Проблем с километража на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- surbina87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м40 - ката да плаче
- Мечтае да кара: е92
Проблем с километража на е36
Четох темите за таблото на е36 но моито няма такъв проблем на мен само километража и икономайзера не ми работят откакто съм го взел си е така прегледах бушоните сичко си е наред при тях смених и цялото табло и пак същата работа моля ви помогнете че без километраж не се кара ще ми земат книжката. Ако някой има някви идей ще съм много благодарен 

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
- vasildavid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW318i 93г М40
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: BMW318i 93г М40
Re: Проблем с километража на е36
аз моито табло като го свалих да си сменя крушката за мигача и като го сложих първия път не ми работиха километража и още нещо май ама не помня че беше преди около2 години,след това изкарах буксата(те май бяха две) и пак я вкарах и влезна хубаво и се оправи.затова провери си хубаво буксите

- mimo101
- Потребител
-
- Кара: 525tds
колега бога да ти кажа каде да отидеш когато имах е36 имах проблем с таблото и много обикалях и нищо та накрая случайно ми дадоха тел на този пич намира се при ЦСКА зад басейна ако се интерасуваш ще му намеря тела и ще ти го дам и зима символично
- ognyan 74
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i; Е36 318i
Еконошмайзера при работа ползва и моментната скорост, коиято се отчита. За да не работят и двете км/н и л./100км вероятно нямаш постъпващи сигнали от датчика на диференциала от него се определя скороста. Измери го от таблото с цялата верига. Сложи твоето табло на друга кола, дали работи.
???!!!
- surbina87
- кандидат ентусиаст
-
mimo101 написа:колега бога да ти кажа каде да отидеш когато имах е36 имах проблем с таблото и много обикалях и нищо та накрая случайно ми дадоха тел на този пич намира се при ЦСКА зад басейна ако се интерасуваш ще му намеря тела и ще ти го дам и зима символично
Благодаря колега но аз съм от Плевен и няма да ми излезе много евтино да отида до София за това благодаря се пак

- surbina87
- кандидат ентусиаст
-
ognyan 74 написа:Еконошмайзера при работа ползва и моментната скорост, коиято се отчита. За да не работят и двете км/н и л./100км вероятно нямаш постъпващи сигнали от датчика на диференциала от него се определя скороста. Измери го от таблото с цялата верига. Сложи твоето табло на друга кола, дали работи.
Добре колега ще го видя утре дано да е датчика че вече се побърках с тоя километраж
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
Колега , ти пробва ли с теста на тъблото ? Вкарваш ключа на запалването , без да го завърташ , натискаш копчето за нулиране на колометража и го задържаш , през това време даваш на 1ви контакт и ще започнат да ти излизат едни цифри на електронния километраж след което всички стрелки на аналоговия ще отидат в крайно положение . Виж дали икономайзера ще помръдне . Ако нереагира значи проблема е в самия километраж , ако не ще търсиш проблема другаде . Нз къде е вързан но едно време имаше едни икономайзери български които се вързваха към вакума . Като даваш газ двигателя нали засмуква повече въздух и се вързва една тръбичка която влиза в икономайзера и така отчита . Нз на бмвто как е но има вероятност да е нещо такова макарче не съм виждъл такива маркучи . Пробвай с теста на тъблото и пиши какво е станало .
- surbina87
- кандидат ентусиаст
-
jakson написа:Колега , ти пробва ли с теста на тъблото ? Вкарваш ключа на запалването , без да го завърташ , натискаш копчето за нулиране на колометража и го задържаш , през това време даваш на 1ви контакт и ще започнат да ти излизат едни цифри на електронния километраж след което всички стрелки на аналоговия ще отидат в крайно положение . Виж дали икономайзера ще помръдне . Ако нереагира значи проблема е в самия километраж , ако не ще търсиш проблема другаде . Нз къде е вързан но едно време имаше едни икономайзери български които се вързваха към вакума . Като даваш газ двигателя нали засмуква повече въздух и се вързва една тръбичка която влиза в икономайзера и така отчита . Нз на бмвто как е но има вероятност да е нещо такова макарче не съм виждъл такива маркучи . Пробвай с теста на тъблото и пиши какво е станало .
Пробвах колега няколко пъти даже и същата работа обаче сички стрелки се движат сега отивам да видя датчика както ми казаха колегите аз не го знаех каде се намира но ми казаха че е на деферинцияла сега отивам да вида какво ще стане
- surbina87
- кандидат ентусиаст
-
Колеги опрравих го беше от датчика беше клеясала буксата напръсках я с контактен спрей и тръгна сега сичко е наред
Благодаря на всички които ми помогнаха

10 мнения
• Страница 1 от 1