Помощ!!! Скъсан въздуховод
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ!!! Скъсан въздуховод
Имам проблем със скъсан въздуховод, който свърза капака на въздушния филтър с двигателя! Става въпрос за Е30, 1989 г., 1800 куб. м. Търся да купя такъв втора употреба, може и нов, но на прилична цена. Ще съм благодарен ако ми препоръчатате изпитан начин за залепяне. Скъсан е точно на сгъвкити. Пробвах да покрия цепнатините с изолирбан, но от топлината на двигателля той се сви и не свърши работа. Колеги, предварително благодаря за мненията. По - добро от BMW няма !!! 

Re: Помощ!!! Скъсан въздуховод
Да не ти е гърмяла газова?25 кина е чисто нов(е не оргиналдъ естествено),не се занимавай с лепене.Ако не ти се дават толкова-има е30ки на части колкото искаш.

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
е то оригиналиен за м20 е 30 и нещо...
не си заслужава втора ръка.. яко ИСъхнали са и даже и да не е сцепен, е въпрос на време.. или на още някой гърмеж...

не си заслужава втора ръка.. яко ИСъхнали са и даже и да не е сцепен, е въпрос на време.. или на още някой гърмеж...

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Благодаря Ви! Щом е такава цената ще си взема нов, на мен ми бяха казали, че са над 120 лева, та за това мислех за лепене 

Купих нов за 45 лева, по - евтин не можах да намеря, а беше голяма жега за да обикалям по магазините. Още веднъж благодаря!
6 мнения
• Страница 1 от 1