БМВ 523 i пръскалките на предното стъкло не работят ??
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vescop
- Потребител
-
- Кара: 525tds
Re: БМВ 523 i пръскалките на предното стъкло не работят ??
И аз да се включа ама с въпросче! Има ли някаква схема за начина на пръскане на стъклото за /най-ефективно/ почестване, че при скорост от 100км препарата се вдига много нагоре и половината стъкло остава неизчистено и то точно на нивото на очите ми, а това много ме дразни
. И каква е тази система за активно почистване? Моята колица /525тдс 98г/ има само едно място за наливане на препарат а дюзите ми са с две пръскалки? 

- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Re: БМВ 523 i пръскалките на предното стъкло не работят ??
Колега, пръскалките можеш да си ги нагласиш да ти пръскат където искаш на стъклото.Системата за интензивно измиване има едно малко казанче което се пълни с концентрат за миене на прозорци.Тази система служи за измиване само на предното стъкло и няма нищо общо със системата за миене на фаровете. Когато натиснеш бутон S на лоста на чистачките започва да работи помпата от голямото казанче и да подава течност към предното стъкло като в същото време се е включила и помпата на малкото казанче и вкарва концентрат и така се смесват двете течности и измиват по бързо упоритите замърсявания от стъклото.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2