Подръжка на кожен салон?!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Nikiboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 540 '97
- Мечтае да кара: М5
Re: Подръжка на кожен салон?!
Има много препарати, но да не пускам линкове...
Имам един клиент, шие кожа за коли в София. Сигурно на бая народ във форума им е шил по колите това онова.
Когато обсъдих въпроса с него, ми препоръча да не се занимавам с глупости, а да си купя тоалетно мляко за 1.5 лв.
Имам един клиент, шие кожа за коли в София. Сигурно на бая народ във форума им е шил по колите това онова.
Когато обсъдих въпроса с него, ми препоръча да не се занимавам с глупости, а да си купя тоалетно мляко за 1.5 лв.
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
е колега добре дошъл.попитай в някоя авто мивка,аз оттам си взех,неква течност-като мляко е,и през седмица си мажа кожата.поддържа я добре.да ти дам и един др съвет-като ти се види че се е позахабила взимаш течна боя за кожени якета,и мажеш-кожата става като чисто нова.от личен опит го казвам.аре и безпроблемно препускане с звяра 

wladio написа: един др съвет-като ти се види че се е позахабила взимаш течна боя за кожени якета,и мажеш-кожата става като чисто нова.от личен опит го казвам
не се ли напуква после

- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
Благодаря за пожеланията Wladio и благодаря за мненията и препоръките
мисля да пробвам някои от тях!

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
не.няма проблем.не се пука кожат
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
А някой може ли да каже откъде може да се купи боя за кожени дрехи ?

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
I.Voykov написа:А някой може ли да каже откъде може да се купи боя за кожени дрехи ?
Като дойдеш ще ти дам една боя която е изпробвана и е перфектна

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
I.Voykov написа:А някой може ли да каже откъде може да се купи боя за кожени дрехи ?
Отиваш в магазин "Саламандър" бул.Витоша или някой ''Мандарин"-по-моловете и там,ще намериш всичко за кожа и подръжката й

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
ivanov 530d написа:I.Voykov написа:А някой може ли да каже откъде може да се купи боя за кожени дрехи ?
Като дойдеш ще ти дам една боя която е изпробвана и е перфектна

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- boris_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Здравейте, предишното БМВ, което карах беше с кожен салон и за 3те години, в които го имах съм изпробвал доста неща
Аз се стараех да третирам кожата веднъж на две седмици, но когато имах време и всяка седмица, особено лятото, защото колата ми не беше 'гаражна' и просто се налагаше. Стараех се да използвам препарати, които се нанасят веднъж, а не от типа 'намажи и после лъскай' това ми беше уморително за целия салон, пък и винаги оставаха следи
Последното, което използвах, както и друг колега беше споменал тук, беше крем 'Нивеа' от тези в сините кутийки. Направих го по съвет на едни тапицери и ефекта беше добър, а като цена не излиза по-скъпо от другите препарати 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
boris_m и аз съм чувал от тапицер за този крем, явно ще се пробва с него, малко мазно ми се вижда но може би кожата ще го попие
- boris_m
- кандидат ентусиаст
-
Попива го много бързо, но естествено не може да намажеш и веднага да седнеш
Иначе аз сигурно 'щото съм старче и крема го знам много добре
:):) Все пак преди 90та година май това беше единствената западна 'козметика' която можеше да се купи сравнително безпроблемно. Иначе крема е немски и наистина е качествен дори за приложение шърху собствената кожа
:):)

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
BMW-E39 написа:boris_m и аз съм чувал от тапицер за този крем, явно ще се пробва с него, малко мазно ми се вижда но може би кожата ще го попие
Ако го направиш по начина ,който съм описъл по горе въобще не остава мазно ,впреки това може да се направи процедурата и да се остави няколко часа да престои.Само с намазване не става защото неможе да попие и остават бели петна от изсъхнал креам,за това по скоро "масаж" на седалката трябва да се направи и да се втрива с две ръце в кожата докато попие.Резултата надхвърля очакванията от това нестандартно мазило , по мека и някак си освежена и подновена

- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
Определено с крема има страхотен ефект, пробвах го но маи малко мазни4ко остава. Не съм прекалявал с крема но може би не съм усвоил достатачно добре технологията! Но като краен резултат ми хареса, и то много. За да поглезя кожата взех крем с витамин Е за подхранване. Та ще продължавам маи по трози начин. Кожите на скоростнич лост и на ръчната станаха меки и гъвкави а преди това бяха изсъхнали и корави. Определено ефекта е прекрасен, ако се запе4ати кожата после с друг препарат ще е просто уникално!!!
- boris_m
- кандидат ентусиаст
-
Е, супер, много се радвам, че са ти се получили нещата