Www.rallyalbena.Tk
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Www.rallyalbena.Tk
за феновете на автомобилния спорт във форума
www.rallyalbena.tk - сайт със снимки посветен на легендарното рали " Албена " ( в момента рали " България " - кръг от европейския рали шампионат ) Искам да благодаря на всички които ми помогнаха за да стане този сайт реалност и съвсем скоро очаквайте още много нови снимки. 

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Евалата

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

ТИ СИ ИЗРОД БЕ , ТИ СИ НЕЧОВЕК БЕ , ОБИЧАМ ТЕ БЕ МОМЧЕ
Как ме е яд че го закриха това рали , как ме е яд само....няма такива отсечки няма.....ноооо каде ще спят хората по "селата" (Сливен , Шумен) я да го преместим у софето че то " от Витоша по високо нема " както знаем
ей за това сега най бързите коли са супер 1600 , а преди на върбица само се блъскаха по 3-4 ве-ер-це-та .....
както и да е . Браво човече моля те качи и други снимки.....

Как ме е яд че го закриха това рали , как ме е яд само....няма такива отсечки няма.....ноооо каде ще спят хората по "селата" (Сливен , Шумен) я да го преместим у софето че то " от Витоша по високо нема " както знаем

ей за това сега най бързите коли са супер 1600 , а преди на върбица само се блъскаха по 3-4 ве-ер-це-та .....
както и да е . Браво човече моля те качи и други снимки.....
Най-мразя да съм прав!!!
ще има ;)
спокойно сувсем скоро очаквай още доста много интересни снимки
. найстина търсенето е голям зор но после
се чувстваш доволен от себе си. ако някой все пак разполага с материали може да ми пише за да ги пуснем в сайта

6 мнения
• Страница 1 от 1