и нека самия собственик да се изкаже все пак.
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Абе не ме е страх бе Роки ,просто не мисля че е редно аз да го пиша това...

- ///Явор
- Летящия холандец
-
а кое е редно за тази тема 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Сега автора,ако има желание,има една тема за некоректните може да се разпише там.
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Аз от чичо Шонди съм много доволен 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
добре,че си ти да ни светнеш по въпроса 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ЗА темата - АЛОУ ЧАТА (както казва Явор
) (Не се сърди ама винаги ми е било мерак да го напиша
, нищо лично просто майтап)
А сега ПО темата - да колата от извора знам че е била, клозет, сега поне откъм купе е добре, след толкова рязане заваряване, наляти пари и тн... Да останаха забележки по мотора да кажем но беше изключително тъпо да се прецака това за, което продавача гарантираше. Вярно съединител е и няма как да се провери къф е що е, ама поне малко коректност, като се гарантират такива неща, които струват достатъчно скъпо после.
Просто съжалявам, но този случай специално, защото се случи на майната си (без да се обиждат търновци) заклейми Шонди като некоректен. Смятам че е редно и коректно като дава такива гаранции после да си покрива щетите от тях.

А сега ПО темата - да колата от извора знам че е била, клозет, сега поне откъм купе е добре, след толкова рязане заваряване, наляти пари и тн... Да останаха забележки по мотора да кажем но беше изключително тъпо да се прецака това за, което продавача гарантираше. Вярно съединител е и няма как да се провери къф е що е, ама поне малко коректност, като се гарантират такива неща, които струват достатъчно скъпо после.
Просто съжалявам, но този случай специално, защото се случи на майната си (без да се обиждат търновци) заклейми Шонди като некоректен. Смятам че е редно и коректно като дава такива гаранции после да си покрива щетите от тях.

Евала на КОНЧЕТО и софиската дружина че не позволиха да им се развали настроението и си прекараха един добър алкохолен уикенд с все читави хора.А отностно измикярчетата които мамят хората то всичко се връща.
Аз мисля, че се каза достатъчно и от тук нататък ако има продължение, то е за темата :: Случаи на некоректност :: в раздела "Продава - Части, Аксесоари, Консумативи"
Да му пожелаем на KON4ETO от сега нататък само да се радва на М-ката
Да му пожелаем на KON4ETO от сега нататък само да се радва на М-ката

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2