Заварен диф?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
Re: Заварен диф?
зависи аз имам доста познати които карат с заварен диф 
даже и аз мисля тоз вариант щот тука едни момчета бая шперци
строшиха- дори един с м20б20. малко обаче чупи полуоски заварения
но по добре един път в годината полуоски отколкото шперц
обаче хората които са с заварен не са им евридейки а за простотии само
само единия я караше всеки ден и е супер ужас.......... така че ако ще
даваш газ става ама ако ще се возиш отебавай идеята

даже и аз мисля тоз вариант щот тука едни момчета бая шперци
строшиха- дори един с м20б20. малко обаче чупи полуоски заварения
но по добре един път в годината полуоски отколкото шперц

обаче хората които са с заварен не са им евридейки а за простотии само
само единия я караше всеки ден и е супер ужас.......... така че ако ще
даваш газ става ама ако ще се возиш отебавай идеята

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Не знам за вас но аз изтръпвам когато си представя как някой кара със заварен диференциал по магистралата с над 100км/ч и аз съм на същия път. Диференциалът не е измислен случайно - ако колата ти не е евридейка и си я караш само по пистите - пробвай със заварен, но ако караш градско и още повече извън градско - не е добра идея!
THE ONE & ONLY E30
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Transportera написа:да няма после 30-ка на части
тва е неизбежно...въпроса е дали си си направил кефа или си живял в заблуда

bedrock city racing
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
вчера за сефте си подкарах колата с новия матор и заварка на дифа,и от всички такива коментари очаквах колата да е неуправляема,Обаче треа да ви кажа че това е ЕБАСИ КЕФА с тоя диф
колата може да се завърти на 4 квадратни метра
силно препоръчвам ако някой иска да се научи да кара както трябва да си завари дифа,ако обаче не е сигурен в способностите си по-добре да не го прави.

силно препоръчвам ако някой иска да се научи да кара както трябва да си завари дифа,ако обаче не е сигурен в способностите си по-добре да не го прави.
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
Skip_209 написа:...ако обаче не е сигурен в способностите си по-добре да не го прави.
Способностите си на заварчик или на шофьор

П.С. Честит ти "шпер"

Ако ти се простее в 4кв.м е ОК, ама иначе и за мен е пълна глупост. Правихме един и не можа да изкара и 1 седмица, карането в града е истинско мъчение.
http://img293.imageshack.us/i/21032010.jpg/
http://img293.imageshack.us/i/21032010.jpg/
The fun is not in the straight line...!
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kolite da se 4upqt
- Мечтае да кара: E30 s izgled kum zvesdite(kabrio)mai mu vikat :D
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
колеги чесно нем ога да разбера какво сички храните заварения диф аз карам с такъв вече доста време един приятел кара от преди мен а тои не слиза от колата по цял ден освен ако не сме с моита кола на още едно приятелче му заварихме дифа и до сега няма нито един счупен да износва задните гуми доста повече и на мокро малко трудно се завива ама ти като си си с такъв и знаеш кво е си внимаваш
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 8057_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 8057_n.jpg
всеки истински ентусиаст рано или къснно прави двигателя на мармалад 

Вие всички от опит ли говорите ?
Аз имам доста впечатления от затворените дифове и аз мен единсвения недостатък е маневрирането
... бил опасен заварения диф, изненади правил ... ако празноглавец кара вярно може да е така
Шпера не е способен на изненади ли ? Изненада ли ще е като поохлаби и спре да заключва ?
За висока скорост и заварка - стига да е сухо и да си на прав път 200км/ч не са проблем ... дори познавам хора развивали и по-висока скорост ... при това разумни хора а не някви пълни психари
Ако става дума за дрифт (не за състезания) аз съм си 100% за затворени диф пред шпера ( стига да не става въпрос за КАЗЗ или нещо подобно от висока класа ама някой друг да ми го купи
)
Вие избирате
шпер диф за 500 лева примерно дето не се знае до кога ще е шпер
или
затворен диф за без пари (или да кажем 20 лева някой друг да ви го завари) и останалите 500 кинта за гуми
... както и да е ... карайте с отворен, LSD, заварка
... каквото решите, но и най-вече с ума си
... и на страни по възможност 
Аз имам доста впечатления от затворените дифове и аз мен единсвения недостатък е маневрирането

... бил опасен заварения диф, изненади правил ... ако празноглавец кара вярно може да е така

Шпера не е способен на изненади ли ? Изненада ли ще е като поохлаби и спре да заключва ?
За висока скорост и заварка - стига да е сухо и да си на прав път 200км/ч не са проблем ... дори познавам хора развивали и по-висока скорост ... при това разумни хора а не някви пълни психари

Ако става дума за дрифт (не за състезания) аз съм си 100% за затворени диф пред шпера ( стига да не става въпрос за КАЗЗ или нещо подобно от висока класа ама някой друг да ми го купи

Вие избирате
или
затворен диф за без пари (или да кажем 20 лева някой друг да ви го завари) и останалите 500 кинта за гуми

... както и да е ... карайте с отворен, LSD, заварка

- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
a някой със заварен диф да си е поглеждал каретата на кардана ? защото поне при мен ( аз също съм със заварен) отдоло всичко е на конци за паркирането незнам защо казвате че било трудно на мен ми се струва много нормално даже, на мокро все още несъм я тествал определено има тръпка и определено кола със заварен диф не е подходяща за поддържане на по високи скорости (над 120км/ч) поне при мен е ад да карам с над 120 повече от 400 метра но в общи линий за мен завареният диф е полезен само ако си решил да се правиш на дрифтаджия и съм напълно съгласен с колегите по-горе че колата не е подходяща за возене
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
То и за сериозен дрифт не е подходящо според изявени дрифтъри, но пък е ефтино и е добър компромис за много хора 

THE ONE & ONLY E30
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
eddнаписа:Мисля, че kirililiev
е добре да ви обясни как стоят нещата
Какво да обеснява, и той е за шперовете, аз лично съм говорил с него на дълго и на широко по въпроса, а се говорите за дрифт, колко от вас участваха на организираните до момента състезания и въз основа на какво давате компетентни отценки, въз основа на на разни слайдчета или безцелни лъзгания на някой полигон

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Andronoff
- триногата
-
по-добре отворен пред заварен ..
лично мнение..
лично мнение..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kolite da se 4upqt
- Мечтае да кара: E30 s izgled kum zvesdite(kabrio)mai mu vikat :D
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
eddнаписа:Вие всички от опит ли говорите ?
Аз имам доста впечатления от затворените дифове и аз мен единсвения недостатък е маневрирането![]()
... бил опасен заварения диф, изненади правил ... ако празноглавец кара вярно може да е така![]()
За висока скорост и заварка - стига да е сухо и да си на прав път 200км/ч не са проблем ... дори познавам хора развивали и по-висока скорост ... при това разумни хора а не някви пълни психари![]()
Ако става дума за дрифт (не за състезания) аз съм си 100% за затворени диф пред шпера ( стига да не става въпрос за КАЗЗ или нещо подобно от висока класа ама някой друг да ми го купи)
Вие избирате
или
затворен диф за без пари (или да кажем 20 лева някой друг да ви го завари) и останалите 500 кинта за гуми![]()
... както и да е ... карайте с отворен, LSD, заварка... каквото решите, но и най-вече с ума си
... и на страни по възможност
тоя коментар се едно аз съм го писал

единствения недостатък е че се развиват болтовете на дифа при подскачане на задните на мокро или въртене на гуми
до сега проблеми с карета и кардани не сме имали

всеки истински ентусиаст рано или къснно прави двигателя на мармалад 

59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4