Проблем при студен двигател - дави се ?!?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
Re: Проблем при студен двигател - дави се ?!?!
NikiNikolov написа:jakson колите не се първа младост и ламбда сондата е за смяна, не вярвам бабата ходила до тамошния Кауфланд да даде пари да я смени, пък и никога не са на реални километри, колкото да изглежда и да се твърди, че е така. Относно дебитомера - мойта каляска Е34 с М40 все още върви без проблеми, само дето вие като самолет - все пак е М40, проблемите породени във дебитомера са от калпави ръчички на супер майсторите. Сам съм си слагал ГАЗ обикновена при това и нито 1 път не е пукнала, тряснала или каквото е там. Също мога да си сложа и ГИ, но не желая, не ме и интересува колко е по-добър. Лично Ви препоръчвам да си търсите читави сервизи и майстори, мойта кола си я ремонтирам сам и все още се движи по пътищата на България без проблеми в сравнение с това което чета тук, има все повече висящи колеги по сервизи. Поздрави.
Колега ти се изказа .. баба с бмв

- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
White 1913 Power написа:Първия датчик от ляво на дясно под смукателните колектори.Синя букса.Направо взимай нов.
Кви пари е това нещо,може ли сам да си го сменя ,защото един майстор ми каза че наистина е добре да се смени че ако бил прецакан и горяло и повече и давело!!!

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
Проблема беше точно в темп. датчик !
Мерси пичове
P.S. Към колега Jackson
Приятелю , бях на същото мнение като теб , относно алтернативните горива , до момента в който не ми се роди дете и стана приоритет N1 . Факта , че аз карам много колата си както градско , така и извън града ... при сегашните цени на петрола при една проста сметка излизаше , че давам за бензин 2 пъти отгоре , колкото е храната на детето ми
Сега , на газ нещата са по-добре .
Пожелавам ти един ден да ме разбереш за какво говоря
Мерси пичове

P.S. Към колега Jackson
Приятелю , бях на същото мнение като теб , относно алтернативните горива , до момента в който не ми се роди дете и стана приоритет N1 . Факта , че аз карам много колата си както градско , така и извън града ... при сегашните цени на петрола при една проста сметка излизаше , че давам за бензин 2 пъти отгоре , колкото е храната на детето ми

Пожелавам ти един ден да ме разбереш за какво говоря

- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
jakson написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=195716
Мерси колега но съм с М50

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
[quote="Dani_E36"]Проблема беше точно в темп. датчик !
Мерси пичове
Колеги имам същия проблем и не мога да намеря този датчик. Мотора ми е М43Б18. Ако някои може да ми каже или наи добре покаже къде се намира този датчик при моя мотор ще се радвам много. Поздрави.
Мерси пичове

Колеги имам същия проблем и не мога да намеря този датчик. Мотора ми е М43Б18. Ако някои може да ми каже или наи добре покаже къде се намира този датчик при моя мотор ще се радвам много. Поздрави.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2