Пръскалки за фарове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Пръскалки за фарове
Имам маска с пръскалки и казанчето с двете моторчета, друго трява ли ми за да си пусна системата? И как трябва да вържа жицата за второто моторче?

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Re: Пръскалки за фарове
Ами ако пръскалките на фаровете са заедно с тези на капака просто вържи кабелите на моторчето с тези на другото и това е вече си правиш инсталацията на маркучите ,но не ми се вързва много да е така като има 2 моторчета ! По скоро пръскалките се пускат отделно ,а това значи че са с друго лостче или няква комбинация на същестуващото и там е малко по-сложна инсталацията , но това са само лично мои предположения !
I'm slowly drifting

- DoBeRMaNa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Е46 330xi
По принцип лостчето е друго има и функция даго буташ напред и така пръскаш на фаровете иначе като колата не имала по добре си го вържи към другото моторче че иначе много играчка, като пръснеш на джама ще пръска и на фаровете малко бързо ще ти свършва течност ама то за тва е 5л казанчето. Аз така ще го правя че и аз си купих същото.
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
doberman66 написа:По принцип лостчето е друго има и функция даго буташ напред и така пръскаш на фаровете иначе като колата не имала по добре си го вържи към другото моторче че иначе много играчка, като пръснеш на джама ще пръска и на фаровете малко бързо ще ти свършва течност ама то за тва е 5л казанчето. Аз така ще го правя че и аз си купих същото.

- Kristopher
-
-
Благодаря ти за отговора, аз се отказвам, ще ги свържа с отделен бутон да се задействат пръскалките и готово, ще вържа моторчето да се задейства от бутонче. Само че времето за работа на моторчето не знам как ще се направи, защото то си има време на работа.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Kristopher написа:Благодаря ти за отговора, аз се отказвам, ще ги свържа с отделен бутон да се задействат пръскалките и готово, ще вържа моторчето да се задейства от бутонче. Само че времето за работа на моторчето не знам как ще се направи, защото то си има време на работа.
Комфорт модула управлява тази функция, на всеки 3 пръскания пръска по фаровете. Освен това времето за пръскане е преценено така че да може да направи хубаво налягане за да измие качествено фаровете а не само да ги намокри

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
_65536_kb_sec_ написа:Kristopher написа:Благодаря ти за отговора, аз се отказвам, ще ги свържа с отделен бутон да се задействат пръскалките и готово, ще вържа моторчето да се задейства от бутонче. Само че времето за работа на моторчето не знам как ще се направи, защото то си има време на работа.
Комфорт модула управлява тази функция, на всеки 3 пръскания пръска по фаровете. Освен това времето за пръскане е преценено така че да може да направи хубаво налягане за да измие качествено фаровете а не само да ги намокри![]()
![]()
При пуснати фарове пръска на стъклото и на фаровете

- Kristopher
-
-
Еми ще го държа бутончето докато направи налягане и като пръсне облак го пускам, то нали преди да направи налягане не пръска? Така че може да стане, ще видим

- shiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
добре,ако на фаровете има следи от изсъхнала мърсотия /напр. след каране в дъжд/ тези пръскалки ще могат ли да се справят или не.Зимно време как са.
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
shiko написа:добре,ако на фаровете има следи от изсъхнала мърсотия /напр. след каране в дъжд/ тези пръскалки ще могат ли да се справят или не.Зимно време как са.

- fxp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318is
- Мечтае да кара: e36 m3
и аз съм с тази екстра .. след катастрофата .. ама още не съм ги връзвал да видя кво става
това с включването само по време на работа на фаровете е интересно .. ще ме карате да ровя по оригиналните схеми да гледам как е вързано

това с включването само по време на работа на фаровете е интересно .. ще ме карате да ровя по оригиналните схеми да гледам как е вързано

Не вярвам на нищо което кърви по пет дни и не умира!
- Kristopher
-
-
fxp написа:и аз съм с тази екстра .. след катастрофата .. ама още не съм ги връзвал да видя кво става![]()
еми айде рови де, аз това чакам

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Колега, по-често миене на колата и няма да имаш нужда от тези пръскалки 

13 мнения
• Страница 1 от 1