Сваляне на Скоростен Лост Автоматик

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Сваляне на Скоростен Лост Автоматик

Мнение от BMW 120d » 06 Юли 2010, 11:17

Здравейте,

Ще съм ви много благодарна, ако можете да ме посъвтвате относно автоматичниа ми скоростен лост....

Той е черен кожен, а бих желала да го сменя с хромиран или алуминиев, тъй като лайсните ми са алуминиеви и тотално не изглежда добре :) ....
трябва ми само топка, а от Камор Ауто ми искат 150лв за нова....Ако някой знае откъде да си купя или друг съвет, моля да пише :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 07 Юли 2010, 11:54

Сигурна ли си,че пишеш в правилния раздел???

Провери раздел "Продава" има колеги които продават нови такива или си пусни обява в "Купува"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 09 Юли 2010, 1:55

BMW 120d написа:Здравейте,

Ще съм ви много благодарна, ако можете да ме посъвтвате относно автоматичниа ми скоростен лост....

Той е черен кожен, а бих желала да го сменя с хромиран или алуминиев, тъй като лайсните ми са алуминиеви и тотално не изглежда добре :) ....
трябва ми само топка, а от Камор Ауто ми искат 150лв за нова....Ако някой знае откъде да си купя или друг съвет, моля да пише :D

Не ти трябва цяла топка, трябва ти само лайсната отгоре. Потърси си само такава лайсна и я смени.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 11 Юли 2010, 15:00

Изображение

Тази мрежичка в краката на пасажерското място като оригинална екстра ли се предлага или е допълнително слагана? Трябва ли да се дупчат дупки за монтажа или са си предвидени?
Изображение

Предишна

Назад към E39