Проблем с люка...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- DarkS1de
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525d++
- Мечтае да кара: Някоя дърта М-ка :)
Проблем с люка...
Колеги четох за претапициране,кой кори,кой таван,но не намерих някой да е правил претапициране(подлепяне) на тапицерията на люка.Ако можете ми помогнете с някой съвет,че не мога да го позвам...както е провиснало ако го отворя ще я събори на цяло... 

Re: Проблем с люка...
моя люк беше провиснал по същия начин докато не му се ядосах един ден и свалих тапицерията.дунапрена отдолу беше изгорял и стана страхотна мизерия .ходих на тапицер и той ми каза че не мойе да се прави щото било цитирам "велико разглабяне"
та в крайна сметка взех едно шише ацетон и се почна великото търкане да махна лепилото и остатъка на дунапрен. та сега люка ми е черен и съвсем не е по-грозно от мръсната провиснала тапицерия 

- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
колега трябва да свалиш тавана за да тапицираш люка
Не всичко което лети се яде
- nickys
- Потребител
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: X6 и Е92
Колега разглабяш тавана и шибидаха и се подлепя, аз моя го правих миналата година с черна кожа и лепило не е много трудно
Успех
Успех

Аз преди година го правих това упражнение. Голям зор беше. Сваляш тавана, след това целия люк и го разглобяваш. Пипай много нежно и внимателно. Аз се бях изнервил доста и като напънах малката кора строших един от водачите. После карах колата 2 седмици с найлон на тавана
докато получа водача от Ауто1.

5 мнения
• Страница 1 от 1