Изчезна ми темата???

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Изчезна ми темата???

Мнение от slavianko » 02 Ное 2005, 12:01

до преди два дена в този раздел имаше тема Е34 525 24v може ли някой да ми каже как си изчезна внезапно. И към кого да се обърна по конкретно за да питам как стават тези работи? Не че е кой знае какъв проблем, но все пак за мен темата беше важна. Повече от една година посещавам този форум, не съм от най активните потебители но с интерес чета темите ви. Мнението ми е че това е един от най яките форуми и желая и за в бъдеще да си остане такова, освен ако не изчезне и тази ми тема :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 02 Ное 2005, 19:25

слу4ва се по някога не се пали толкова напоследак е бъгав малко нета и се слу4ва а ина4е дарсни саобщение кам модераторите на форума василен и дъ бос по скоро на василен и тои :winky: ще ти отговори
ИзображениеИзображение
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 03 Ное 2005, 15:30

Ако става дума за ТАЗИ тема то налице е дежурния бъг на php-то. Има една тема на техсъпорта как да си откриваме изчезналите теми :) Друг път като се изгуби дадена тема следваш неговите указания и готово.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 05 Ное 2005, 14:59

TheBoss написа:Ако става дума за ТАЗИ тема то налице е дежурния бъг на php-то. Има една тема на техсъпорта как да си откриваме изчезналите теми :) Друг път като се изгуби дадена тема следваш неговите указания и готово.
Точно за тази става вапрос. Благодаря ви за съдействието. Не съм толкова на ти с компютрите. И малко помощ да е пак ми е от полза. А аз си мислех че само на мен се случват тези неща. Е малко егоистично ма поне ми олекна като разбрах че не съм единствен :mhihi:

Назад към E34