болтове на апарати?
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Re: болтове на апарати?
Лично мое мнение е че има голямо значение температурата на диска а вентилираните се охлаждат в пъти по-добре.Даже бях мн. неприятно изненадан от факта че са плътни дисковете отпред на е34-520.Старата ми кола е Рено25 1988 и е по-лека с по-малък мотор и има вентилирани отпред и плътни отзад.Даже и да няма голяма файда от операцията аз ще се чувствам по-добре като знам че не са плътни
Много важно е да са хубави накладките за да спира хубаво и това ще ми е достатъчно (вентилирани+добри накладки) 

Колега @2bar, аз ли не те разбирам, или ти твърдиш, че 520 и 540 спират еднакво от примерно 150 до 0, защото имат спирачки с еднакъв диаметър (триеща повърхност)?
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
MaxMeyer написа:Лично мое мнение е че има голямо значение температурата на диска а вентилираните се охлаждат в пъти по-добре.Даже бях мн. неприятно изненадан от факта че са плътни дисковете отпред на е34-520.Старата ми кола е Рено25 1988 и е по-лека с по-малък мотор и има вентилирани отпред и плътни отзад.Даже и да няма голяма файда от операцията аз ще се чувствам по-добре като знам че не са плътниМного важно е да са хубави накладките за да спира хубаво и това ще ми е достатъчно (вентилирани+добри накладки)
Вентилирани и дупчени са две различни неща! Вентилирани са когато са само с вентилация по средата,дупчени(двойно вентилирани) са когато имат дупки по диска.
Двойно вентилирани дискове,които са качествени,струват двойно на вентилираните,но са много по добри. После ти хубаво имаш надупчени дискове ама като тия дискове са ти на слаби апарати кво има да си говорим. Истината е в четири или шест бутални апарати.ама говорим за цени които не са рентабилни за ежедневни коли. За мен решението е апарати от 540 и дупчени дискове. Ортпред това,отзад го зарежи...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2