М44Б19 прекъсва само на място!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: М44Б19 прекъсва само на място!
Имах същия проблем и на мен също ми казаха датчик на колянов вал. Купих го, но като видях на какво място е, реших първо да направя диагностика. Оказа се датчик на разпределителен вал. Сега колата кове оборотите на място, а характерното притрисане за ис-а почти не се усеща. В Дару Кар веднага откриха проблема, затова не жалете 20лв за диагностика, за да не купувате части и после да пускате тема в "Продава".
Да отбележа, че преди Дару направих диагностика при един познат в гараж и естествено там не хванаха проблема, така че има значение къде ще ви закачат колата за проверка. Успех!
Да отбележа, че преди Дару направих диагностика при един познат в гараж и естествено там не хванаха проблема, така че има значение къде ще ви закачат колата за проверка. Успех!

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Колеги, установих, че бензина играе много важна роля ! Вече 2 пъти сипвам 100 октана и прекъсванията почти изчезнаха, както и вибрациите ! Пробайте и вие - няма да сгрешите 

- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
A някой от вас да е сменял верига ? Моя майстор има съмнения че с времето се е разхлабила и от там има леки смущения, които при така разположен двигател се усещат в купето.
- vanka7a
- ентусиаст
-
Така се разхлабва верига на 160К километра
Колега, тука говориме за прекъсвания, не само за вибраии. Пък и разхлабена верига се чува 

- Huffy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97 328i '07 335i '90 325i
- Мечтае да кара: жената към летището с еднопосочен билет
Вие колеги сте си направо супер, защото ваще кихат и си оправят оборотите
. Мойта болест направо като си кихне и гасне
от време на време си оправи оборотите след като паднат , но повечето пъти директно си умира. Реално не ми играят оборотите ами изведнъж падат. Понякога не киха 5-10мин а друг път паля и след минута , две пак гасне. Колата си върви чудесно разхода ми е перфектен. Датчика на коляновия вал е на има няма 7000км , и странно преди да го сменя не ми е правила такива глупости. Оборотите си бяха стабилни. Тия дни ще намеря време да я закарам на диагностика

- vanka7a
- ентусиаст
-
Huffy написа:Вие колеги сте си направо супер, защото ваще кихат и си оправят оборотите. Мойта болест направо като си кихне и гасне
от време на време си оправи оборотите след като паднат , но повечето пъти директно си умира. Реално не ми играят оборотите ами изведнъж падат. Понякога не киха 5-10мин а друг път паля и след минута , две пак гасне. Колата си върви чудесно разхода ми е перфектен. Датчика на коляновия вал е на има няма 7000км , и странно преди да го сменя не ми е правила такива глупости. Оборотите си бяха стабилни. Тия дни ще намеря време да я закарам на диагностика
Сега остава да смениш датчика и на разпределителния вал

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3