Боже,кви коли караме само.....!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Боже,кви коли караме само.....!
павката написа:Аз съм фен на задника си и искам той да се чувства комфортно
еми как да стане да получиш комфорт от каталясала кола?
интересно,че си недоволен от бмв-то,но няма как да си,след като е разсипано!като си вземал,да си гледал,оттам ти идват проблемите.
за комфорт трябва нещо голямо,е34 или Е класа,но важното е да е качествена стоката...
тя пък е34-ката един комфорт, едно чудо...
по-скоро е доволно бърза семейна кола ( от 525i нагоре), и все пак няма нищо общо с меган кауч

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Phoenix_316 написа:... Аз съм фен на задника си и искам той да се чувства комфортно.
Тва е друга работа... кога задника определя...

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- tzavti
- Потребител
-
- Кара: Peugeot 308 THP
Като се раплюхте толкова по французите да кажа само за протокола че напоследък PSA и BMW си правят на едно двигателите и за тези които карат по новички бмв та може да се замислите дали пък не карате пежо или ситроен под прикритие?
Моята 308 е с двигател на бмв..............

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
tzavti написа:Като се раплюхте толкова по французите да кажа само за протокола че напоследък PSA и BMW си правят на едно двигателите и за тези които карат по новички бмв та може да се замислите дали пък не карате пежо или ситроен под прикритие?
А?! Новите, вие си ги карайте, ние не щем, а и пари нямаме

Френските коли са много хубави, ама да не ги караш

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
tzavti написа:Като се раплюхте толкова по французите да кажа само за протокола че напоследък PSA и BMW си правят на едно двигателите и за тези които карат по новички бмв та може да се замислите дали пък не карате пежо или ситроен под прикритие?
Е па то вие с мачките и елхичките така ше кажете,ма що не потърсиш из форума некой да е писал '' мойто 330ци е с мотор на пикасо ..."

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
tzavti написа:... и за тези които карат по новички бмв та може да се замислите дали пък не карате пежо или ситроен под прикритие?
Един автомобил не се сглабя само с поставянето на мотор. Ако ще и от Вейрон да е, Пежакът си остава Пежак. В права линия ще се движи добре, но когато дойдат 4 последователни завоя, сметките на Гюнтер ще се приложат ефективно върху поведението на колата, а Пежото ще вземе първия завой и на втория ще се напускат разни системи за сигурност, аварийките ще започнат да светят като подивели...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
от проби съм стигнал на тоя хал - да карам БМВта. хеле ,па нови! толкова мъка,толкова зор ,неколко катастрофи ,за да се убедя колко калпава кола е баварията ,колко не върви,колко е слаба и нестабилна в завой и колко уникално гадна кола е и въпреки това сал един настаяшчий мазохист продължавам ли продължавам да си купувам се такива....
- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
И докато всички коли са създадени на хартия БМВ се създава в сърцето 

