Края на една прекрасна 34ка

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Re: Края на една прекрасна 34ка

Мнение от vankatagsi » 04 Юли 2010, 19:29

надявам се поне да имаш каско, но каквото и да имаш и да нямаш, важното е че ти и приятелката ти сте добре, другото ще се нареди някак.

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 04 Юли 2010, 19:38

Гадна работа ,искрено ти съчувствам .
Горе главата и това е.
И аз съм на мнението на колегите-важното е ,че сте живи и здрави :yes:
Изображение
by ''kompleksa''

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520; E39 520; E36 318

Мнение от comeon1985 » 04 Юли 2010, 19:46

еее верно и е края :( ..
важното е че сте добре..а и че имаш още едно купенце та да прехвърлиш карантията...
дано по рядко се случват такива простотии, че и без тва Е34-ката, а и ние сме си изчезващ вид,
...
повече късмет на всички и газ до ламарина, па квото има то ще си стане така или иначе
...не можеш да промениш картите, които са ти раздадени...но можеш да промениш начина, по който да ги изиграеш...
BMW E34 M5 Tribute :bowdown:
http://www.vbox7.com/play:7199fc05

312463517031743

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 04 Юли 2010, 19:51

:confused: :( Много лоша история. Сивата доколкото знам пукна двигател, а сега и тази... Важното е, че сте живи и здрави. Ламарини се оправят. От двете ще стане една. Дано да имаш каско и от там да дадат някой лев...

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 04 Юли 2010, 20:26

zvetiko написа:
Големите джанти ме спасиха да не се преобърна през таван! Ако бях в някаква друга кола сигурно щяхте да ме гледате в новините. Няма толкова здрав модел автомобил. Почивай в мир.

Жалко за колата колега,важното е ,че си останал жив и здрав,има евтини Е34-ки ,на които да прехвърлиш твоята.

Колко са по-широки гумите,толкова по-лесно влизаш в аквапланинг.130 наистина не е скорост за Е34 но трябва да си със зимни гуми за да не стават подобни простотии-няма по-добра от зимната гума срещу аквапланинг,вярно износва се по-бързо,колата е по-шумна,но сигурноста преди всичко.Спомням си как преди много години от пред бях с нови летни за по-комфортно возене,отзад с нови зимни за по-голяма стабилност в завоите и спускам с 150 към един мост и там в началото му егати локвата-момента ,в който влязох с предните и колата се вдигна,но после зимните я залепиха -от тогава при сериозно каране винаги с 4 зимни.

извинявай колега,не искам да влизам в излишни спорове,но единственото вярно нещо в поста ти е че широките гуми имат по голяма склонност към аква планиг.а за зимните гуми лятото,чесно няма такава простотия,и най големия невежа и новобранец би разбрал веднага че зимната гума лятото на горещия асвалт и на мокро изобщо не държи,нито спира нито завива,само свири и се пързаля,докато не спреш в нещо или не излетиш от някой завой.явно си карал с изпечени летни галоши на 10 години и затова нямаш реална представа за случващото се на пътя.и както си тръгнал да пишеш насам натам из форумите някой като нищо би се подвел да си кара със зимни гуми лятото и да се пребие някадe.
иначе жалко за колицата,важното е че сте живи и здрави,коли се купуват.

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 04 Юли 2010, 21:15

Киро, недей.

Точно този спор го водихме с zvetiko преди 2 години и аз по едно време се отказах... :banghead:

Опасно е да не му повярва някой неразбиращ и да се изпотрепе някъде... затова по-добре този път просто да пропуснем тези думи все едно ги няма. Така колкото по-малко се напише, толкова по-малка е вероятността да ги види някой дето може да повярва...

Поздрави,
Д

П.П.: По темата колегите написаха вече най-важното. Радвам се, че си здрав ти и спътника ти, колега BULL3T.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

Мнение от ZLATEN » 04 Юли 2010, 23:06

жалко за хубавата кола :(, най - важното е обаче че няма пострадали.
Коли се купуват другото е непоправимо.

