Резултат от обтегач на веригата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- koko525da
-
Резултат от обтегач на веригата
Здравейте,може ли от обтегача на веригата колата да набира по бавно да мени оборотите на място при 4000 оборота да губи мощност?
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Резултат от обтегач на веригата
koko525da написа:Здравейте,може ли от обтегача на веригата колата да набира по бавно да мени оборотите на място при 4000 оборота да губи мощност?
Абе аз нали ти казах да си смениш майстора ?!?

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Аз си мисля, че ако много!!! ти е разтегната веригата електрониката не може да ти компенсира "аванса" и точно такива проблеми са налице. да го проверят това нещо..
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- koko525da
-
Колега LUCIFER"S ГНП на комон рейла има ли аванс защото ми казаха че само ТДС има?
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
koko525da написа:Колега LUCIFER"S ГНП на комон рейла има ли аванс защото ми казаха че само ТДС има?
При КР помпата си е само помпа за високо налягане, тя регулира само налягането т.е. колко да впръсква като го повишава.... Аванса (момента на впръскване), се коригира и следи електронно посредством електронните дюзи и датчици- на К вал и Разп валове и в зависимост от оборотите и количеството въздух и гориво, демек колко си настъпал.... ако е мн разтегната веригата бяга центровката та за това ти казвам, че е възможно
П.С. дюзите чрез ел. отваряне също регулират количеството
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
7 мнения
• Страница 1 от 1