За най-добрия модел правен някога...Е34
Модератор: Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: За най-добрия модел правен някога...Е34
еее, то стана направо....нашето гардже е най - хубаво. всеки си гледа от неговата камбанария, какво за колко пари може да смени или да си купи и се започва коя кола е най - хубавата.
или пък за е32 компютри, компоти и т.н. те другите фирми по това време спали и само бмв имали компютри (макар, че има голяма разлика от комп. създаден автомобил и пресметната някоя част с комп.)
имах едно време един даскал, та той разправяше, че най - добрият автомоил е този, който е най - продаван. Та може би това е истината.
или пък за е32 компютри, компоти и т.н. те другите фирми по това време спали и само бмв имали компютри (макар, че има голяма разлика от комп. създаден автомобил и пресметната някоя част с комп.)
имах едно време един даскал, та той разправяше, че най - добрият автомоил е този, който е най - продаван. Та може би това е истината.
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
@2bar написа:еее, то стана направо....нашето гардже е най - хубаво. всеки си гледа от неговата камбанария, какво за колко пари може да смени или да си купи и се започва коя кола е най - хубавата.
Не мисля че си прав, поради простата причина, че колите година след година стават все повече и повече, което ще рече, че новите модели автомобили ще бъдат произвеждани в много по-големи тиражи за в бъдеще

Иначе по темата какво да кажа, както Е32, така и Е34 са най-добрите автомобили в класа си за времето си. Няма такъв кеф да подкараш осмака извън града, да заковеш автопилота на 180км/ч и моментния ти разход да е 10.8л

- comeon1985
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520; E39 520; E36 318
P.S.
ако някой продава Е34-ка М50В20, горе-долу запазена..не искам спойлери, джанти, музики, кожи и т.н., да свирка........[/quote]
Колега,ако наистина те интересува хубава Е34-ка виж какво продава Станчев-по-точно подарява,защото знам историята на тая кола-купена за около 2100евро от Германия миналата година,докарана на собствен ход и обслужена цялата.
Честно казано не съм се возил на Е39 ,но на Е34 М50В20 наистина не се чува и като взех колата това доста ме впечатли защото предишните-М51 и М20В25 си бяха шумни.
За управлението-по-спомени някъде бях чел ,че Е39 е с рейка и по-трудно се управлява
За автоматичната скоростна кутия-щом не усещам съществуването и значи е добра,а ако нещо стане с моята максимум за 350лв. в момента ще намеря 4-5.А как стоят нещата с Е39 по този въпрос.
Струва ми се ,че с Е39 не получаваш толкова много в сравнение с Е34 за да отидеш на няколко пъти по-скъпа подръжка.[/quote]
Благодарско, ама вече зехме некъв чиреп
mercedes EBEM 200 ли е не знам:banghead:
Нямам логично обяснение...просто за 6500лв. най-ставаше от почти всички автокъщи от люлин до горубляне
нито едно читаво BMW?!Така да ме е ят че продадах мойто (черно Е39 със сива кожа), пича не иска да ми го връща
Ей, това е пенсионерски автомобил...но все пак дедата ще го кара на 82г. е...с некой баварец ще вземе да се утрепе
ако някой продава Е34-ка М50В20, горе-долу запазена..не искам спойлери, джанти, музики, кожи и т.н., да свирка........[/quote]
Колега,ако наистина те интересува хубава Е34-ка виж какво продава Станчев-по-точно подарява,защото знам историята на тая кола-купена за около 2100евро от Германия миналата година,докарана на собствен ход и обслужена цялата.
Честно казано не съм се возил на Е39 ,но на Е34 М50В20 наистина не се чува и като взех колата това доста ме впечатли защото предишните-М51 и М20В25 си бяха шумни.
За управлението-по-спомени някъде бях чел ,че Е39 е с рейка и по-трудно се управлява
За автоматичната скоростна кутия-щом не усещам съществуването и значи е добра,а ако нещо стане с моята максимум за 350лв. в момента ще намеря 4-5.А как стоят нещата с Е39 по този въпрос.
Струва ми се ,че с Е39 не получаваш толкова много в сравнение с Е34 за да отидеш на няколко пъти по-скъпа подръжка.[/quote]
Благодарско, ама вече зехме некъв чиреп

Нямам логично обяснение...просто за 6500лв. най-ставаше от почти всички автокъщи от люлин до горубляне

нито едно читаво BMW?!Така да ме е ят че продадах мойто (черно Е39 със сива кожа), пича не иска да ми го връща

Ей, това е пенсионерски автомобил...но все пак дедата ще го кара на 82г. е...с некой баварец ще вземе да се утрепе

...не можеш да промениш картите, които са ти раздадени...но можеш да промениш начина, по който да ги изиграеш...
BMW E34 M5 Tribute
http://www.vbox7.com/play:7199fc05