П.С. Ако ме питаш мен старата ти 525и отдава е за надин и няма никакъв смисъл да я дигаш от мъртвите. Потърси хубаво здраво негнило купе и там почни да прехвърляш - например на Stanchev комбито е много подходящо за целта ;)
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 04 Юли 2010, 23:18

ZLATEN написа:жалко за хубавата кола :(, най - важното е обаче че няма пострадали.

П.С. Ако ме питаш мен старата ти 525и отдава е за надин и няма никакъв смисъл да я дигаш от мъртвите. Потърси хубаво здраво негнило купе и там почни да прехвърляш - например на Stanchev комбито е много подходящо за целта ;)

Спомняш ли си кво ми каза като я купих? :mhihi: Ако я преебеш тая кола аз лично ще те набия! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 04 Юли 2010, 23:20

колега знам че адски много те е яд за красавицата но най-важното е че ти си жив и здрав
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

Мнение от ZLATEN » 04 Юли 2010, 23:21

BULL3T написа:
ZLATEN написа:жалко за хубавата кола :(, най - важното е обаче че няма пострадали.

Спомняш ли си кво ми каза като я купих? :mhihi: Ако я преебеш тая кола аз лично ще те набия! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

нещо с колите хич не ти върви, дай да те ориентирам към велосипедите :mhihi: :mhihi:
знаеш ли за 5к какво колело ще вземеш
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G-Power BMW M3 E46

Мнение от _BlinG_ » 04 Юли 2010, 23:32

стига сте говорили първо за колата после за тях важното е че им няма нищо и после колата верно че е готина колата ама първо човешкия живот :!:

след време ще качи снимки на новата баварка и пак ще радва :yes:
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 04 Юли 2010, 23:46

няма да кажа нищо освен едно - благодари на Бог, че те е спасил - теб и твоята приятелка. от личен опит знам, че тенекия се купува
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Юли 2010, 23:55

Стефане мисля че е време за купуване на шперосана едролитражка...
иначе ламарини се купуват...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 04 Юли 2010, 23:57

_65536_kb_sec_ написа:Стефане мисля че е време за купуване на шперосана едролитражка...
иначе ламарини се купуват...

И тва е верно може би ако беше със щпер нямаше да стане така... :|
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 05 Юли 2010, 2:14

Смятай какви работи.Единия карал със 150км/ч и се спасил благодарение на гумите си,друг щом е на магистрала и трябва да се кара със 130,защото е МАГИСТРАЛА,трети оправя ситуацията със шпер...Изумен съм.Това щеше да се предотврати с подходяща скорост.По тая логика зимата пак със 130км/ч трябва да си перкаме.Нямат значение метеорологичните условия->магистрала е,130км/ч е разрешението,с толкова ще караме,точка.Абсолютно повърхностно разсъждавате мнозина и се основавате на размери на гумите,марка,шарка и т.н.А уж сте отракани шофьори,а не имате едно на ум при такива условия.И не е сефте тая работа.Цялата ни държава е в дупки.Не се изненадвам като виждам,че магистралите имат дефекти-made in BG.А и лично за себе си съм се убедил,че е34ката много притъпява усещането при движение и винаги като има сняг,вода,завои и т.н. си имам едно на ум и се презастраховам с по-спокойно каране,защото ми е играла к**ва да тръгне да изправя завоя или да мята гъза дори с подходящи гуми според сезона.
Хубаво е,че няма жертви тая катастрофа.Ама се посъвземете и проумейте,че не е срамно да си караш по-леко с 90-100км/ч ама по тоя начин да си си осигурил някакъв контрол над внезапни кофти ситуации.В крайна сметка от бързане виждате до къде се стига понякога...
Ходи запали една свещ,че сте живи и здрави и си извлечи поука и опит ;)
Изображение
8.32

ПредишнаСледваща

Назад към E34