IS-a НЕ КЪСА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
IS-a НЕ КЪСА
Кво не къса ис-а бре господа? Кво, гащи, чорапи, прашки, простори ли? МИ нема да къса, то това 4 цилиндрово бря, искате да биите 20ки ли, нема да стане, искате да биигте ЖеТеИ ли, нема да станееееееее, искате да биите ГеСеАй-ка ли? НЕма да станеееееее. Свикнете с факта, че купувайки си това недоносено изчадие на баварската индустрия сте се прекаралииииии. Единствения вариант е или да прекарате вии някой друг, или да смените маторяяяяяяя. То звук нимой изкара, вии търсите вървеж, хахахаха, то отваряш капака, мотор няма, можеш да влезнеш в коша казачок да играиш, вии искате да върви, не ставаааааааааа. И валовете да въртите и буталата да смените нема да стане или инхалатор или друг маторррррррррррррррр, това и децата го знаят вече

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Re: IS-a НЕ КЪСА
Нали му викаха ИСтребител

sonny написа:Кво не къса ис-а бре господа? Кво, гащи, чорапи, прашки, простори ли? МИ нема да къса, то това 4 цилиндрово бря, искате да биите 20ки ли, нема да стане, искате да биигте ЖеТеИ ли, нема да станееееееее, искате да биите ГеСеАй-ка ли? НЕма да станеееееее. Свикнете с факта, че купувайки си това недоносено изчадие на баварската индустрия сте се прекаралииииии. Единствения вариант е или да прекарате вии някой друг, или да смените маторяяяяяяя. То звук нимой изкара, вии търсите вървеж, хахахаха, то отваряш капака, мотор няма, можеш да влезнеш в коша казачок да играиш, вии искате да върви, не ставаааааааааа. И валовете да въртите и буталата да смените нема да стане или инхалатор или друг маторррррррррррррррр, това и децата го знаят вече![]()
![]()
![]()

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Стига спри се, че след малко се почваме !
Обяснението е просто: тези на които не им е достатъчно бърза просто са "объркали рейса" . На мене що ми е идеална не ми е ясно...
Ако не е М-ка мотора все и е малък такаче и тея с 20-ките да си траят! Погледнете от другата страна: карате най-големия 4 цилиндров мотор, а не най-малкия 6 цилиндров.
Набийте си в главите, че всичко под М3 е компромис и си живейте живота! sonny, сметам знаеш за какво става въпрос!

Набийте си в главите, че всичко под М3 е компромис и си живейте живота! sonny, сметам знаеш за какво става въпрос!

предпочитам най-малкио щестак, пред най-големио 4 цилиндров нинам ко точно ярмомелка да го наречем 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Какво го нареждате ис-а не мога да разбера все пак е на 15г. този двигател не е нов, иначе сменете му диса-та,бубините и дюите, едно ново съединителче и 75% от 320-те ще има само да гледат!
Иначе и аз се чудя защо трябва да върви и да върви много няма да е все едно караш някоя нова кола!Като върви много кво става нещо гъзарско ли е? М3Е36 супер гъзарията няща що, предпочитам да си карам най-скапаната е92-ка, пука ми че много върви!
Вярно е че от време на време има нужда от някоя спамерска тема обаче тази няма да доживее дълго!
Това ми звучи като: "Предпочитам невъзможното което убеждава, пред възможното което звучи неубедително"!
Иначе и аз се чудя защо трябва да върви и да върви много няма да е все едно караш някоя нова кола!Като върви много кво става нещо гъзарско ли е? М3Е36 супер гъзарията няща що, предпочитам да си карам най-скапаната е92-ка, пука ми че много върви!
Вярно е че от време на време има нужда от някоя спамерска тема обаче тази няма да доживее дълго!
предпочитам най-малкио щестак, пред най-големио 4 цилиндров
Това ми звучи като: "Предпочитам невъзможното което убеждава, пред възможното което звучи неубедително"!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
a най-големия 4 цилиндрив е друг ... 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
аз я харесвам пред 20ката понеже е малко по-нервен ис-а
карах на братовчед ми 20ката и съм много отчаян от тоя мотор, а горе на пистата стокова 20ка не го е била (и той е сток)
карах на братовчед ми 20ката и съм много отчаян от тоя мотор, а горе на пистата стокова 20ка не го е била (и той е сток)
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Тромав си е и то много ИС-а,май си му тежи дупето
очаквах да е по пъргав но не е!Плаче си за 6-так това купе

9 мнения
• Страница 1 от 1