BMW E34 M5 Tribute

http://www.vbox7.com/play:7199fc05
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Не , определено не съм съгласен ,че най-продавания автомобил е най-добрия ,нито ,че новия автомобил е най-добрия
Аз съм на мнение ,че човек ,който има все пак някакви възможности с финансите трябва да слуша сърцето си а не толкова разума
Гледам как някои хора дават по близо 50 К лв. за Шкода Октавия с модерен дизелов двигател и екстри , нова от магазина и това направо ме разбива като знам след като мъничко съм подкарвал такъв автомобил за какво дърво става въпрос и какво бе чувството като си седнах в мойта кола веднага след това
Ей тия хора аз не мога да ги разбера ,но в крайна сметка "всеки знае мене си" 
При мене нещо в последно време нещата клонят към една много маняшка individual 12 цилиндрова E38 в Швейцария и ще видя как ще успея с парите успоредно с почивката в Швейцария да си я докарам насам,като автомобил за private moments разбира се.В тази връзка аз разбира съм си основно с бойната машина ,но в един момент ако по някаква причина тръгна да я сменям ще си намеря отново от Швейцария ,адски запазена Е34-ка от първи собственик и ще продължавам с нея отново напред живот и здраве.Е39 съм подкарвал , возил съм се и не е автомобила ,който чувствам като "свой" категорично.
Георги Пенчев

Аз съм на мнение ,че човек ,който има все пак някакви възможности с финансите трябва да слуша сърцето си а не толкова разума

При мене нещо в последно време нещата клонят към една много маняшка individual 12 цилиндрова E38 в Швейцария и ще видя как ще успея с парите успоредно с почивката в Швейцария да си я докарам насам,като автомобил за private moments разбира се.В тази връзка аз разбира съм си основно с бойната машина ,но в един момент ако по някаква причина тръгна да я сменям ще си намеря отново от Швейцария ,адски запазена Е34-ка от първи собственик и ще продължавам с нея отново напред живот и здраве.Е39 съм подкарвал , возил съм се и не е автомобила ,който чувствам като "свой" категорично.
Георги Пенчев
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Е34 е наистина нещо уникално.2-3 дни след като купих мяота ми се наложи да замина извън бг с нея.Изминах около 11 000 със тази машина като очаквах нещо да се случи, е нищо не се случи освен изминатите километри.Сигурноста и стабилноста която дава тази кола са наистина невероятни и трудно сравними с каквото и да е друго...Има невероятно много инжинерна мисъл вкарана в този механизъм който се доказва още веднъж като подщи съвършен .
Поздрави.
Поздрави.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

С
тоя модел бмв не само смазаха конкуренцията,а надминаха себе си
чупене ,разход на гориво ,цена на цялата идилия-това за мен не са откровени понятия.
Било старо
--отговарям: с ix-a смачках буквално новия ленд ровееееееееер на мокра поляна -изкачване
Във Франция,гордия французин,каращ още по-горно новото ''лайно'' ц5 едва не събра мантинелита,за да ми следва темпото
В швейцария последнатаsdsssssssssss-КЛАСА НА ЦЕДЕС ........трябваше и доста време да гледа левия мигач,докато реши да се откаже............мятаща задницата с леви и десни къси=е34-ката изскои с кикдаун по тесните алпийски пътища със завидна стабилност;
В англия ку7 3.0 тди взе да помпи на газта,все едно си помпи гумата с крачна помпа,когата на 200 се изхилих в лицето му.
Е от цялото трасе,крайна точка ми бе бг-Монтанския балкан го прескоих за нула време,а долу ме чакаха Олег и Валери
................и ТАКА ПОДКАРВАМ посока Петрич и на дупница хикс 5 пак ме гледа в очите при 200 км/ч
е да ми прости ама след 200 все ги губя тия............
два дена маси и мезета с близки и приятели и припалвам за Берковица,сбирката на е34-страшно добри хора са всички...........
по пътя приех да мина през петрохан,умишлено пусках колата да тръгне в завоя,,,,ама след поддаване на газ(нот лпг) с-мата винаги ме е стабилизирали дори с отвесните бомбета на.......х-а.
АААААААА да и е39-ки сам карал ,ама бият кат пежо-да ги евааааааааааа
Като гледам,че има е е34 на цената на маса с приятели ,ми става лошо
за тдс няма да говоря в тая тема

тоя модел бмв не само смазаха конкуренцията,а надминаха себе си

чупене ,разход на гориво ,цена на цялата идилия-това за мен не са откровени понятия.
Било старо

Във Франция,гордия французин,каращ още по-горно новото ''лайно'' ц5 едва не събра мантинелита,за да ми следва темпото

