поведение на пътя 318 is
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
поведение на пътя 318 is
имам 318 is от няколко месеца мои познати казват че bmw не са коли за гонки те карат опели например gsi и японски хонди аз мисля че 318 is е много бърза кола и гоних се сас хонда на трета is го изтегля и забравя на един баир на горе минах мерцедес 270 cdi. is е сас спортен филтар к&n много разправят че bmw та са бавни на старта няма такова не6то. колата е много стабилна и добре изтегля . даите мнения за 318 is . ,,,,,,,,,,,,,,,,има два вида коли на света bmw и други те коли,,,,,,, един приятел сас опел gsi 150 ks каза че 6и бие 325 направо се изсмях
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
ИС-ката си е доста стабилна колица, двигателя си е доста агресивен.За тея с опелите и хондите няма да говоря защото след малко тука какво ще става....
............ иначе тоя опел 150 коня просто е много по-лек от BMW-то и в това му е предимството, ама кой кого.... не знам чак пък 325 да бие не ми се вярва
Аз съм за ис-ката а това чe баварката е слаба на старта го разправят тея дето мислят че зимата BMW не се кара!

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Право са ти казали - колата наистина не е за гонки от място. Хубави двигатели имат БМВ-тата като цяло (особено 318ис), ама теглото на колата я спъва малко. А да те светна - тоя К&Н филтър освен шум, друго почти не прави, колата ти ще е точно толкова бърза и без него
Карай си я с кеф и не се тревожи много-много колко е бърза (или бавна) от светофар до светофар.

Re: поведение на пътя 318 is
zaks написа:..... един приятел сас опел gsi 150 ks каза че 6и бие 325 направо се изсмях
За тая част мога да помогна. Колкото и да не ми харесва се оказва че Опел GSI не е никак бавна кола... На 1-ва ми взе старта, на 2-ра сме наравно, а от там нататък вече му дърпам постоянно. На километър гонка го бия с около 2 коли, максимум с 3... Уточнявам че това е преди наръгването на чипа в колата и резултата е от 5 гонки на километър от място. При еднократна проба от 100км/ч до 200км/ч бия с малко повече.
Така че е напълно възможно и да Орел-а да бие 325, особенно в градски условия. Но ме съмнява срещу добре подготвено "задкормилно у-во" и кола в добро здраве да бие постоянно. Колата има шансове за победа и то не малки- и малка грешка може да изкара Орел-а 1-ви с яка преднина
BMW & RAMMSTEIN RULES

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
в едни розови форуми Астрите бият 325 и на дълго,така че се метайте на 316 с М-повер лепенка
318ИС

318ИС

ТДС - Турбо Див Селянин
Bavarishe написа:в едни розови форуми Астрите бият 325 и на дълго,така че се метайте на 316 с М-повер лепенка![]()
318ИС
Е недейте така сега- на моя багажник стои точно такъв надпис

Много е весело като Орел ГСИ види надписа пред себе си... Следват опити да ме минат... но засега са основно опити

BMW & RAMMSTEIN RULES

- deliveryman
- младши ентусиаст
-
Re: поведение на пътя 318 is
zaks написа: на един баир на горе минах мерцедес 270 cdi.
предполагам че тоя с мерцедеса си е карал а ти си го задминал,нали?или само ти си мислел че се състезавате,а той е бил в неведение....
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми най вероятно да, все пак е 270ЦДИ, а колкото до ГСИ срещу 325 тва сигур ти го е казал някой разбирач от тунинг форума
Прати му много здраве и му кажи да се пробва сещу 325 с добър шофьор и да си вземе бинокъл за да може да вижда ауспуха на 325-цата

Прати му много здраве и му кажи да се пробва сещу 325 с добър шофьор и да си вземе бинокъл за да може да вижда ауспуха на 325-цата

BMW8 написа:Ми най вероятно да, все пак е 270ЦДИ, а колкото до ГСИ срещу 325 тва сигур ти го е казал някой разбирач от тунинг форума![]()
Не е точно така, но се иска доста късмет да ме бие Орел ГСИ

BMW & RAMMSTEIN RULES

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Аре сега и аз да си дам мнението за кОпелдаците и Маргелите:
Мой приятел с Астра 2.0 ГСИ (не винтилирана) от светофар до светофар ме разкъсваше ( с около кола ), за подълга гонка той си знаеше че като дойде края на 2-ра и вкарам 3-та
( и понеже баварците са по-бавни той сега кара 320-ка
)
А за Маргелите едно дупе с МЛ 430 цди искаше да се пробва:
на 1-ва заедно и след това незнам
нещо ми се изгуби в огледалото 
Мой приятел с Астра 2.0 ГСИ (не винтилирана) от светофар до светофар ме разкъсваше ( с около кола ), за подълга гонка той си знаеше че като дойде края на 2-ра и вкарам 3-та

А за Маргелите едно дупе с МЛ 430 цди искаше да се пробва:
на 1-ва заедно и след това незнам

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
4ervenata furia написа:Какъв е този МЛ430 цди,мисля 4е е МЛ400 цди.Поправете ме ако гре6а.
ами първите две цифри показват кубатурата на двигателя както при БМВ последните 2

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2