Кои внася гуми Good Year?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Едни от големите основни вносители на GOODYEAR са "Далко Моторс", Сервиза им е на Околовръстното, между Люлин и Овча Купел. BF Goodrich ги внасят Ауто Груп 5, на Черни връх №65, на гърба на Мототехника. Принципно пазара е поделен, има още фирми внасящи марките или такива, които ги дистрибутират.
Да караш Peugeot е страст!
не ти препоръчвам така наречения All weather на гуудйър..много твърда гума приготви се за изненади от рода на лятна разходка с 80 по павета и като натиснеш лекичко спирачка колата активира АБС-а и задника танцува като Мис Кючек 2004..това след почти 10 месеца каране умерено...после ги изгорях на кръгчета и заминаха след 6 360 градусови завои с продължително боксуване на всяка гума..след това предницата поднасяше и общо взето така докато не си взех Мишелин летни "с едно чадърче отстрани" и колата просто се залепваше на всякакъв вид настилка даже когато стигна грайфера на 2 мм ...
goodyear
bridgestone
firestone
не са гуми за българия...
goodyear
bridgestone
firestone
не са гуми за българия...
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
djordje написа:Аз имам 4 гуми Bridgestone RE050 RunFlat летни, дето вървят стандартно с троиката, и искам да ги махна и да сложа обикновени хубави гуми, мисля се направо летни да сложа... щото ако сложа зимни нема пари за летни после март месец... вие кво мислите?
е значи мишелин само...
Гумите да не се окажат Континентал ?

Плюс това зимата ще писка яко с тия зимни гуми

Зимата е най-дългия сезон. Не бих препоръчала на никой да си кара с летните гуми, камо ли за автомобил със задно предаване. Желателно е, да си купиш поне две - за отзад. Виж цените на Клебер, Корморан (компромис, освен ако не е от UK), те са от веригата на Мишлин. Виж и цените на Нокиан и Нордън, все ще намериш добри оферти в цени. Та, ако ще Матадор зимни, да са унгарски, например.
Сега на пазара излезнаха и зимни руски Мишелинки, но цената е еднаква с другите, независимо че са от там.
Сега на пазара излезнаха и зимни руски Мишелинки, но цената е еднаква с другите, независимо че са от там.
Да караш Peugeot е страст!
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
А 275/30R19 96W SP WINTER SPORT 3D MS XL MFS TL 1028и
245/35R19 93W SP WINTER SPORT 3D MS XL MFS TL 928 как ви се струват
245/35R19 93W SP WINTER SPORT 3D MS XL MFS TL 928 как ви се струват
djordje написа:rtzankov написа:Само не казвай че ще караш чисто новата 3-ка с летни гуми през зимата![]()
Ами немога да дам 1400 лв сега за мишелин алпин и после лятото пак толкова. Ми значи ще зема по евтини 4 зимни гуми и готово! Мерси на всичките.
А кво ти пречи да си караш през лятото с тия гуми дето са ти стандартни?
И много ми е чудно ... като си вземеш обикновенни дупки къде ще си навреш резервната гума

MaXimal написа:А кво ти пречи да си караш през лятото с тия гуми дето са ти стандартни?
И много ми е чудно ... като си вземеш обикновенни дупки къде ще си навреш резервната гума
Значи тея рънфлет гуми имат едни стоманени прстени които позволяват да караш когато спукаш гумата, и поради тая причина возат по твърдо. За тва искам да ги махна. М версии на бмв-та са с обикновени гуми, и петицата и бъдещета троика, но идват с един кит за оправяне залепване на спукана гума (компресор и пяна) които може да се закупи отделно, та така ще направа като зема обикновени гуми.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2