В швейцария последнатаsdsssssssssss-КЛАСА НА ЦЕДЕС ........трябваше и доста време да гледа левия мигач,докато реши да се откаже............мятаща задницата с леви и десни къси=е34-ката изскои с кикдаун по тесните алпийски пътища със завидна стабилност;
В англия ку7 3.0 тди взе да помпи на газта,все едно си помпи гумата с крачна помпа,когата на 200 се изхилих в лицето му.
Е от цялото трасе,крайна точка ми бе бг-Монтанския балкан го прескоих за нула време,а долу ме чакаха Олег и Валери

е да ми прости ама след 200 все ги губя тия............
два дена маси и мезета с близки и приятели и припалвам за Берковица,сбирката на е34-страшно добри хора са всички...........
по пътя приех да мина през петрохан,умишлено пусках колата да тръгне в завоя,,,,ама след поддаване на газ(нот лпг) с-мата винаги ме е стабилизирали дори с отвесните бомбета на.......х-а.
АААААААА да и е39-ки сам карал ,ама бият кат пежо-да ги евааааааааааа
Като гледам,че има е е34 на цената на маса с приятели ,ми става лошо
за тдс няма да говоря в тая тема

by ''kompleksa''
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Тая твоя е34-ка се оказва по-проходима от Ланд Ровър,по-стабилна от Ц5,по-бърза от новата S-ка
И сигурно я предпочиташ пред всички изброени
То не стана "нашето гардже е най-хубаво" ами не знам какво
Несерериозно е това според мен да говорим че 20 годишна кола е нещо повече от новите автомобили с какви ли не системи и то марки като Мерцедес и ЛандРовър
Замислял ли си се че половината от тях не са имали за цел да се правят на мъже?Но както и да е.Както вече казах е34 е сполучлив автомобил за времето си с поносима поддръжка и достатъчни качества на които да се раздваме.

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Ех Ванка, недей така грубо
... иначе знам много добре какво имаш впредвид...моя двигател е малък и доста от по-новите машини ме натискат на правите отсечки, но не мога да разбера защо сякаш на завоите не им се получават нещата, а не съм със спортно/ниско окачване и определено не съм Шумахер... за ИХ-а само мога да си представям какво представлява като стабилност на пътя... пък и с 42 коня отгоре 
От вчера имам пресни впечатления от МЛ файнъл едишън предпоследния... поддържан... е определно не съм очарован от возията му - вози малко по-добре от хечбек от края на миналия век... не тропа но в сравнение с него моята направо спи на пътя,,, а имам неща за подмяна по окачването...

От вчера имам пресни впечатления от МЛ файнъл едишън предпоследния... поддържан... е определно не съм очарован от возията му - вози малко по-добре от хечбек от края на миналия век... не тропа но в сравнение с него моята направо спи на пътя,,, а имам неща за подмяна по окачването...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Даааа вярно нещо не им се получава по завойте на 99% от другите марки на пътя
И аз съм със стандартно окачване, джанти и гуми. Дори с гуми на последно раздаване и пак се усеща явно превъзходство.
Днес за пореден път в голям дъжд си карахме спокойно докато маса народ бяха спрели до пътя защото не усещат връзка с пътя.

И аз съм със стандартно окачване, джанти и гуми. Дори с гуми на последно раздаване и пак се усеща явно превъзходство.
Днес за пореден път в голям дъжд си карахме спокойно докато маса народ бяха спрели до пътя защото не усещат връзка с пътя.
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
както има една приказка:
"само черна нинджа може да убие друга черна нинджа" така и
само BMW може да е по-добро от друго BMW
Колкото и да съм пристрастен към е34 и да карам такова, бих казал че е38 особенно 4 литровите мотори са по-добри и класни автомобили от е34 и това ще е и логичния ми избор рано или късно
"само черна нинджа може да убие друга черна нинджа" така и
само BMW може да е по-добро от друго BMW
Колкото и да съм пристрастен към е34 и да карам такова, бих казал че е38 особенно 4 литровите мотори са по-добри и класни автомобили от е34 и това ще е и логичния ми избор рано или късно
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Е логично е невъзможно би било според мен E34 да превъзхожда E38 

Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
BABHOMED написа:Е логично е невъзможно би било според мен E34 да превъзхожда E38
всеки с мнението си но е39 < е34 < е38
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ей момчета, я покарайте и други коли, ама повечко километри и повече различни модели, па после пак се качете на Е34 ама не последна грижа и тогава може да изкажете някакво адекватно мнение.
дотогава тезата на Ванката е верна
дотогава тезата на Ванката е верна

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
карах 740и 1200 км, след 3 дни още 1200 км, и след това се качих на мойта 525и и ... е34 си е е34 но е38 цата е просто друга класа
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4