Откраднаха ми ix-a,побеснях..........
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Откраднаха ми ix-a,побеснях..........
с обещетението можех да си взема некво ''по-ново бмв
'' =твърдо отказване от моя страна,за тази кола просто не съм мислил или свързвал със пари
За три дни бе открита(благодарностти за една полиция вършеща си работата),в понеделник с ранния полет отивам да си я прибера...........
Много се радвам,че това не ми се слуи в бг

За три дни бе открита(благодарностти за една полиция вършеща си работата),в понеделник с ранния полет отивам да си я прибера...........
Много се радвам,че това не ми се слуи в бг

by ''kompleksa''
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: Откраднаха ми ix-a,побеснях..........
Дано да я завариш в същото състояние 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
UBAH5 написа:Дано да я завариш в същото състояние
И снимки ми пратиха
колата е непокътната.
Олекна ми живота
знам е не е за тук темата ми ,ама ми дойде доста нагоре

by ''kompleksa''
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Добре че са я намерили.
Не мога да си представя какво си изпитал в първия момент когато си установил че я няма.
Това за бялата ли става въпрос?
Не мога да си представя какво си изпитал в първия момент когато си установил че я няма.
Това за бялата ли става въпрос?

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Ти ме уби! Не вярвах, че в Англия може да стане това. Ванка, ако ти е здрав контактния ключ, змачи пръст има някой от предишните собственици. Няма как иначе без ключ. Пиши като я вземеш.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Важното е, че са я намерили... ако се беше случило тук в БГ - направо я отписваш!
То ако опиша цялата история ще стане хубава тема за подфорума със страхотни такива.Vlados написа:Ти ме уби! Не вярвах, че в Англия може да стане това. Ванка, ако ти е здрав контактния ключ, змачи пръст има някой от предишните собственици. Няма как иначе без ключ. Пиши като я вземеш.
Целта на буклука е била да стигне от т.а до т.б,познавам се лично с брат му,който ми предложи да ми я плати ,само за да не отивам в полицията.Не исках пари ,а колата си ........веднага офицер пое случая,след проследяване на камерите полицията разбра в коя посока е тръгнал,всичко беше въпрос на време.......
както и да е-сега има снимки от камерите,подадено от мен оплакване в полицията,колата е намерена и ако не оттегля обвиненията някой ще лежи доста време.

by ''kompleksa''
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
ivan. написа:То ако опиша цялата история ще стане хубава тема за подфорума със страхотни такива.Vlados написа:Ти ме уби! Не вярвах, че в Англия може да стане това. Ванка, ако ти е здрав контактния ключ, змачи пръст има някой от предишните собственици. Няма как иначе без ключ. Пиши като я вземеш.
Целта на буклука е била да стигне от т.а до т.б,познавам се лично с брат му,който ми предложи да ми я плати ,само за да не отивам в полицията.Не исках пари ,а колата си ........веднага офицер пое случая,след проследяване на камерите полицията разбра в коя посока е тръгнал,всичко беше въпрос на време.......
както и да е-сега има снимки от камерите,подадено от мен оплакване в полицията,колата е намерена и ако не оттегля обвиненията някой ще лежи доста време.
Ами да си полежи де. Нали това е целта на системата. Правиш нещо забранено и ако те хванат си теглиш последствията.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Много е относително зъбчо...
Помислете реално - никой който е извършил тежко престъпление не лежи по затворите...
не познавам човека, не искам да оправдавам никого по никакъв начин, но дори и да отиде в затвора този човек, да лежи с години там - какво? Какво ще се промени?
Убийци се разкарват на свобода или лежат по 1 година и излизат - имам такъв познат-закла с нож друго момче в пълно съзнание, пред очите на други и му дадоха 3 години.... лежа 1.5 и го пуснаха за добро поведение...
А някой краде 500лева (примерно) и влиза за години в затвора.... :X
Помислете реално - никой който е извършил тежко престъпление не лежи по затворите...
не познавам човека, не искам да оправдавам никого по никакъв начин, но дори и да отиде в затвора този човек, да лежи с години там - какво? Какво ще се промени?
Убийци се разкарват на свобода или лежат по 1 година и излизат - имам такъв познат-закла с нож друго момче в пълно съзнание, пред очите на други и му дадоха 3 години.... лежа 1.5 и го пуснаха за добро поведение...
А някой краде 500лева (примерно) и влиза за години в затвора.... :X
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Ванка като ти видях името срещу заглавието на темата и изтръпнах , бе човек
Радвам се , че си открил красавицата толкова бързо .

Радвам се , че си открил красавицата толкова бързо .
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Сега се събуждам у дома .
Колата си е в мен,след доста премеждия, разбира се.
Негативната ми енергия се изпари веднага,като я видях в безупречно състояние.
Благодаря на всички колеги,които ми съчувстваха
Сега да ''обърна'' темата и вместо да се оплаквам,да ваема да се похваля малко
1800 мили със само две гасения на мотора,средна скорост по борд (120 км/ч)-брат ми караше
разход по борд (и пресметнат по стария метод 8,3/100) 8,2/100.
Няма кола като е34-ката
Благодаря за разбирането на модераторите,темата ми не е за тук,
сега е за махане
Колата си е в мен,след доста премеждия, разбира се.
Негативната ми енергия се изпари веднага,като я видях в безупречно състояние.
Благодаря на всички колеги,които ми съчувстваха

Сега да ''обърна'' темата и вместо да се оплаквам,да ваема да се похваля малко

1800 мили със само две гасения на мотора,средна скорост по борд (120 км/ч)-брат ми караше

разход по борд (и пресметнат по стария метод 8,3/100) 8,2/100.
Няма кола като е34-ката

Благодаря за разбирането на модераторите,темата ми не е за тук,
сега е за махане

by ''kompleksa''
Всичко е добре когато свършва добре
Дано за напред споделяш само положителни емоции покрай колата

Дано за напред споделяш само положителни емоции покрай колата

12 мнения
• Страница 1 от 1