- Stellar
- Потребител
-
- Детайли за колата: 18-степенна скоростна кутия, 2 ръчни спирачки, 2 педала за газта, кожен салон, халогенни светлоотразители, top speed - UNLIMITED!
dmxl написа:И докато всички коли са създадени на хартия БМВ се създава в сърцето
грешка, това е Алфа, Ланчия, Ферари, Мазерати, но не и БМВ.
БМВ си се създава баш на хартия със технически перфекционизъм.
- tzavti
- Потребител
-
- Кара: Peugeot 308 THP
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Значи оня ден пътувахме с едно мондео 2004г. до Пловдив да взимаме една Е46ца 316ci след няколко часа тръгнахме към София обаче карах BMW-то и разбрах каква кола е нищо че е куц кон но свъвнение с форда.. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Много си "колега".По "световарите'има много превозни средства,но когато има едно БМВ хората него гледат...
Моята Е34-комби не си я давам за нищо.Е,95г. е с кожа двузонов климаик и пълен комфорт пакет е.Но жената си я разтрива(аз само зареждам)и тя не си я дава.За 7г. само масло,гуми,водна помпа и радиатор съм сменил.....
Аз си карам Шкода Супърб 2,5TDI,и постоянно се притеснявам да не и се случи нещо.А жената е палава-кракът и е тежък и не и пука,че може да се случи нещо!На колата-Е34 де!!!
Моята Е34-комби не си я давам за нищо.Е,95г. е с кожа двузонов климаик и пълен комфорт пакет е.Но жената си я разтрива(аз само зареждам)и тя не си я дава.За 7г. само масло,гуми,водна помпа и радиатор съм сменил.....
Аз си карам Шкода Супърб 2,5TDI,и постоянно се притеснявам да не и се случи нещо.А жената е палава-кракът и е тежък и не и пука,че може да се случи нещо!На колата-Е34 де!!!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не ,не ,не....!
много хубави коли си караме! и турандота е хубав,и даже дачия да е -става!! елате да видите турците кво карат!!!!! тва е наказание!! мноо са си ни добри колите! и бензина си ни е добър. сичко ни е екстра...
пу,пу,пу да не ни е уроки
много хубави коли си караме! и турандота е хубав,и даже дачия да е -става!! елате да видите турците кво карат!!!!! тва е наказание!! мноо са си ни добри колите! и бензина си ни е добър. сичко ни е екстра...
- Alexandriev
- Потребител
-
- Кара: е30 m20b20
SKISA написа:не ,не ,не....!
Бил съм в Мармарис и единствените коли там са Рено 19,Рено 5 , турски фиатове Tofas , с най-грозния възможен селски мунинг

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
даммм доста хубави коли караме колеги, карал съм доста коли, като опел вектра б, голфове разни, пежа, полота,фордове но нямат усещането на бимата, няма я тази тръпка.
По-назад в темата прочетох доста негативи относно форд, тук искам да кажа че имам известни пристрастия към тази марка и по точно Сиера. Незнам дали сте запознати с модела но за мен отношението Сиера-Форд е както при Е30-БМВ т.е ЛЕГЕНДИ. Въпросният форд сиера 90г. 1.8тд 75коня е купен от баща ми преди 15 години и е на кажи речи 350к км, тои ремонт НЕ ПОЗНАВА (само консумативи и дребни работи), скорости по малки от 150 НЕ ПОЗНАВА, и преди в баща ми е каран като линейка и сега в мен, използвам си го като кола за забавления, разбирайте дрифтове пилежи и всяка щуротия която ви доиде на ума, та дори и офроуд
Може дрифт да ви се стори смешно за кола 75 коня дизел но повярвайте ми УМЕЕ ГО и то доста
Върви повече от прилично! Та тази кола за мен е уникална, и я уважавам много, нищо че и разказвам играта
По отношение на комфорт, ми какво да ви кажа, седалките са истински кресла, доста стабилна в завой, е няма много екстри но все пак е 90 година. Е разбира се не мога да я сравнявам с Е39-ката в нито едно отношение но те нямат и база за сравнение. Това е от мен, просто исках да изкажа възхищението си от една доста стара и изтормозена кола която все още е в отлично здраве!
По-назад в темата прочетох доста негативи относно форд, тук искам да кажа че имам известни пристрастия към тази марка и по точно Сиера. Незнам дали сте запознати с модела но за мен отношението Сиера-Форд е както при Е30-БМВ т.е ЛЕГЕНДИ. Въпросният форд сиера 90г. 1.8тд 75коня е купен от баща ми преди 15 години и е на кажи речи 350к км, тои ремонт НЕ ПОЗНАВА (само консумативи и дребни работи), скорости по малки от 150 НЕ ПОЗНАВА, и преди в баща ми е каран като линейка и сега в мен, използвам си го като кола за забавления, разбирайте дрифтове пилежи и всяка щуротия която ви доиде на ума, та дори и офроуд